My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Kurde masakra z tymi pracodawcami, ja pracuje w panstwowce wiec mam urlop kiedy chce, skladam tylko wniosek..
...
No, ja jak się okazuje mam szczęście, że wykorzystałam urlop wakacyjny w maju, bo teraz jest kumulacja projektów i terminów i szefowie bardzo niechętnie pozwalają iść na tydzień. Tak że pod tym względem na pewno masz dobrze
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
METAXA wrote:wiem, wiem, rozumiem Cię, ja tak maiąłm przed 2 ostatnimi ciążami- byle co- byle było! naprawdę, ale szcerze? marze o córce, naprawdę, choć kurde niekoniecznie lekarz byłby zadowolny, ale to silniejsze ode mnie niestety, to nie zanczy że moich synow kocham mniej, że dla mnie mało znacza, czy coś, nic w ten deseń, poprostu, Maja miaął byc od zawsze, albo Patrycja i tyle, moja siostra teraz s ciąży jest z bliźniakami, na początku mówili 2 córki- to pierwsze jej dzieci, leczyła sie 3 lata, kibicowałam, ale mimo wszystko jak usłyszłam że 2 córy, to jakoś przykro... (teraz już na 100 % chłopak i dziewczyna). mojego męża siostra tez 2 córy, a ja jakoś nie mogę, choć bardzo chaiąłam od zawsze...
Jasne Metaxa, ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem. I bardzo mocno życzę, żeby Ci się to marzenie o córeczce spełniło
********Gang 18+********
A ja blizniakow nie, ale to dopiero moje pierwsze bedzie, o ile i przyznam, ze jak czasem piszeciw, ze chcecie to lub to a macie juz drugie, to w glowie mam mysli "nie madruh sie, jedno juz ma to i tak jestes do przodu" .. taka slabosc, a wiadomo w pierwsza najtrudniej
-
momo1009 wrote:Jasne Metaxa, ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem
. I bardzo mocno życzę, żeby Ci się to marzenie o córeczce spełniło
no zobaczymy.
pierwsza ciąza była rozwiązana cc- mały tracił tętno, ur w 41 tyg waga 4050
druga cc, rozeszla mi się blizna po 1 cc w 38 tc 3850
lekarz odradzał 3 ciąże, że słabe mięśnie, że moge nie dać rady, jestem szczupła, powiedział, ze gdybym poczekala jeszce kilka godzin dostałabym zapalenie otrzewnej, co nie wiadomo, jakby się dla mnie skończyło, amały, wiadomo...nie przeżyłby.
-
METAXA wrote:no zobaczymy.
pierwsza ciąza była rozwiązana cc- mały tracił tętno, ur w 41 tyg waga 4050
druga cc, rozeszla mi się blizna po 1 cc w 38 tc 3850
lekarz odradzał 3 ciąże, że słabe mięśnie, że moge nie dać rady, jestem szczupła, powiedział, ze gdybym poczekala jeszce kilka godzin dostałabym zapalenie otrzewnej, co nie wiadomo, jakby się dla mnie skończyło, amały, wiadomo...nie przeżyłby.
********Gang 18+********
zgredka wrote:Bedziemy trzymac kciuki
, w koncu po to tu jestesmy. A swoja droga fajnie by bylo jakbysmy sie tez tak zzyly jak wczesniej dziewczyny opowiadaly
Zresztą myśmy już Zgredka nie wiem czy pamiętasz zaplanowały zlot ciężarowek i owulantek w Krakowie nad Wisłą
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Arienna wrote:Gadalam też z mężem, niestety dostanie dzień wolnego dopiero we wrześniu i dopiero wtedy będziemy mogli go przebadać
Arienko a po co Ci wolny dzień? to trwa przecież.. czas dojazdu i ew. możliwości mężawchodzi, działa, oddaje kubeczek i wychodzi..
dzień dobry moje panie.. a ja chciałam dziewczynkę, ale teraz już jest mi to obojętne i właściwie z logicznego i finansowego punktu widzenia chłopiec jest lepszychoć u nas w rodzinie nie ma dziewczynek..
-
Hej, witam porannie
Zaraz jedziemy zwiedzać, ale póki co poranna kawka i forum
Fajnie by było się spotkać kiedyś lajf, ja się już czuję częscią społeczności choć wiadomo że na wakacjach nie nadrabiam czytania i rzadko pisuję
Kurcze Metaxa, miałaś niezłe przejścia z tymi ciążami ;/ Ale masz ten komfort, że możesz eksperymentować ze współżyciem żeby pod płeć sobier ciąże ustawić... ja marzę o jakimkolwiek dzieciątku. Naprawdę. Po prawie 2 latach posuchy nie mam preferencji. Byleby zostać mamą...momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość