X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa nie pochwalilam sie :)
    kupilismymezowi 2 oary spodni :D dlucgich dzinsow w tch jednych wyglad mega pociagajaco :D hihi :) krotkie dzsnowe spodnie ;) i sexowne bokserki sam wybieral i wybral oczywiscie z pozycjami i z taka reka z napisem jestem zaklepany :D
    a mi mezu kupil dwa biustonosze i portfel :P heheh;P powiedzial

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś fajne zakupy
    Za dzidziusia trzymam kciuki
    ja dziś jakaś rozkojarzona jestem nie wiem co jest ale działać bedziemy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny kochane!
    Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow :-(
    ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-*

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Dawno tu mnie nie było, widzę że grono brzuchaczek rośnie to fajnie...
    Ja wlasnie po okresie, kolejna szansa, zaczyna mnie to po roku czasu już dobijac...

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Dzisiaj byłam na obiadku u babci. Narobiła mega pysznych pierogów, więc obżarłam się jak prosiątko :P A później pojechaliśmy do brata mojego małża i jego żona ma termin porodu na jutro :) Ale jest wielka :) No i ni z gruszki ni z pietruszki walnęła do mnie teksta, że teraz moja kolej, żeby się dzieci razem na imprezach bawiły ;)
    Kasiarzyna myślałam o Tobie dzisiaj :) Gdzie się podziewałaś? No kurczę wiem że jest ciężko. Ja się starałam o pierwsze 3 lata i już załamki miałam co chwilę :/
    Ania super zakupy :) Ja Piotrkowi kupowałam też ostatnio bokserki i też wybrał takie na których są pozycje w wykonaniu świnek :D Trzymam kciuki za dziadka i wierzę, że z tego wyjdzie :)
    Coś miałam jeszcze pisać ale zapomniałam... Wybaczcie :D

cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów :) No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła :) No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak ;)

Blondik, cymcia, Tamka, Krokodylica, marissith, konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Tamka, Kroko, jak samopoczucie? mniej was mdli? mniej przytulania z porcelanowym?

Niestety wcale nie jest lepiej i tak samo jak Ty jestem już mocno zmęczona. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka :D ja 3mam mocno kciuki, bo to Twoja pora teraz na fasolkę :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Czesc dziewczyny kochane!
    Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow :-(
    ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-*

Z Zielonej Góry jest moja ulubiona drużyna żużlowa, właśnie oglądam mecz i przegrywają, jeżdżą dziś jak patałachy! Jestem zawiedziona. :]

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Z Zielonej Góry jest moja ulubiona drużyna żużlowa, właśnie oglądam mecz i przegrywają, jeżdżą dziś jak patałachy! Jestem zawiedziona. :]
    Ja im się nie dziwię.... Jest tak gorąco że są przegrzani :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów :) No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła :) No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak ;)

A jak my Ci to piszemy to nam nie wierzysz. :P Tylko jakiejś książce. :P

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja im się nie dziwię.... Jest tak gorąco że są przegrzani :)

Ej drużyna przeciwna ma tą samą temperaturę. :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ej drużyna przeciwna ma tą samą temperaturę. :P
    Może mają kostki lodu w majtach ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam :D Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać ;) Trzymajcie się Kochane a propo!
    Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło... :)

Trzymam się... sedesu. :P

To życzę Ci bezproblemowej podróży.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ej co oni mi tam w tym suwaczku piszą, że dziecko osiąga 6.5 cm...
    66 mm to miało Bobo w 12+0 tc. Co mi tam rośnie duże takie ? :)

Też zauważyłam że w tych suwaczkach piszą bzdury. :)

Na Belly jest ciąża tydzień po tygodniu i tam podają całkiem inne dane. :) Także nic się nie martw. ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i w końcu nadrobiłam wszystko, co wcześniej nie dałam rady przeczytać. :)

I zostałam sama.

Idę się w takim razie położyć.

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka urlop :) Byłam u teściow w świętokrzyskim, ładne tereny, piękna pogoda, trochę ruchu i basen a pod koniec mi stanęły świeczki w oczach jak znowu @ przyszła. Ehh

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.
    Wrrrr.... Paskudnie... Kurczę to masakra jak wszyscy zachodzą a my się staramy i dupa z tego :/

Asha lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, a najgorzej jak jeszcze ględzi że się wcale nie cieszy. To wkurza.

‹‹ 1608 1609 1610 1611 1612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ