X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiu Ty masz dwójkę? Chłopca i dziewczynkę prawda? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam..

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moglam nie leczyc bakteriozy, tam bylo zasadowo wtedy na maxa :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam :D Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać ;) Trzymajcie się Kochane a propo!
    Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło... :)
    A idź TY..... Ile jeszcze będziesz wyjeżdżać?????? Dla mnie to już dwa razy byłaś ;D

momo1009, Malenq lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny, Wy + wino i ja się tu co post śmieję do monitora jak łupi do sera :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów :)

tak tak, wiem. pisałam, że moje cykle to 28 dni, ostatnio pierwszy raz był 23 ! już myślałam, że zaciążyłam, wszystkie objawy i co? dupa, @ przylazła 5 dni wcześniej, a tak mnie piersi bolały jak nigdy, po schodach nie mogłam zejść. ha! o jeszce? sprawdziłąm w tej tabeli http://www.twojedni.pl/artykul/artykuly/informacje/chlopiec-czy-dziewczynka-metody-planowania-plci..html zgadza mi się 2 dwóch synów :-P ten mies odpuszcam, bo znów jest syn, a nastepne 3 należą do mnie :-P ha ha , wiem, wiem, stara, a głupia, ale co tam!

Anuśka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyrzekam sie wina i wszelkich trunkow, bo to ryje mi beret za bardzo

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    A ja wyrzekam sie wina i wszelkich trunkow, bo to ryje mi beret za bardzo
    Mi wczoraj bimber zrył beret... W związku z tym że mam wakacje od zachodzenia to sobie pozwoliłam... :D Kaca mam do tej pory :/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A idź TY..... Ile jeszcze będziesz wyjeżdżać?????? Dla mnie to już dwa razy byłaś ;D
    Kochanie, nic nie zmieniałam w dacie podróży, od dawna ta sama, tylko Ty mnie tak wyganiasz ciągle :D
    A ja nie wiem co mi się wykluje, od początku chodzi za mną to, że to będzie chłopak...nie wiem skąd ale takie jakieś przeczucia mam. Bęben mi rośnie, szybko coś chyba, chociaż nie przytyłam wagowo...ale nadrobię pewnie niebawem.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metaxa, no trzymam mocno kciuki za dobre wykorzystanie tych nadchodzących cykli :).

A teraz proszę, nie zrozum mnie źle, ale tak bym chciała móc planować starania pod katem płci :). Niestety nie mam jeszcze dzieciaczka więc ta kwestia póki co u mnie nie istnieje.. Będę przeszczęśliwa jeśli po prostu się uda :)

METAXA lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Arienna.....a podejrzewasz co mogło skrócić Twój cykl??? już kiedyś tak miałaś???
    kochanie mimo wszystko wypocznij u rodziców, zbieraj siły i już niedługo znowu zaczniesz działać.....

Konwalianko no właśnie nie wiem co....ale chciałabym chłopca...:)

kurczę chyba migrena mi się rozkręca...sprawdzałam ciśnienie i w miarę się podniosło....
    Nie mam pojęcia chociaż przypuszczam że ze stresu, wiecie strata pracy, cała podłość ludzi z tym związana i w ogóle. Miałam tak raz, po naszym ślubie dostałam okres tydzień wcześnie chyba to też było 21 czy 22 dni cyklu. Pomimo wszystko okres mam dziwny, brzuch mnie boli ale zuzylam dziś tylko 2 podpaski gdzie w pierwszy dzień zazwyczaj leci pół paczki. Sama nie wiem jak przyjadę po weekendzie zatestuje dla św spokoju. Gadalam też z mężem, niestety dostanie dzień wolnego dopiero we wrześniu i dopiero wtedy będziemy mogli go przebadać

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Kochanie, nic nie zmieniałam w dacie podróży, od dawna ta sama, tylko Ty mnie tak wyganiasz ciągle :D
    A ja nie wiem co mi się wykluje, od początku chodzi za mną to, że to będzie chłopak...nie wiem skąd ale takie jakieś przeczucia mam. Bęben mi rośnie, szybko coś chyba, chociaż nie przytyłam wagowo...ale nadrobię pewnie niebawem.
    A bo jakoś mi się tak kluje w mózgownicy, jak Cię długo nie widzę że już w polandii siedzisz ;)
    Na brzusio to już czas najwyższy :)

Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość

• METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mi wczoraj bimber zrył beret... W związku z tym że mam wakacje od zachodzenia to sobie pozwoliłam... :D Kaca mam do tej pory :/

BIMBER???? serio? jezu, umarłabym, ale ja nie mam zdrowia i co mocniejsze niż piwo, nie ruszam!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    METAXA wrote:
    BIMBER???? serio? jezu, umarłabym, ale ja nie mam zdrowia i co mocniejsze niż piwo, nie ruszam!
    Ja też już nie będę... Bleeee....

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Arienna, coś tu poszło nie tak... Lutealną masz za krótką :/
    Wiem też nierozumiem co jest grane

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienko to może być wpływ stresu. Ale zatestuj jak piszesz, bo to jednak nie wiadomo, zwłaszcza jeśli @ to nie typowa @

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde masakra z tymi pracodawcami, ja pracuje w panstwowce wiec mam urlop kiedy chce, skladam tylko wniosek..
    ... :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja też już nie będę... Bleeee....
    Taaaaa

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej co oni mi tam w tym suwaczku piszą, że dziecko osiąga 6.5 cm...
    66 mm to miało Bobo w 12+0 tc. Co mi tam rośnie duże takie ? :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Metaxa, no trzymam mocno kciuki za dobre wykorzystanie tych nadchodzących cykli :).

A teraz proszę, nie zrozum mnie źle, ale tak bym chciała móc planować starania pod katem płci :). Niestety nie mam jeszcze dzieciaczka więc ta kwestia póki co u mnie nie istnieje.. Będę przeszczęśliwa jeśli po prostu się uda :)
    wiem, wiem, rozumiem Cię, ja tak maiąłm przed 2 ostatnimi ciążami- byle co- byle było! naprawdę, ale szcerze? marze o córce, naprawdę, choć kurde niekoniecznie lekarz byłby zadowolny, ale to silniejsze ode mnie niestety, to nie zanczy że moich synow kocham mniej, że dla mnie mało znacza, czy coś, nic w ten deseń, poprostu, Maja miaął byc od zawsze, albo Patrycja i tyle, moja siostra teraz s ciąży jest z bliźniakami, na początku mówili 2 córki- to pierwsze jej dzieci, leczyła sie 3 lata, kibicowałam, ale mimo wszystko jak usłyszłam że 2 córy, to jakoś przykro... (teraz już na 100 % chłopak i dziewczyna). mojego męża siostra tez 2 córy, a ja jakoś nie mogę, choć bardzo chaiąłam od zawsze...

momo1009 lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlugas :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1599 1600 1601 1602 1603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ