My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Konwalianka: "skoro chce tylko zarabiać pieniądze, to niech mi da alimenty i przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.. "
skarbie jak ja CIEBIE rozumiem...od 4dni z małżem mamy spięcia...mniej więcej też o podobną rzecz.....
Malenq łączę się z Tobą w bólu.. przyszedł i udaje, że nic się nie stało.. no nic.. "bawimy się dalej"
tulę Cię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:omg zgredka.. a czego się uczysz dokładnie?
Biedronka, Ksenia.. dla mnie Wasze cykle to abstrakcja, właściwie to ich długość.. przy moich 24 dniowych, to bankrutowałam.. nieźle.. 2 wasze cykle, to 3 moje..skoro ja się o dziecko starałam 8 miesięcy, to jakieś 12 cykli, nie? -
konwalianka wrote:czemuż to?
przepraszam, że tak jęczę, ale to wszystko taka loteria, a najlepsze, że z mężem jedziemy na długi weekend - ze znajomymi i każdy ma dzieci (2 pary po 1, a 1 para ma dwójkę i MYYYYY) - uwielbiam ich wszystkich ale sam fakt mnie dobija i jeszcze właśnie wtedy mam "najlepsze" dni w miesiącu - jestem ciekawa na ile będziemy mogli skorzystać! wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:04
-
Ksenia wrote:Biorąc pod uwagę długości naszych cykli, mój czas starań przy każdym cyklu dwukrotnie się wydłuża
Kochana, na szczęście sa łazienki.. my tak się ratowaliśmy.. wspólny prysznic?
A jak reszta owulantek?
Łamie się ktoś na testowanie? Anuśka? Kropka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:07
Ksenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksenia wrote:A jeszcze mam do Was pytanie Dziewczyny: czy któraś z Was, zanim starała się o dzieciątko ( z pozytywnym już skutkiem
) brała tabletki anty/ i jak długo? - nie ukrywam chcę obalić stwierdzenie, że "po tym" tak szybko się nie zachodzi
-
Malenq wrote:czekam z niecierpliwością na jutrzejsze poranne testowanie....
11.08 - Kropka_1
11.08 - Arienna
13.08 - Mari
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Czarnula
xx.09 - Choco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:17
-
nick nieaktualnydobra dziewuszki moje kochane, po całym dniu jazdy i bieganiny padam na pyszczek...ale obiecuję, że jutro będę czekać na Was już z rana z kawką, przebierająca nóżkami - pozytywnych wieści wyczekująca:)
dobranoc....
moja kolejna na kanapie:P (zaczynam się przyzwyczajać).....
buźkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Ksenia, ja słyszałam, że to tabletkach właśnie szybciej się zachodzi.. ja nie wiem, nie odpowiem, bo odstawiłam po ślubie i lecieliśmy na przerywanym przez 2 lata
Aczkolwiek lekarz mi powiedział, że nawet nie ma potrzeby robić badań na wątrobę, czy tarczycę, bo to nie są te tabletki , co 20 lat temu (jeśli chodzi o zawartość hormonów) więc niby wszystko jest ok!
P.S. za wszystkie testujące mocnoo ściskam łapkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:23
-
nick nieaktualnyHej ho
I z mojego dbania o figurę wyszło to, ze męzu podarował mi na @ czekoladę z bakaliami i zezjadłam ją z dzieciem na półhehhe
Malenq dzięki :* czekam teraz z niecierpliwością na przesyłeczkę
Ja brałam ciągiem jakieś 10 lat różne anty, potem zeszłam na luteinę i orgametrill i szybko w ciążę zaszłam
A co do cykli to ja mam też około 33-35 dni, ostatnio przez lutkę mi się wydłużyły bo coś przestaje działać, bo tak to trzymałam je do max 33 dni. Chociaz ostatni trwał u mnie jak normalne 3 cykle -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ksenia przy tabletkach anty warto pokontrolować siebie, mnie moja gin-endo regularnie co kilka miechów wysylała na badania krwi i hormonów czy na pewno wszystko jest oki