My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny czy wy przed @ chudniecue bo mi spadlo 0,5 kg
pokłóciłam się z wagą jeszcze w podstawówce i nie wchodzimy sobie w drogę
USG męża od CzaryMary też mnie rozczuliło
hehe a mój zazwyczaj jak mu opowiadam o moich dolegliwościach to mówi: "no to tak jak przez ostatnie trzy miesiące" a wczoraj jak mnie tak bardzo bolał brzuch i zaczęłam plamić to pocałował mnie w brzuch i powiedział :"rośnij fasolko" myślałam że się poryczę tak mnie rozczuliłCzaryMary, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
uciekam na sesję zdjęciową z 9 dniowym dzieciaczkiem;) trzymajcie kciuki żeby grzecznie spał. i długo;)
kto jeszcze nie polubił mojego profilu - zapraszam
https://www.facebook.com/pages/Alladyn/174770452598198?fref=ts
buziaki, do usłyszenia;)
ps. czekam na wieści o II kreskach;)Anuśka, CzaryMary, marissith, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja po pracy. Leze w wyrku bo "tak mnie boli brzuch" ze ojej i musze sie zdrzemnac
a mezu dziecka popilnuje
Dzisiaj rano w ogole maz powiedzial ze mial sen ze mielismy drugiego synka, ze dopiero sie urodzil, mial cale czarne losy a na imie Kondrad. W szoku jestem bo mezowi nigdy sie nic nie sni a jak juz to nie pamietaArienna, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja jakoś sobie nadziei nie robię bo wykres jakiś dziwny i mi się osobiście i tak nie podoba... OF nawet nie był pewny, czy miałam owulkę, więc... Ale dzięki
A na jakich lekach jesteś? Coś przeoczyłam?
Zaczelam na nowo lykac biofer folik, witamine b12, d, magnez, wlacze sobie w tym cyklu soje moze cos jajcory pobudzii sprobuje sie wbic do gina i luteine na orgametrill zamienic
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:no to macie wybrane imię
mój już dawno powiedział że jakby była dziewczynka to by była Zuzanna lub Julia a jak chłopiec to WojtekDla dziewczynki nie mam imienia bo będę miała chłopca
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Zaczelam na nowo lykac biofer folik, witamine b12, d, magnez, wlacze sobie w tym cyklu soje moze cos jajcory pobudzi
i sprobuje sie wbic do gina i luteine na orgametrill zamienic
-
Mam brata Wojtka
macham z domku wiecie co miałam ochote na pysznego bigburgera z budki wielki pyszny świeżutki mm i kupiłam sbie i małżowu i co połowe moje pierwszy raz w życiu zjadła Zuza hehehe mało kiedy kupuje do domu ale dziś miałam niekiełznaną ochote
Blondi oo to super ja cie tez zaprosze chyba na sesje po porodzie jak zajde już heheheh -
nick nieaktualny