My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyboszzzzzzzzzzzzzzzzz to jeszcze będzie wałkowany temat Ashy?????
dajcie spokój .... było, minęło...każdy wyraził swoje zdanie, każde zdanie szanuję, ale może już wystarczy???????????????????????????????????????
Asha moim zdaniem nie potrzebuje adwokata - sama sobie nieźle radzi...i niech tak zostanie
Katja "NIKT" nie siadł na Ashę - a wyraził swoją opinię i tyle....
możemy skończyć????
tu jest walka fasolki, tu walczą kobietki - wszystkie...jedne o pierwsze, inne o kolejne dzieci....tu się wspieramy i UPOMINAMY......
a CIĘŻARÓWKI ???? jesteśmy w większości to fakt....ale parę miesięcy temu jechałyśmy na tym samym wózku
> ja walczyłam 6lat!!!!! - nie 2 i nie 3 lata i tego szczęścia nie dam sobie umniejszyćbo takie załamki i zazdrość przechodziłam nie raz i nie dwa, płakałam nie raz i nie dwa...więc JA również PROSZĘ o wyrozumiałość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:38
Czarnula87, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ankara wrote:Skad ja to znam,
Też spałam jak kamień-budzik jak zadzwonił to myśłałam, że ktos sobie "jaja" robie:) No nic trzeba było wstać. Siedze w pracy i równiez pije kawkę...ale cos mnie kuje prawy jajnik....hmmm jeszcze tyle dni do testowania....Cierpliwość
mnie też lewy zakłuwa ale kurde taka wczesna owulacja skąd gdzie to niemożliwe :p niech poczeka jeszcze ze 2 -3 dni to bedzie juz w miare okhehehe no nic trzeba działac dziś jutro jak sie uda u teściów to też zobaczymy w niedziele już w domku hmmmm zobaczymy owu test dzis choć wczorajszy był np ciemniejszy niz w tym samym dniu miesiąc temu
a ja bym pospała jeszcze masakra oczy mi sie kleja zamykały sie tak ze soczewki nie chciały wejśc hehe a nie powiem już wypracowałam wreszcie sposób i jest ok 2 min i są -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywczoraj udało mi się zakupić kilka ciuszków:)
u mamy trochę ogarnęłam jej "bajzel" - nogi jej bardzo spuchły, a że z dużą nadwagą i cukrzycą i innymi chorobami jest - więc miałam co robić...
w poniedziałek przylatuje moja sis z rodzinką....oj będzie co robić....
z małżem nadal "ciszaaaaaaaaaa" jak dorośnie i zrozumie - sam przyjdzie - taka jest teraz moja filozofia......
a co zamówiłam na allegro poduszkę dla kobiet w ciąży do spania - bo taki zwykły wałek mi ucieka - zobaczymy jak ta się sprawdzi....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:boszzzzzzzzzzzzzzzzz to jeszcze będzie wałkowany temat Ashy?????
dajcie spokój .... było, minęło...każdy wyraził swoje zdanie, każde zdanie szanuję, ale może już wystarczy???????????????????????????????????????
Asha moim zdaniem nie potrzebuje adwokata - sama sobie nieźle radzi...i niech tak zostanie
Katja "NIKT" nie siadł na Ashę - a wyraził swoją opinię i tyle....
możemy skończyć????
tu jest walka fasolki, tu walczą kobietki - wszystkie...jedne o pierwsze, inne o kolejne dzieci....tu się wspieramy i UPOMINAMY......
a CIĘŻARÓWKI ???? jesteśmy w większości to fakt....ale parę miesięcy temu jechałyśmy na tym samym wózku
> ja walczyłam 6lat!!!!! - nie 2 i nie 3 lata i tego szczęścia nie dam sobie umniejszyćbo takie załamki i zazdrość przechodziłam nie raz i nie dwa, płakałam nie raz i nie dwa...więc JA również PROSZĘ o wyrozumiałość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POPIERAM!!!!! KONIECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCMalenq, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski. A moja temperatura chyba popełniła samobójstwo. Obawiam się że właśnie dziś zaczynam nowy cykl. Dziwnie bo bez jakiegokolwiek bólu. Nic nawet cycki mnie nie bolą, ani brzuch ani krzyż ani jajniki nic. Takie to dziwne że hej.Jedyne to spadek temperatury i lekkie krwawienie. Póki co nie zaznaczam , poczekam kilka godzin zobaczę co będzie. Mąż mój się podlamal i powiedział: zawsze myślałem że ze mną wszystko ok, a wychodzi że nie... Trzeba się przebadać. Aż mi się przykrozrobiło, biedny tak się przejął....
Ps. Nawet samo krwawienie dziwne bo sama czysta jasna krew
Ech chyba się dziś spijeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:58
-
Arienna wrote:Hej laski. A moja temperatura chyba popełniła samobójstwo. Obawiam się że właśnie dziś zaczynam nowy cykl. Dziwnie bo bez jakiegokolwiek bólu. Nic nawet cycki mnie nie bolą, ani brzuch ani krzyż ani jajniki nic. Takie to dziwne że hej.Jedyne to spadek temperatury i lekkie krwawienie. Póki co nie zaznaczam , poczekam kilka godzin zobaczę co będzie. Mąż mój się podlamal i powiedział: zawsze myślałem że ze mną wszystko ok, a wychodzi że nie... Trzeba się przebadać. Aż mi się przykrozrobiło, biedny tak się przejął....
kurcze faktycznie patrzyłam na tempke Twoja gdzie ją tak ciągnie
ale za nią nie nadążymy ja swojej tez nie rozumiemach takie to pogmatwane
przytul małża dziś mocno żeb sie nie smucił -
nick nieaktualnyArienna wrote:Hej laski. A moja temperatura chyba popełniła samobójstwo. Obawiam się że właśnie dziś zaczynam nowy cykl. Dziwnie bo bez jakiegokolwiek bólu. Nic nawet cycki mnie nie bolą, ani brzuch ani krzyż ani jajniki nic. Takie to dziwne że hej.Jedyne to spadek temperatury i lekkie krwawienie. Póki co nie zaznaczam , poczekam kilka godzin zobaczę co będzie. Mąż mój się podlamal i powiedział: zawsze myślałem że ze mną wszystko ok, a wychodzi że nie... Trzeba się przebadać. Aż mi się przykrozrobiło, biedny tak się przejął....
Ps. Nawet samo krwawienie dziwne bo sama czysta jasna krew
Ech chyba się dziś spije
Arienna uhmmmm....przepraszam, że będę pierwsza: ale chyba masz rację, bo tempka leci w dół....a co do dolegliwości nie każdy ma jakieś, czasami można mieć plamienia/lekkie krwawienia i nic nie czuć i BYĆ W CIĄŻY....więc trzeba czekać maleńka....
co do chłopa....uhmmm cóż skarbie - jak mus to mus....mój to jako pierwszy leciał się badać, bo mi nowy gin powiedział, że nie zacznie NIC ze mną robić, dopóki nie zobaczy wyników małża....
Tulę :* i jak już na pewno CIĘ zaleje - to pij mała, pij....
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Cześć lachony
U mnie leje i grzmi, obudziła mnie burza chwile po 5
Aleeeeeeeeeeee
PIĄTUNIO!!!!!!!!
Arienna ale lipa... kurde, może jeszcze odbije?
Hahha a ja od kilku dni oglądam przyjaciół włąsnie od 1 sezonumarissith lubi tę wiadomość