My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTESTUJĄCE Z GANGU:
11.08 - Kropka_1
11.08 - Arienna
13.08 - Mari
15.08 - Anuśka
16.08 - Smarta
18.08 - Zgredka
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
03.09 - Thalia
10.09 - Czarnula
xx.08 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - ChocoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 20:32
-
nick nieaktualnyKsenia wrote:Tak masz rację, starałam się -raz więcej , raz mniej czasu sobie pod tym kątem poświęcałam ;/ A powiedz proszę luteinę i orgametrill Twój Dr z własnej inicjatywy Ci przepisał ?
ja mam pcos i żeby nie faszerowac mnie dalej anty tym bardziej że się staramy o dziecko drugie, a nie mam owulek ani nic więc i @ nie mam, to musiał mi coś przepisać :] na razie byłam na luteinie, czasami dostawalam duphaston zamiast luteiny; kiedyś na orgametrilu włąsnie w ciąże zaszłam :]
Ksenia lubi tę wiadomość
-
AAA rozumiem, dzięki KochanaCzarnula87 wrote:ja mam pcos i żeby nie faszerowac mnie dalej anty tym bardziej że się staramy o dziecko drugie, a nie mam owulek ani nic więc i @ nie mam, to musiał mi coś przepisać :] na razie byłam na luteinie, czasami dostawalam duphaston zamiast luteiny; kiedyś na orgametrilu włąsnie w ciąże zaszłam :]
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
I to jest jeden z niewielu plusów nie posiadania dzieci. Cała czekolada jest moja !!!!!!Czarnula87 wrote:Hej ho

I z mojego dbania o figurę wyszło to, ze męzu podarował mi na @ czekoladę z bakaliami i zezjadłam ją z dzieciem na pół
hehhe
Czarnula87, Nieukowa, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ,moja Drogaaa to ja bym musiała jeszcze mężusia nie miećchoco wrote:I to jest jeden z niewielu plusów nie posiadania dzieci. Cała czekolada jest moja !!!!!!

P.S. ja już się martwię o moje dziecko -czy przetrwa (słodyczowo) przy Tatusiu
-
Hehe mój też właściwie żarłok, ale że ma cukrzycę, to co przyniesie to mu chowam. No a później jak on na noc do pracy to ja wyjadam, żeby się nie zmarnowało
Czarnula87, Ksenia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
To faktycznie musisz być czujna - mąż mojej przyjaciółki też ma cukrzycę i naprawdę wiem z opowiadań co to tak naprawdę znaczy!choco wrote:Hehe mój też właściwie żarłok, ale że ma cukrzycę, to co przyniesie to mu chowam. No a później jak on na noc do pracy to ja wyjadam, żeby się nie zmarnowało

Ja zawsze czekam do kąpieli- mąż pod prysznic , ja do skrytek (też muszę chować) ..hahaha
...ale to brzmi
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksenia muszę być czujna, bo ja się bardziej przejmuję tą jego chorobą niż on sam. On lata po sklepie i pakuje jakieś pierdołki, czipsiki, cukieraski, a ja idę za nim i mu wszystko z koszyka wyjmuję. Zołza ze mnie, no ale co zrobić.
Czarnula87, Ksenia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik a mogłabyś zacytować ten "sławetny cytat" bo ja nie wiem o co chodzi...Blondik wrote:moja osttania wypowiedz na temat Ashy.
tak jak i ona ma prawo do swojego zdania i do wyrażenia go. tak i my mamy prawo do swojego.
nam też nie było miło jak napisała ten "sławetny cytat" na innym wątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:06
-
Witajcie.
podczytuję forum od kilku dni, chciałabym jakoś się tu "wtopić", choć widze, że jesteście zwartą grupą i nie wiem czy będziecie chciały kogoś nowego...
mam 2 synów w wieku 8 i prawie 3 lata, od przyszłego miesiąca zamierzamy walczyć o córę- to moje niespełnione pragnienie
w tym odpadamy , bo w chińskim kalendarzu wychodzi syn= he he tonący brzytw się chwyta 
dziewczyny, widziałam tu ostatnio przpis na ogorki z papryką, czy mogłaby tóraś jeszce raz wkleic? myślałam, że spiszę później, ale tyle skrobieie, że teraz nie ma szans znaleźć. pozdrawiam
Jeśli nmie nie zechcecie zrozumiem
Ania_84, Czarnula87, choco, Katjaa, momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
METAXA witamy
i zapraszamy do rozmów 
jak dobrze jest meza miec o 16 w domu
zjedlismy obiadek pozniej pojehalismy obejrzec kose spalinowa.. i bylismy 1 cm od kupna nowego tv
jutro o 9 rano jedziemy ja kupic znaczy kose z TV sie opamietalismy nie kupilismy
za to jutro kupujemy kose , sokowirówke i czajnik
kocicy kupilismy piekna toalete
o taka

jutro wyjazd
ogolnie I dzien pracy ..bardzo pozytywmny.matko dziwczyny ta happy miska dawno nie widzialam wracajacego z pracy
pracuje tam 5 osob wogole powitanie mial
, maj osobny pokoj socjaly jakposzli na przerwe to chlopai odrazu zrobily mu kawy .. dali mu wode ..Michal mowi ze na luzie wszyscy rozmawiali
naczyl sie sporo nwych rzeczy..facet pokazywal i pozwalal u obslugiwac rzeczy na ktorych mchal do tej pory niepracowal..spokojnie tlumaczyl chlopai wczorj chcieli go od razu brac na montaz kuchni u klienta
w poniedzialek maja gadac o umowie 
a ja w sobote ide na rozmowe do banku
zadzownili do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:19
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
witaj Mataxa,
z racji tego, ze dzisiaj go uskuteczniłam jestem na bieżąco, jeśli o ten chodzi:
4kg ogórków
0,5kg cebuli
2 duze papryki czerwone
1 czosnek
2 łyzki soli
zalewa
6szkl wody
2szkl cukru
2szkl octu
ziele angielskie lisc laurowy
4 łyzeczki papryki słodkiej 1 łyżeczka ostrej
2szkl oleju
ogórki ze zskórka pokroic cienko na plastry, pozostałe warzywa też pokroić posolic zostawić na 2h
zrobic zalewe podgrzać i ostudzić tez sobie czeka razem z ogórkami 2h
potem wkaładamy wyemieszane warzywa do słoików zalewamy zalewą
w każdym słoiku 3 ziela jeden liśc laurowy i conajmniej pół zabka czosnku
zakrecamy słoiki i pasteryzujemy 7min od momentu zagotowania sie odstawiamy wieczkami do dołu studzimy i gotowe
...........................................................................
Katja - temat został zamknięty.. ustaliliśmy, że każdy ma prawo do własnego zdania.. naprawdę uważam, że nie musisz być adwokatem/obrońcą Ashy, która doskonale sobie radzi; zatem lepiej odpuśćmy temat..
..................................................
Ania - super wieści! Oby tak zostało:)
..................................................
Ja chyba zaraz myknę do łóżeczka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:22
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
aaa i jeszcze jedno zaczyna mnei bolec gardlo i nie moglam wystac w sklepie tak mnie naparzal krzyz..jakprzy @ ;/
-
aaa i jeszcze jedno zaczyna mnei bolec gardlo i nie moglam wystac w sklepie tak mnie naparzal krzyz..jakprzy @ ;/
-
nick nieaktualny
-
cześć Ewa.. no tutaj trzeba działać szybko

Skoro walczysz o dziewczynkę, to rozumiem, że celujesz w działania na 3 dni przed ovu?
a która to miała mi dać przepis na kolejne przetwory.. czekajcie czekajcie.. zgredka, kropka? przyznawać sie tu!
Ania to kuruj się skarbieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 21:28
momo1009, Kropka_1 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH