My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Arienko a po co Ci wolny dzień? to trwa przecież.. czas dojazdu i ew. możliwości męża
wchodzi, działa, oddaje kubeczek i wychodzi..
dzień dobry moje panie.. a ja chciałam dziewczynkę, ale teraz już jest mi to obojętne i właściwie z logicznego i finansowego punktu widzenia chłopiec jest lepszychoć u nas w rodzinie nie ma dziewczynek..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:A można po 17? Bo on pracuje od 8 do 16 musielibyśmy do Katowic dojechać wiec trzeba liczyć godzinę w jedną stronę, w naszym mieście nie chcemy bo mąż pracował w służbie zdrowia i wszyscy go znają i narazimy się na mega ploty
Ania dziekuję, faktycznie dawca dla Was najlepszy. nie musicie wtedy omijać żadnego etapu rozwoju.. życzę Wam, aby szybko się to stało.. to będzie piękny czas dla Was.. -
Anuśka wrote:Lubię za Waszą postawę, a nie za nasze debilne przepisy
Poza tym mając adoptowane dziecko trzeba się co ok pół roku spowiadać z dochodów, oszczędności, ilości aut, pokazywać dom, pokój dziecka, jego oceny, czy się z kimś spotyka (ja musiałam podać imię dziewczyny naszego Piotrka nawet), mówić jaki ma kontakt z rodziną, czy nie ma problemów wychowawczych itp. Niedługo będą pytać czy kupę robi codziennie
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mariss nie zdażyłam więc masz 602 lajka
Malena no trzeba mieć wytrwałość i odwagę, bo latania po sądach, kuratorach, psychologach i pedagogach jest od gromaNo i jeszcze dobre stosunki z sąsiadami bo wywiad lokalny robią
Ale warto bo adoptowane dzieciaki są mega wdzięczne
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mariss nie zdażyłam więc masz 602 lajka
Malena no trzeba mieć wytrwałość i odwagę, bo latania po sądach, kuratorach, psychologach i pedagogach jest od gromaNo i jeszcze dobre stosunki z sąsiadami bo wywiad lokalny robią
Ale warto bo adoptowane dzieciaki są mega wdzięczne
)
-
Witajcie moje drogie
Zaraz zbieramy się do Tych, po drodze odwiedzimy schronisko, tak że weekend wyjęty z forumowania
Zdążyłam przeczytać wypowiedź Anuśki o adopcji i Anusiu pełen szacun i podziw dla Ciebie. Nasi bliscy przyjaciele są własnie po kursach przedadopcyjnych, opowiadali nam na czym polegały. Ale to zobowiązanie do zdawania relacji z całego życia, to usłyszałam dopiero od Ciebie. Jesteś maj hiroł
Uciekam, trzymajcie sie nie nie piszcie za dużo, żebym nie musiała brać urlopu na nadrabianieBuźka :*
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
KOnwalijka za co mi dziekujesz ?? bo nie zrozumialam
My chcielismy adoptowac ale niestety poki co tak jak pisalam nas na to nei sac..jakby mial im pisac ile mamprzychodzu co pol faktycznego co mam na papierze to by mi nigdy ddziecka nie dali ;/
ja wczesniej chodilam do domu dzieck a pomagalam .. wic jakos jestem oswojona
ale naparwd eja chyle czola przed ludzmi ktorzy adoptuja dziecko papierologia i urzedy.. ale z drugiej strony fakt nie powiem bo przynajmnij sprawdzaja.. ale co rusz jakies kontrole to e sensu ..bo dzieko ciagle tez przezywa wg mne stres ;/ -
Ania_84 wrote:ale naparwd eja chyle czola przed ludzmi ktorzy adoptuja dziecko papierologia i urzedy.. ale z drugiej strony fakt nie powiem bo przynajmnij sprawdzaja.. ale co rusz jakies kontrole to e sensu ..bo dzieko ciagle tez przezywa wg mne stres ;/
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
http://www.mediaexpert.pl/sokowirowki/sokowirowka-zelmer-je1000-zje1000s-symbio,id-15575
a to nasz wczorajszy zakup plus kosa spalinowa
nastepny w kolejce jest parowarmarissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ania podziwiam was za postawę. Jesteście mega pozytywnymi ludźmi, i bardzo silnymi. Mam nadzieje ze doczekacie się co najmniej 3 szkrabów
na razie zaciskam kciuki i będę się modlić za pierwszego Leona
Anuśka ciebie też podziwiam za adopcje. Super Anki z was
Przyznam wam się do czegoś laseczki, obudziłam się dopiero 11.50. Idę więc na śniadanie.
A jeszcze odnośnie modlitwy, muszę się z wami podzielić moim ostatnim przemyśleniem. Odkryłam że dużo łatwiej jest się modlić o coś dla kogoś, niż prosić o coś w modlitwie dla siebie. Jest to dużo przyjemniejsze. Ok wiem to nie watek religijny wiec juz kończę i biegnę jeść.Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
a ja trzymam ksiuki za wszystkie nasze 30stki aby wsyztskie zasly do mojego 1 IUI
i sobie pozbieram wiruskow
Anuśka, choco, marissith, Malenq lubią tę wiadomość