My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam
Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać
Trzymajcie się Kochane a propo!
Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło...momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Aaaa, tej teorii o wpływie orgazmu na płeć to nie znalam, ale ponoć im wcześniej przed owuklą będziecie serduszkować tym łatwiej o dziewuszkę. Oczywiscie w granicach żywotności plemniorów
tak tak, wiem. pisałam, że moje cykle to 28 dni, ostatnio pierwszy raz był 23 ! już myślałam, że zaciążyłam, wszystkie objawy i co? dupa, @ przylazła 5 dni wcześniej, a tak mnie piersi bolały jak nigdy, po schodach nie mogłam zejść. ha! o jeszce? sprawdziłąm w tej tabeli http://www.twojedni.pl/artykul/artykuly/informacje/chlopiec-czy-dziewczynka-metody-planowania-plci..html zgadza mi się 2 dwóch synówten mies odpuszcam, bo znów jest syn, a nastepne 3 należą do mnie
ha ha , wiem, wiem, stara, a głupia, ale co tam!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A idź TY..... Ile jeszcze będziesz wyjeżdżać?????? Dla mnie to już dwa razy byłaś
A ja nie wiem co mi się wykluje, od początku chodzi za mną to, że to będzie chłopak...nie wiem skąd ale takie jakieś przeczucia mam. Bęben mi rośnie, szybko coś chyba, chociaż nie przytyłam wagowo...ale nadrobię pewnie niebawem. -
Metaxa, no trzymam mocno kciuki za dobre wykorzystanie tych nadchodzących cykli
.
A teraz proszę, nie zrozum mnie źle, ale tak bym chciała móc planować starania pod katem płci. Niestety nie mam jeszcze dzieciaczka więc ta kwestia póki co u mnie nie istnieje.. Będę przeszczęśliwa jeśli po prostu się uda
METAXA lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Malenq wrote:Arienna.....a podejrzewasz co mogło skrócić Twój cykl??? już kiedyś tak miałaś???
kochanie mimo wszystko wypocznij u rodziców, zbieraj siły i już niedługo znowu zaczniesz działać.....
Konwalianko no właśnie nie wiem co....ale chciałabym chłopca...
kurczę chyba migrena mi się rozkręca...sprawdzałam ciśnienie i w miarę się podniosło.... -
Nenaaa wrote:Kochanie, nic nie zmieniałam w dacie podróży, od dawna ta sama, tylko Ty mnie tak wyganiasz ciągle
A ja nie wiem co mi się wykluje, od początku chodzi za mną to, że to będzie chłopak...nie wiem skąd ale takie jakieś przeczucia mam. Bęben mi rośnie, szybko coś chyba, chociaż nie przytyłam wagowo...ale nadrobię pewnie niebawem.
Na brzusio to już czas najwyższyNenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mi wczoraj bimber zrył beret... W związku z tym że mam wakacje od zachodzenia to sobie pozwoliłam...
Kaca mam do tej pory
BIMBER???? serio? jezu, umarłabym, ale ja nie mam zdrowia i co mocniejsze niż piwo, nie ruszam!Anuśka lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Metaxa, no trzymam mocno kciuki za dobre wykorzystanie tych nadchodzących cykli
.
A teraz proszę, nie zrozum mnie źle, ale tak bym chciała móc planować starania pod katem płci. Niestety nie mam jeszcze dzieciaczka więc ta kwestia póki co u mnie nie istnieje.. Będę przeszczęśliwa jeśli po prostu się uda
momo1009 lubi tę wiadomość