My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa wlasnie zapomniałam dodać do objawów ze jestem bardzo tkliwa. Wszystko mnie wzrusza. Np mój maz. Wczoraj było mi smutno bo nastawilam się ze będę miała usg i zobaczę kropeczka. Jednak lekarz stwierdzil ze jest jeszcze za wczesnie.Wiec mój maz w ramach rozweselenia zony odpalił painta położył mi rękę na brzuchu i udawał ze robi usg, jednocześnie rysując w paintcie dzidzie. Wyszedł mu chłopak: - )
Jak wrócę do domu to pokaże Wam jakie mamy zdjęcie z domowego usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 14:17
Kropka_1, Blondik, justta, Ania_84, Anuśka, Arienna, Katjaa, Malenq, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czary Mary ale cudne
CzaryMary wrote:Aaaa wlasnie zapomniałam dodać do objawów ze jestem bardzo tkliwa. Wszystko mnie wzrusza. Np mój maz. Wczoraj było mi smutno bo nastawilam się ze będę miała usg i zobaczę kropeczka. Wiec mój maz w ramach rozweselenia zony odpalił painta położył mi rękę na brzuchu i udawał ze robi usg, jednocześnie rysując w paintcie dzidzie. Wyszedł mu chłopak: - )
Jak wrócę do domu to pokaże Wam jakie mamy zdjęcie z domowego usg. -
nick nieaktualny
-
Anuska - ja sie boje ze ta suknia jak ja w sobote zobacze nie bedzie mi sie juz podobala tak jak za pierwszym razem!
Konwalijka - ale ty sie teraz ni e mozesz denerwowac!
Moj rozrzuca skarpetki, ale chociaz nei po calym domu a po sypialni...I nie odnosi naczyn z pokoju do kuchni. Ale w sumie nie mam na co narzekac. -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:ja mialam zawsze pozno owulki, ogolnie mam dlugie cykle. min 32 dni
ja tez mam teraz 31 dniowe cykle i np ostatnio owu miałam podobno 20 heh ale mnie sie wydaje ze jednak 17 lub 18 a z testow wynika ze 21 hehehe bać człowieku madry pisz wiersze
tylko Kropka mądra bo wiersze pisuje