My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No Nenaaa wyznaczyłaś mi ten sam dzień ovu co OF, ale ręcznie zmieniłam na wcześniejszy. Się zobaczy jak ten cykl będzie się już miał ku końcowi.
Lemurku nie bój się tych zabiegów, one mogą tylko pomóc, na pewno nie zaszkodzą. Poza tym podobno wcale nie boli tak jak niektórzy wypisują, więc nie masz się czym stresować.
Tamka - u Ciebie nic straconego- nie czytaj o zakwaszaniu środowiska i o tym, że lek zabił żołnierzyki Nie świruj, wiesz przecież, że jest ich miliony, a do zapłodnienia wystarczy 1 !!!!
Bądźmy dobrej myśli dziewczynki.
Ja zapisałam Mężusia na badanie nasienia dzień po świętach, ale on stwierdził, że nie będzie musiał iść, bo pewnie nie dostanę @. Powinna być właśnie w okresie wielkanocnym. Chłopak ma nadzieję, że jednak nie będzie musiał uprawiać miłości z własną ręką w jakimś szpitalnym pomieszczeniu... No oby tak było, ale jakoś w cuda nie wierzę A tak z drugiej strony, miałby się za dobrzeTamka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmurka, dodam, że ta interpretacja w naszym przypadku, nie ma dużego znaczenia. Bo my się staramy. Warto się obserwować, żeby wyhaczyć nasz najbardziej płodny okres w cyklu. A o odbyciu owulacji mówi nam wyłącznie wykres zakończony ciążą. Nawet USG nie da nam pewności, że w pękniętym pęcherzyku była wartościowa komórka, zdolna do zapłodnienia. Także ten...czeski film i loteria
chmurreczkaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:no właśnie, czeski film... swoją drogą lubię czeskie filmy
-
Krokodylica wrote:Tamka bij ich po łbach Może zmądrzeją od tego.
staram się jak mogę ale to ciężka przeprawa będzie...
Nena, czeskie kino jest bardzo specyficzne, zakręcone jak... tu nie wiedziałam, co napisać, zajrzałam do wujka gugla i oto, co mi podpowiedział:
ruski termos, słoik na zimę, tampon w piźdz..., bąk w krokusie.. więcej nie doczytałam, co padłamNenaaa, chmurreczkaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, ja tylko na chwilę wpisać tempkę i spadam, bo weekend pracowity mi się szykuje
Nena, popatrz na mój wykres - ovu przeniósł mi owulkę niemal na ten dzień, który typowałaś! nie mam pojęcia dlaczego, bo tempka taka sama jak wczoraj?
miłego weekendu dziewczyny! -
Hej,
Tamuś, nie wiem na jakiej zasadzie działa ten program, chyba wyznacza owulację, po trzech dniach wyższych temp., które następują po szczycie śluzu ( ostatnim dniu ze śluzem płodnym ). W każdym razie, w tym przypadku tak samo bym zinterpretowała, więc zgadzam się z tym co wyznaczył
Ja też mam dzisiaj troszkę roboty, okna czekają na umycie, itp.
Miłego dnia DziewczynkiTamka lubi tę wiadomość
-
No jaka cisza Wpadam się przywitać bo dzisiaj mam czyste wariactwo Miłego weekendu dziewczynkiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć
Hehe, biedna Wiesz co, ten program bierze pod uwagę chyba też statystyki, czyli jak to tam było w poprzednich cyklach. U Ciebie stwierdził, że na owulkę to za wcześnie biorąc pod uwagę poprzednie cykle, gdzie była zdecydowanie później. Myślę, że już nie przesunie dalej. Nie przejmuj się tym takTamka lubi tę wiadomość
-
Doris, ja tam widzę piękne odbicie tempki... Bardzo dobrze to wygląda i ta dzisiejsza temp. najwyższa ze wszystkich poprzednich...A jak się czujesz? Jakieś objawiki, przeczucia ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2014, 11:16
-
Samopoczucie ok.Pobolewa mnie macica i piersi też pobolewają. I spać mi się chce ale u mnie pogoda zmienna, no i wczoraj na grillu znajomi byli to posiedzieliśmy do późna.
Nie chcę się napalać na dwie II, ale by było super.