My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTESTUJĄCE Z GANGU:
11.08 - Kropka_1
11.08 - Arienna
13.08 - Mari
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
10.09 - Czarnula
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - ChocoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:32
-
nick nieaktualnyKsenia wrote:Tak masz rację, starałam się -raz więcej , raz mniej czasu sobie pod tym kątem poświęcałam ;/ A powiedz proszę luteinę i orgametrill Twój Dr z własnej inicjatywy Ci przepisał ?
ja mam pcos i żeby nie faszerowac mnie dalej anty tym bardziej że się staramy o dziecko drugie, a nie mam owulek ani nic więc i @ nie mam, to musiał mi coś przepisać :] na razie byłam na luteinie, czasami dostawalam duphaston zamiast luteiny; kiedyś na orgametrilu włąsnie w ciąże zaszłam :]Ksenia lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:ja mam pcos i żeby nie faszerowac mnie dalej anty tym bardziej że się staramy o dziecko drugie, a nie mam owulek ani nic więc i @ nie mam, to musiał mi coś przepisać :] na razie byłam na luteinie, czasami dostawalam duphaston zamiast luteiny; kiedyś na orgametrilu włąsnie w ciąże zaszłam :]
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hej ho
I z mojego dbania o figurę wyszło to, ze męzu podarował mi na @ czekoladę z bakaliami i zezjadłam ją z dzieciem na półhehhe
Czarnula87, Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:I to jest jeden z niewielu plusów nie posiadania dzieci. Cała czekolada jest moja !!!!!!
P.S. ja już się martwię o moje dziecko -czy przetrwa (słodyczowo) przy Tatusiu
-
Hehe mój też właściwie żarłok, ale że ma cukrzycę, to co przyniesie to mu chowam. No a później jak on na noc do pracy to ja wyjadam, żeby się nie zmarnowało
Czarnula87, Ksenia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Hehe mój też właściwie żarłok, ale że ma cukrzycę, to co przyniesie to mu chowam. No a później jak on na noc do pracy to ja wyjadam, żeby się nie zmarnowało
Ja zawsze czekam do kąpieli- mąż pod prysznic , ja do skrytek (też muszę chować) ..hahaha...ale to brzmi
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksenia muszę być czujna, bo ja się bardziej przejmuję tą jego chorobą niż on sam. On lata po sklepie i pakuje jakieś pierdołki, czipsiki, cukieraski, a ja idę za nim i mu wszystko z koszyka wyjmuję. Zołza ze mnie, no ale co zrobić.
Czarnula87, Ksenia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:moja osttania wypowiedz na temat Ashy.
tak jak i ona ma prawo do swojego zdania i do wyrażenia go. tak i my mamy prawo do swojego.
nam też nie było miło jak napisała ten "sławetny cytat" na innym wątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:06
-
Witajcie.
podczytuję forum od kilku dni, chciałabym jakoś się tu "wtopić", choć widze, że jesteście zwartą grupą i nie wiem czy będziecie chciały kogoś nowego...
mam 2 synów w wieku 8 i prawie 3 lata, od przyszłego miesiąca zamierzamy walczyć o córę- to moje niespełnione pragnieniew tym odpadamy , bo w chińskim kalendarzu wychodzi syn= he he tonący brzytw się chwyta
dziewczyny, widziałam tu ostatnio przpis na ogorki z papryką, czy mogłaby tóraś jeszce raz wkleic? myślałam, że spiszę później, ale tyle skrobieie, że teraz nie ma szans znaleźć. pozdrawiam
Jeśli nmie nie zechcecie zrozumiemAnia_84, Czarnula87, choco, Katjaa, momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
METAXA witamy
i zapraszamy do rozmów
jak dobrze jest meza miec o 16 w domu
zjedlismy obiadek pozniej pojehalismy obejrzec kose spalinowa.. i bylismy 1 cm od kupna nowego tv
jutro o 9 rano jedziemy ja kupic znaczy kose z TV sie opamietalismy nie kupilismy
za to jutro kupujemy kose , sokowirówke i czajnik
kocicy kupilismy piekna toalete
o taka
jutro wyjazd
ogolnie I dzien pracy ..bardzo pozytywmny.matko dziwczyny ta happy miska dawno nie widzialam wracajacego z pracy
pracuje tam 5 osob wogole powitanie mial, maj osobny pokoj socjaly jakposzli na przerwe to chlopai odrazu zrobily mu kawy .. dali mu wode ..Michal mowi ze na luzie wszyscy rozmawiali
naczyl sie sporo nwych rzeczy..facet pokazywal i pozwalal u obslugiwac rzeczy na ktorych mchal do tej pory niepracowal..spokojnie tlumaczyl chlopai wczorj chcieli go od razu brac na montaz kuchni u klienta
w poniedzialek maja gadac o umowie
a ja w sobote ide na rozmowe do bankuzadzownili do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:19
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
witaj Mataxa,
z racji tego, ze dzisiaj go uskuteczniłam jestem na bieżąco, jeśli o ten chodzi:
4kg ogórków
0,5kg cebuli
2 duze papryki czerwone
1 czosnek
2 łyzki soli
zalewa
6szkl wody
2szkl cukru
2szkl octu
ziele angielskie lisc laurowy
4 łyzeczki papryki słodkiej 1 łyżeczka ostrej
2szkl oleju
ogórki ze zskórka pokroic cienko na plastry, pozostałe warzywa też pokroić posolic zostawić na 2h
zrobic zalewe podgrzać i ostudzić tez sobie czeka razem z ogórkami 2h
potem wkaładamy wyemieszane warzywa do słoików zalewamy zalewą
w każdym słoiku 3 ziela jeden liśc laurowy i conajmniej pół zabka czosnku
zakrecamy słoiki i pasteryzujemy 7min od momentu zagotowania sie odstawiamy wieczkami do dołu studzimy i gotowe
...........................................................................
Katja - temat został zamknięty.. ustaliliśmy, że każdy ma prawo do własnego zdania.. naprawdę uważam, że nie musisz być adwokatem/obrońcą Ashy, która doskonale sobie radzi; zatem lepiej odpuśćmy temat..
..................................................
Ania - super wieści! Oby tak zostało:)
..................................................
Ja chyba zaraz myknę do łóżeczka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
aaa i jeszcze jedno zaczyna mnei bolec gardlo i nie moglam wystac w sklepie tak mnie naparzal krzyz..jakprzy @ ;/
-
aaa i jeszcze jedno zaczyna mnei bolec gardlo i nie moglam wystac w sklepie tak mnie naparzal krzyz..jakprzy @ ;/
-
nick nieaktualny
-
cześć Ewa.. no tutaj trzeba działać szybko
Skoro walczysz o dziewczynkę, to rozumiem, że celujesz w działania na 3 dni przed ovu?
a która to miała mi dać przepis na kolejne przetwory.. czekajcie czekajcie.. zgredka, kropka? przyznawać sie tu!
Ania to kuruj się skarbieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:28
momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość