My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś kawałek popołudnia dla siebie
Kieruję się niebawem do kosmetyczki, pora na manicure i pedicure i chyba postawię dziś na miętę
Zawsze śmieję się będąc tam, że gdyby człowiek miał tylko takie dylematy jak kolor wybraćJa taki przez mini chwilkę mam zamiar mieć
Dobrego popołudnia Wam życzę!
Jeśli nie oprę się testowi wieczornemu - dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:24
-
Blondik wrote:ja mialam zawsze pozno owulki, ogolnie mam dlugie cykle. min 32 dni
P.S. przepraszam, nie przywitałam się, hej Wszystkim:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:52
-
Ksenia wrote:Kochana a brałaś kiedyś tabletki anty, czy cykle zawsze u Ciebie tyle trwały?; pytam , bo ja też mam takie ok 32-33 dni (po tym jak odstawiłam tabletki) i słyszałam, że to też nie do końca dobrze (?!)- że niby takie długie... - moim zdaniem wszystko jest ok; aczkolwiek w tym m-cu po raz pierwszy użyje testu owulacyjnego, żeby upewnić się, że wszystko jest ok
ja miałam od poczatki 30 dniowe po ciąży miałam 32 dniowe a teraz jak odstawiłąm w kwietniu anty pierwszy normalny 37 dni a potem już równo 31Ksenia lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hmm to powinno sie już ułozyć byc moze takie cykle ci zostaną ja nie widze nic złego w tym 32 dniowym cyklu ważne zeb owulaca ya a pecherzyk pękał
-
Hej, ja też już jestem..
a co tu taka cisza?
mam dziś zły dzień..oj zły.. najpierw wiecie..poranek, później położyłam się, to po 15min telefon zadzwonił i nici z dalszego spania.. idąc po słoiki ugryzła mnie osa, bo zaplątała się w reklamówkę, a później oparzyłam się wrzatkiem, jak wyparzałam słoiki..ech..
z 2kg pomidorów wyszły mi 4 słoiki suszonych, a z 2 kg ogórków 6 słoików tej surówki co zapodawałyście tutaj..właśnie się wekują -
omg zgredka.. a czego się uczysz dokładnie?
Biedronka, Ksenia.. dla mnie Wasze cykle to abstrakcja, właściwie to ich długość.. przy moich 24 dniowych, to bankrutowałam.. nieźle.. 2 wasze cykle, to 3 moje..skoro ja się o dziecko starałam 8 miesięcy, to jakieś 12 cykli, nie? -
konwalianka wrote:omg zgredka.. a czego się uczysz dokładnie?
Biedronka, Ksenia.. dla mnie Wasze cykle to abstrakcja, właściwie to ich długość.. przy moich 24 dniowych, to bankrutowałam.. nieźle.. 2 wasze cykle, to 3 moje..skoro ja się o dziecko starałam 8 miesięcy, to jakieś 12 cykli, nie?
faktycznie masz króciutkie cykle omgjeden sie konczy juz nastepny sie zaczyna
-
nick nieaktualnyKonwalianka: "skoro chce tylko zarabiać pieniądze, to niech mi da alimenty i przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.. "
skarbie jak ja CIEBIE rozumiem...od 4dni z małżem mamy spięcia...mniej więcej też o podobną rzecz.....
wróciłam padnięta...
OLGA przesyłka poszła:) mały bonusik też Ci dorzuciłam....a w zamian jak już lepiej się poczujesz to zabierz SWOJEGO szkraba na pyszne lody:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 19:39
Czarnula87 lubi tę wiadomość