X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszzzzzzzzzzzzzzzzz to jeszcze będzie wałkowany temat Ashy?????
    dajcie spokój .... było, minęło...każdy wyraził swoje zdanie, każde zdanie szanuję, ale może już wystarczy???????????????????????????????????????
    Asha moim zdaniem nie potrzebuje adwokata - sama sobie nieźle radzi...i niech tak zostanie
    Katja "NIKT" nie siadł na Ashę - a wyraził swoją opinię i tyle....

możemy skończyć????

tu jest walka fasolki, tu walczą kobietki - wszystkie...jedne o pierwsze, inne o kolejne dzieci....tu się wspieramy i UPOMINAMY......
    a CIĘŻARÓWKI ???? jesteśmy w większości to fakt....ale parę miesięcy temu jechałyśmy na tym samym wózku
    > ja walczyłam 6lat!!!!! - nie 2 i nie 3 lata i tego szczęścia nie dam sobie umniejszyć:P bo takie załamki i zazdrość przechodziłam nie raz i nie dwa, płakałam nie raz i nie dwa...więc JA również PROSZĘ o wyrozumiałość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:38

Czarnula87, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankara wrote:
    Skad ja to znam,
    Też spałam jak kamień-budzik jak zadzwonił to myśłałam, że ktos sobie "jaja" robie:) No nic trzeba było wstać. Siedze w pracy i równiez pije kawkę...ale cos mnie kuje prawy jajnik....hmmm jeszcze tyle dni do testowania....Cierpliwość:)

mnie też lewy zakłuwa ale kurde taka wczesna owulacja skąd gdzie to niemożliwe :p niech poczeka jeszcze ze 2 -3 dni to bedzie juz w miare ok :P hehehe no nic trzeba działac dziś jutro jak sie uda u teściów to też zobaczymy w niedziele już w domku hmmmm zobaczymy owu test dzis choć wczorajszy był np ciemniejszy niz w tym samym dniu miesiąc temu

a ja bym pospała jeszcze masakra oczy mi sie kleja zamykały sie tak ze soczewki nie chciały wejśc hehe a nie powiem już wypracowałam wreszcie sposób i jest ok 2 min i są :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankara wrote:
    ....Cierpliwość:)

bardzo o nią ciężko, ale jest potrzebna....bo inaczej w psychiatryku można wylądować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj udało mi się zakupić kilka ciuszków:)
    u mamy trochę ogarnęłam jej "bajzel" - nogi jej bardzo spuchły, a że z dużą nadwagą i cukrzycą i innymi chorobami jest - więc miałam co robić...
    w poniedziałek przylatuje moja sis z rodzinką....oj będzie co robić....

z małżem nadal "ciszaaaaaaaaaa" jak dorośnie i zrozumie - sam przyjdzie - taka jest teraz moja filozofia......
    a co zamówiłam na allegro poduszkę dla kobiet w ciąży do spania - bo taki zwykły wałek mi ucieka - zobaczymy jak ta się sprawdzi....

Krokodylica lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    boszzzzzzzzzzzzzzzzz to jeszcze będzie wałkowany temat Ashy?????
    dajcie spokój .... było, minęło...każdy wyraził swoje zdanie, każde zdanie szanuję, ale może już wystarczy???????????????????????????????????????
    Asha moim zdaniem nie potrzebuje adwokata - sama sobie nieźle radzi...i niech tak zostanie
    Katja "NIKT" nie siadł na Ashę - a wyraził swoją opinię i tyle....

możemy skończyć????

tu jest walka fasolki, tu walczą kobietki - wszystkie...jedne o pierwsze, inne o kolejne dzieci....tu się wspieramy i UPOMINAMY......
    a CIĘŻARÓWKI ???? jesteśmy w większości to fakt....ale parę miesięcy temu jechałyśmy na tym samym wózku
    > ja walczyłam 6lat!!!!! - nie 2 i nie 3 lata i tego szczęścia nie dam sobie umniejszyć:P bo takie załamki i zazdrość przechodziłam nie raz i nie dwa, płakałam nie raz i nie dwa...więc JA również PROSZĘ o wyrozumiałość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POPIERAM!!!!! KONIECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy..... ale senna pogoda dzisiaj :/
    Mnie jeszcze krew zalewa, wiec chodze wsciekla od rana. Chyba moja przedokresowa wscieklosc przeniosla sie na okres ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoim walkiem ciazowym do tej pory czesto spie :) wielbie tego kto opatentowal takie poduchy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehe Olguś bry....to chyba dobrze, że w krew poszło, a nie w świat - no ta złość:P oczywiście....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikanie na zwietrzaly test pod oslona nocy jest NIELEGALNE i grozi wielkim minusem zamiast II !!!!!

Kropka_1 lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. A moja temperatura chyba popełniła samobójstwo. Obawiam się że właśnie dziś zaczynam nowy cykl. Dziwnie bo bez jakiegokolwiek bólu. Nic nawet cycki mnie nie bolą, ani brzuch ani krzyż ani jajniki nic. Takie to dziwne że hej.Jedyne to spadek temperatury i lekkie krwawienie. Póki co nie zaznaczam , poczekam kilka godzin zobaczę co będzie. Mąż mój się podlamal i powiedział: zawsze myślałem że ze mną wszystko ok, a wychodzi że nie... Trzeba się przebadać. Aż mi się przykrozrobiło, biedny tak się przejął....
    Ps. Nawet samo krwawienie dziwne bo sama czysta jasna krew

Ech chyba się dziś spije

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:58

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba taki senny dzin ja Zuzy nie mogłam dobudzic też spała jak kamien :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Hej laski. A moja temperatura chyba popełniła samobójstwo. Obawiam się że właśnie dziś zaczynam nowy cykl. Dziwnie bo bez jakiegokolwiek bólu. Nic nawet cycki mnie nie bolą, ani brzuch ani krzyż ani jajniki nic. Takie to dziwne że hej.Jedyne to spadek temperatury i lekkie krwawienie. Póki co nie zaznaczam , poczekam kilka godzin zobaczę co będzie. Mąż mój się podlamal i powiedział: zawsze myślałem że ze mną wszystko ok, a wychodzi że nie... Trzeba się przebadać. Aż mi się przykrozrobiło, biedny tak się przejął....

kurcze faktycznie patrzyłam na tempke Twoja gdzie ją tak ciągnie :/
    ale za nią nie nadążymy ja swojej tez nie rozumiem :/ ach takie to pogmatwane
    przytul małża dziś mocno żeb sie nie smucił :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż poszedł do pracy :(

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Ps. Nawet samo krwawienie dziwne bo sama czysta jasna krew

Ech chyba się dziś spije

Arienna uhmmmm....przepraszam, że będę pierwsza: ale chyba masz rację, bo tempka leci w dół....a co do dolegliwości nie każdy ma jakieś, czasami można mieć plamienia/lekkie krwawienia i nic nie czuć i BYĆ W CIĄŻY....więc trzeba czekać maleńka....
    co do chłopa....uhmmm cóż skarbie - jak mus to mus....mój to jako pierwszy leciał się badać, bo mi nowy gin powiedział, że nie zacznie NIC ze mną robić, dopóki nie zobaczy wyników małża....
    Tulę :* i jak już na pewno CIĘ zaleje - to pij mała, pij....;)

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć lachony :)
    U mnie leje i grzmi, obudziła mnie burza chwile po 5 :(
    Aleeeeeeeeeeee
    PIĄTUNIO!!!!!!!!
    happy-dance-o.gif

Arienna ale lipa... kurde, może jeszcze odbije?

Krokodylica lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Mój własnie też wyszedł a ja mam już ponad godzine pracy za sobą :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Widzę, że jednak temp nie odbije i nadeszła @ :(
    Tulam mocno!!!

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurrde a jazapomniałam sobie picie kiupic wrrrrr a miałam duzo pic

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:

Chyba nie.... Zaznaczylam nowy cykl...

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Cześć lachony :)
    U mnie leje i grzmi, obudziła mnie burza chwile po 5 :(
    Aleeeeeeeeeeee
    PIĄTUNIO!!!!!!!!
    happy-dance-o.gif

Hahha a ja od kilku dni oglądam przyjaciół włąsnie od 1 sezonu :D

marissith lubi tę wiadomość

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ