My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe opiwiem wam cos wczoraj spotkałam kumpele i tak mi sie przygląda i przygląda pytam co jest mam plame czy cos a ona że nie ale śniło sie jej ze jestem w ciąży i tak patrzy czy to prawda hehe mówie ze nie ale że sie staramy na co ona : to na bank będziesz zobaczysz a dzis jak zadzwoniłam umówic sie na USg do mojego doktorka to pani mi sie pyta a który tydzien ciąży hehehehe niestety potem okazało sie ze płatne to co pisałm wczesniej ehhehe
Blondik, CzaryMary, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:ok, ale na takie przez brzuch;)
Ale mnie ssie, narobilyscie mi smaka twym plackiem po wegiersku. Ale w związku z tym ze mam dwie lewe ręce do gotowania to polize sobie ekran.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:42
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hehe opiwiem wam cos wczoraj spotkałam kumpele i tak mi sie przygląda i przygląda pytam co jest mam plame czy cos a ona że nie ale śniło sie jej ze jestem w ciąży i tak patrzy czy to prawda hehe mówie ze nie ale że sie staramy na co ona : to na bank będziesz zobaczysz a dzis jak zadzwoniłam umówic sie na USg do mojego doktorka to pani mi sie pyta a który tydzien ciąży hehehehe niestety potem okazało sie ze płatne to co pisałm wczesniej ehhehe
-
CzaryMary wrote:kochana on ma taki talent ze Ci nawet przez głowę lub stopę moze to usg zrobić.
Ale mnie ssie, narobilyscie mi smaka twym plackiem po wegiersku. Ale w związku z tym ze mam dwie lewe ręce do gotowania to polisę sobie ekran.Chyba będziemy jeszcze jutro jeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny