My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Kurde masakra z tymi pracodawcami, ja pracuje w panstwowce wiec mam urlop kiedy chce, skladam tylko wniosek..
...
No, ja jak się okazuje mam szczęście, że wykorzystałam urlop wakacyjny w maju, bo teraz jest kumulacja projektów i terminów i szefowie bardzo niechętnie pozwalają iść na tydzień
. Tak że pod tym względem na pewno masz dobrze
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
METAXA wrote:wiem, wiem, rozumiem Cię, ja tak maiąłm przed 2 ostatnimi ciążami- byle co- byle było! naprawdę, ale szcerze? marze o córce, naprawdę, choć kurde niekoniecznie lekarz byłby zadowolny, ale to silniejsze ode mnie niestety, to nie zanczy że moich synow kocham mniej, że dla mnie mało znacza, czy coś, nic w ten deseń, poprostu, Maja miaął byc od zawsze, albo Patrycja i tyle, moja siostra teraz s ciąży jest z bliźniakami, na początku mówili 2 córki- to pierwsze jej dzieci, leczyła sie 3 lata, kibicowałam, ale mimo wszystko jak usłyszłam że 2 córy, to jakoś przykro... (teraz już na 100 % chłopak i dziewczyna). mojego męża siostra tez 2 córy, a ja jakoś nie mogę, choć bardzo chaiąłam od zawsze...
Jasne Metaxa, ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem
. I bardzo mocno życzę, żeby Ci się to marzenie o córeczce spełniło
********Gang 18+********
A ja blizniakow nie, ale to dopiero moje pierwsze bedzie, o ile i przyznam, ze jak czasem piszeciw, ze chcecie to lub to a macie juz drugie, to w glowie mam mysli "nie madruh sie, jedno juz ma to i tak jestes do przodu" .. taka slabosc, a wiadomo w pierwsza najtrudniej
-
momo1009 wrote:Jasne Metaxa, ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem
. I bardzo mocno życzę, żeby Ci się to marzenie o córeczce spełniło 
no zobaczymy.
pierwsza ciąza była rozwiązana cc- mały tracił tętno, ur w 41 tyg waga 4050
druga cc, rozeszla mi się blizna po 1 cc w 38 tc 3850
lekarz odradzał 3 ciąże, że słabe mięśnie, że moge nie dać rady, jestem szczupła, powiedział, ze gdybym poczekala jeszce kilka godzin dostałabym zapalenie otrzewnej, co nie wiadomo, jakby się dla mnie skończyło, amały, wiadomo...
nie przeżyłby.
-
A, to już rozumiem, co miałaś na mysli pisząc, że lekarz mógłby być niezadowolony... Ale bądź dobrej mysliMETAXA wrote:no zobaczymy.
pierwsza ciąza była rozwiązana cc- mały tracił tętno, ur w 41 tyg waga 4050
druga cc, rozeszla mi się blizna po 1 cc w 38 tc 3850
lekarz odradzał 3 ciąże, że słabe mięśnie, że moge nie dać rady, jestem szczupła, powiedział, ze gdybym poczekala jeszce kilka godzin dostałabym zapalenie otrzewnej, co nie wiadomo, jakby się dla mnie skończyło, amały, wiadomo...
nie przeżyłby.
********Gang 18+********
No dokładniezgredka wrote:Bedziemy trzymac kciuki
, w koncu po to tu jestesmy. A swoja droga fajnie by bylo jakbysmy sie tez tak zzyly jak wczesniej dziewczyny opowiadaly 

Zresztą myśmy już Zgredka nie wiem czy pamiętasz zaplanowały zlot ciężarowek i owulantek w Krakowie nad Wisłą
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Arienna wrote:Gadalam też z mężem, niestety dostanie dzień wolnego dopiero we wrześniu i dopiero wtedy będziemy mogli go przebadać
Arienko a po co Ci wolny dzień? to trwa przecież.. czas dojazdu i ew. możliwości męża
wchodzi, działa, oddaje kubeczek i wychodzi..
dzień dobry moje panie.. a ja chciałam dziewczynkę, ale teraz już jest mi to obojętne i właściwie z logicznego i finansowego punktu widzenia chłopiec jest lepszy
choć u nas w rodzinie nie ma dziewczynek..
-
Hej, witam porannie
Zaraz jedziemy zwiedzać, ale póki co poranna kawka i forum 
Fajnie by było się spotkać kiedyś lajf, ja się już czuję częscią społeczności choć wiadomo że na wakacjach nie nadrabiam czytania i rzadko pisuję
Kurcze Metaxa, miałaś niezłe przejścia z tymi ciążami ;/ Ale masz ten komfort, że możesz eksperymentować ze współżyciem żeby pod płeć sobier ciąże ustawić... ja marzę o jakimkolwiek dzieciątku. Naprawdę. Po prawie 2 latach posuchy nie mam preferencji. Byleby zostać mamą...
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH