My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh zobaczymy jak ten optymizm mi ozstanie na proby IUI
a u mnei nadal sucho gorzejwbo w pon o 11 mam rozmowe w spraweie pracy niech albo sie zacznie jutro albo wiecozrem w poniedzialek
-
CZEŚĆ
Ania 84 kurcze szacun, naprawdę, trzymam kciuki, a powiedz jak to jest z tym dawcą, wybierasz sobie, ze tak powiem(przepraszam) z "katalogu"? nie wiem, masz napisane, czym się ten ktos zajmuje, jakie am wykształcenie itd? czy poprostu idziesz na żywioł? przepraszam, że tak dosadnie, no jakoś nie umiem tego ubrać w słowa -
METAXA wrote:CZEŚĆ
Ania 84 kurcze szacun, naprawdę, trzymam kciuki, a powiedz jak to jest z tym dawcą, wybierasz sobie, ze tak powiem(przepraszam) z "katalogu"? nie wiem, masz napisane, czym się ten ktos zajmuje, jakie am wykształcenie itd? czy poprostu idziesz na żywioł? przepraszam, że tak dosadnie, no jakoś nie umiem tego ubrać w słowa -
To ja się też podłączam pod pytanie bo wiem tylko jak to wyglada na amerykańskich filmach...
Kroko, pamiętasz moją walkę o pozwolenie na budowę?docelowo przeprowadzamy się do domu ale pośrednio do szwagierki bo sprzedaliśmy już mieszkanie a Budowa w lesie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 00:21
-
Hej
Hehe z tego co mi wiadomo to spisuje dir protokół wszelkie zgody i oswiadczenia nastepnie wpisujemy cechy charakterystyczne meza waga. Wzr oczy gr krwi oni na tej podstawie dobieraja dawcr
Nastepnie jest etap przeddtawienia profilu dawcy psychologicznego genetyvznego i fizyvznego tzn dawca przed oddanie nasienia przechodzi szereg badan i wywiadów czy w rodzinie byly choroby genetyczne lub psychiczne sprawdzają jego mutacje czy nie ma i dopiero po tym jak nam przedstawia opis wyniki to ma mówimy czy sie zgadzamy wiec w pewien sposob jest to katalog ale nie widzisz tak naprawde twarzy tylko dane
Nieukowa, Krokodylica, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, chociaz na chwilke, mysle o Was i jestem caly czas. Wczoraj na dzialce wiec bardzo kiepski zasieg. Caly dzien walka z mega migrena i bolem brzucha
dzis ledwo zyje a mamy chrzciny.. Masakra, najchetniej zaszylabym sie w domu. Sciskam Was bardzo mocno. Nie jestem w stanie nadrobic ale oby wszystko u kazdej bylo dobrze. Jakies big newsy?
-
Hej laseczki.... Nie mogłam się obudzić dzisiaj...
Tamka ja byłam pewna że już do swojego domku wbijacie... Dużo jeszcze do zrobienia zostało?
Ania w sumie to dobrze, że nie ma zdjęć, bo spotkałabyś takiego faceta i .... nie wiem co.... ale ja bym nie chciała takiego spotkać. A już na pewno nie chciałabym żeby mąż go spotkał
Blondik kasa nie jest najważniejsza, ale.... Jak się facet przejmuje to może mu odwalić, bo będzie chciał zapewnić Tobie i dzidzi godny bytMój tak miał w pierwszej ciąży. Aż mu awanturę zrobiłam że chyba jestem gruba brzydka i nie może ze mną wytrzymać, bo tak to czułam. A on wytłumaczył mi właśnie że dla nas tak zapitala. Kompromis osiągnęliśmy. On trochę wyluzował a ja się uspokoiłam
Kropka big niusów brakWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 09:31
-
Anuśka wrote:A ja chyba się czegos nabawiłam... Muszę iść do gina, bo jak pobiegam trochę intensywniej, w sensie popracuję to mnie macica ciągnie
Mam nadzieję, że to nic poważnego bo od przyszłego cyklu koniec wakacji i bierzemy się ostro za robotę
Następny cykl to za rok.Anuśka, marissith, cymcia lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:To ja się też podłączam pod pytanie bo wiem tylko jak to wyglada na amerykańskich filmach...
Kroko, pamiętasz moją walkę o pozwolenie na budowę?docelowo przeprowadzamy się do domu ale pośrednio do szwagierki bo sprzedaliśmy już mieszkanie a Budowa w lesie...
Aaaach taki bajer.
To życzę powodzenia w budowie abyście jak najszybciej byli na swoim!Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Moj maz sie nawraca powoli z kazdym mc jak nam nie wychodzi. Teraz juz chce dzieciaczka...
Nieukowa lubi tę wiadomość