My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kroko...
Ja też z doskoku dzisiajW skrócie to tyle pamiętam, że Ania_84 odebrała wyniki z Łodzi i raczej nie ma szans na plemniki, więc będą próbować z dawcą
A komu wyśniłaś fasolkę to nie mam pojęcia
Na razie żadnych nie ma... Mariss testowała ale za wcześnie więc negatyw wyszedł...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ale żem się najadła, ale polecam przepis:
http://www.poezja-smaku.pl/pulpeciki-z-cukinii-w-sosie-pomidorowym/
pyszności - tylko więcej sera dodałam ......W poniedziałek chyba takie zrobię
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heja. umieram. W Erewaniu jest 42 stopnie a my mielismy tour po lokalnych swiatyniach. Urlop zaraz sie konczy i dobrze bo juz mnie meczy
Ania ja tez wybralabym dawce. Respect dla meza
Cieżarówy nie narzekac! Ja chce do waszego klubu nawet jak mam obejmowac sedes!
Zaraz idziemy do restauracji ormianskiej na pycha jagniecine i ZIMNE PIWO!marissith, Krokodylica, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Wpadlam i ja, dzisiaj mamy szał pakowania i zwijania mieszkania, klucze zdajemy 2 września więc czasu coraz mniej, ale za bardzo poszalałam i zaczęło ciągnąć mnie mocno w podbrzuszu i kręcić w głowie więc zaleglam i zaglądam do Was
Kroko, mnie to samo wyskoczyło przy USG Czary Mary, aż zamarłam, co tam na tym USG będzie
Aniu, bedziecie wspaniałymi rodzicami, cierpliwymi i mądrymi, niech to się stanie jak najszybciej, tego Wam życzę! a Twoj mąż zasluguje na jakiś medal po prostu, masz szczęście
Nieukowa, nie narzekaj na nadmiar urlopu! ja nie będę miała wcaleKrokodylica lubi tę wiadomość
-
hej kochane,
jestem juz u rodziców. Zaraz będę pomagała mamie wkładać ogórki..a na wieczór będą pieczonki - yeah, ale fajnie..
nieco się zdołowałam, siostra jak tylko mnie zauważyła powiedziała: Przytyłaśnosz k.. dopiero 10 tydzień a ja już przytyłam.. przykro mi..
Ania, chodziło mi o dziękuję, że wszystko opisałaś..
a i jeszcze.. wiecie, bo tak rozwodzimy się nad "cudownym" mężem Ani, a prawda jest taka, że to ona powinna dostać medal za to, że mimo wszelkich trudności i tak postawionej sprawy tkwi przy mężu, którego zapewne kocha.. przecież nie oszukujmy się.. mąż Ani okazałby się prawdziwym egositą, gdyby wiedząc o swojej niemożności posiadania potomka nie zgodziłby się na dawcę, zatem wszelkie fanfary należą się Ani< mam nadzieję, że mnie wszyscy dobrze rozumieją, nie umniejszam postawy mężowi, ale większy szacun wg należy się Ance <
ale tu skwar... jednak na "śląsku" jest cieplej niż w mazowieckim
buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 17:28
Krokodylica, choco lubią tę wiadomość
-
Konwalianka, masz rację odnośnie Ani, ale nie oszukujemy się - faceci sa egoistami, a ich EGO jest czasem ważniejsze niż trzeźwy ogląd sprawy... poza tym myślę, że dla mężczyzny świadomość tego, że nie może dac żonie dziecka jest trudniejsza do zaakceptowania niż dla samej kobiety... dlatego uważam, że Ania jest bardzo dzielną i twardą kobietką, ale jej mąż swoją miłość do niej stawia wyżej niż własną męskość i ból, który na pewno odczuwa... no i z tego względu ogromnie go podziwiam i szanuję , i za tę decyzję o dawcy również.. mądry facet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 18:19
-
Anuśka dzięki za streszczenie.
Nieukowa wiem że tego chciałyśmy ale jak niebawem będziesz się codziennie przytulać do sedesu to też zaczniesz narzekać.
Tamka przeprowadzacie się?
konwalia a Ty spełniłaś swoją goźbę i wyniosłaś się do rodziców czy po prostu weekend?
-
ojj dziewczynki dzieki z mile slowa
wieie najlepszym medalem bedzie dla nas zobaczenie w iagu roku II kresek
wiecie w sumie to ja nawte mowilam mezowi ze jak nebedziemy mogli miec dzieci to moz etak ma byc ..i szczerz mowiac myslalam zena tym zostaniemy bo maz nic nie mowil..ale chybaprzyszedl taki czas ze on bardzo chce dzieciatko.
Konwalijka a jak tam mezu ?? nawrocil sie ??
Kroko jest tu kilka chetnych na fasliwiec mzoe ktorjs wysnilas
Krokodylica lubi tę wiadomość