My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
aa nie pochwalilam sie
kupilismymezowi 2 oary spodnidlucgich dzinsow w tch jednych wyglad mega pociagajaco
hihi
krotkie dzsnowe spodnie
i sexowne bokserki sam wybieral i wybral oczywiscie z pozycjami i z taka reka z napisem jestem zaklepany
a mi mezu kupil dwa biustonosze i portfelheheh;P powiedzial
Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny kochane!
Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow
ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-* -
Hej laseczki. Dzisiaj byłam na obiadku u babci. Narobiła mega pysznych pierogów, więc obżarłam się jak prosiątko
A później pojechaliśmy do brata mojego małża i jego żona ma termin porodu na jutro
Ale jest wielka
No i ni z gruszki ni z pietruszki walnęła do mnie teksta, że teraz moja kolej, żeby się dzieci razem na imprezach bawiły
Kasiarzyna myślałam o Tobie dzisiajGdzie się podziewałaś? No kurczę wiem że jest ciężko. Ja się starałam o pierwsze 3 lata i już załamki miałam co chwilę
Ania super zakupyJa Piotrkowi kupowałam też ostatnio bokserki i też wybrał takie na których są pozycje w wykonaniu świnek
Trzymam kciuki za dziadka i wierzę, że z tego wyjdzie
Coś miałam jeszcze pisać ale zapomniałam... Wybaczciecymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów
No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła
No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak
Blondik, cymcia, Tamka, Krokodylica, marissith, konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Czesc dziewczyny kochane!
Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow
ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-*
Z Zielonej Góry jest moja ulubiona drużyna żużlowa, właśnie oglądam mecz i przegrywają, jeżdżą dziś jak patałachy! Jestem zawiedziona. :] -
Anuśka wrote:A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów
No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła
No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak
A jak my Ci to piszemy to nam nie wierzysz.Tylko jakiejś książce.
-
Nenaaa wrote:Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam
Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać
Trzymajcie się Kochane a propo!
Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło...
Trzymam się... sedesu.
To życzę Ci bezproblemowej podróży. -
Nenaaa wrote:Ej co oni mi tam w tym suwaczku piszą, że dziecko osiąga 6.5 cm...
66 mm to miało Bobo w 12+0 tc. Co mi tam rośnie duże takie ?
Też zauważyłam że w tych suwaczkach piszą bzdury.
Na Belly jest ciąża tydzień po tygodniu i tam podają całkiem inne dane.Także nic się nie martw.
-
Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.
Asha lubi tę wiadomość