Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa nie pochwalilam sie :)
    kupilismymezowi 2 oary spodni :D dlucgich dzinsow w tch jednych wyglad mega pociagajaco :D hihi :) krotkie dzsnowe spodnie ;) i sexowne bokserki sam wybieral i wybral oczywiscie z pozycjami i z taka reka z napisem jestem zaklepany :D
    a mi mezu kupil dwa biustonosze i portfel :P heheh;P powiedzial

Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś fajne zakupy
    Za dzidziusia trzymam kciuki
    ja dziś jakaś rozkojarzona jestem nie wiem co jest ale działać bedziemy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny kochane!
    Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow :-(
    ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-*

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Dawno tu mnie nie było, widzę że grono brzuchaczek rośnie to fajnie...
    Ja wlasnie po okresie, kolejna szansa, zaczyna mnie to po roku czasu już dobijac...

mhsvp07wo8sn1zot.png
    09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Dzisiaj byłam na obiadku u babci. Narobiła mega pysznych pierogów, więc obżarłam się jak prosiątko :P A później pojechaliśmy do brata mojego małża i jego żona ma termin porodu na jutro :) Ale jest wielka :) No i ni z gruszki ni z pietruszki walnęła do mnie teksta, że teraz moja kolej, żeby się dzieci razem na imprezach bawiły ;)
    Kasiarzyna myślałam o Tobie dzisiaj :) Gdzie się podziewałaś? No kurczę wiem że jest ciężko. Ja się starałam o pierwsze 3 lata i już załamki miałam co chwilę :/
    Ania super zakupy :) Ja Piotrkowi kupowałam też ostatnio bokserki i też wybrał takie na których są pozycje w wykonaniu świnek :D Trzymam kciuki za dziadka i wierzę, że z tego wyjdzie :)
    Coś miałam jeszcze pisać ale zapomniałam... Wybaczcie :D

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów :) No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła :) No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak ;)

Blondik, nick nieaktualny, Tamka, Krokodylica, nick nieaktualny, konwalianka, Kropka_1 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Tamka, Kroko, jak samopoczucie? mniej was mdli? mniej przytulania z porcelanowym?

Niestety wcale nie jest lepiej i tak samo jak Ty jestem już mocno zmęczona. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka :D ja 3mam mocno kciuki, bo to Twoja pora teraz na fasolkę :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Czesc dziewczyny kochane!
    Ja was w zyciu nie nadrobie ehhh u was tez rak goraco czy tylko u mnie? Masakra jakas, spie caly dzien, wczoraj caly dzien w zielonej gorze na roczku naszej chrzesniaczki i bylam padnieta chyba najbardziej podroza bo to z 250 km w jedna strone a dzis to zupelnie nic nie robie:-) obkawow nadal brak nie liczac wielkiego bolu cyckow :-(
    ANIU kciukam mocno za Wasze starania i za dziadka oczywiscie :-*

Z Zielonej Góry jest moja ulubiona drużyna żużlowa, właśnie oglądam mecz i przegrywają, jeżdżą dziś jak patałachy! Jestem zawiedziona. :]

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Z Zielonej Góry jest moja ulubiona drużyna żużlowa, właśnie oglądam mecz i przegrywają, jeżdżą dziś jak patałachy! Jestem zawiedziona. :]
    Ja im się nie dziwię.... Jest tak gorąco że są przegrzani :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A no i jeszcze coś... Gadałyśmy o @ i ciążach i takich tam, bo jak rzuciła tego teksta to jej powiedziałam, że już myślę o tym i nie biorę tabsów :) No i gadamy i jej mówię, że już @ za rogiem i boli już i czuję nawet jak mnie ciągnie w pachwinach, a ta mi z książką o ciąży wyskakuje i czyta że bóle w pachwinach są normalne we wczesnej ciąży bo rozciągają się jakieś więzadła :) No i mnie zatkało... Chyba za cztery dni zatestuję jednak ;)

A jak my Ci to piszemy to nam nie wierzysz. :P Tylko jakiejś książce. :P

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja im się nie dziwię.... Jest tak gorąco że są przegrzani :)

Ej drużyna przeciwna ma tą samą temperaturę. :P

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ej drużyna przeciwna ma tą samą temperaturę. :P
    Może mają kostki lodu w majtach ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Anusia...piczko, jeszcze nigdzie nie wyjechałam :D Zalatana byłam a do Pl lecę pojutrze. I boję się trochę tej podróży... czuję się nawet ok ale ta parówa na dworze mnie wykańcza. Mdłości praktycznie odpuściły, zostało tylko lekkie osłabienie. Ale jak czytam opowieści Tamki i Kroko, to na swoje objawy nie powinnam chyba nigdy narzekać ;) Trzymajcie się Kochane a propo!
    Podczytuje Was, niezmiennie trzymam kciuki, troszkę musiałam się przygotować do wyjazdu i tak zeszło... :)

Trzymam się... sedesu. :P

To życzę Ci bezproblemowej podróży.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Ej co oni mi tam w tym suwaczku piszą, że dziecko osiąga 6.5 cm...
    66 mm to miało Bobo w 12+0 tc. Co mi tam rośnie duże takie ? :)

Też zauważyłam że w tych suwaczkach piszą bzdury. :)

Na Belly jest ciąża tydzień po tygodniu i tam podają całkiem inne dane. :) Także nic się nie martw. ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i w końcu nadrobiłam wszystko, co wcześniej nie dałam rady przeczytać. :)

I zostałam sama.

Idę się w takim razie położyć.

• kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka urlop :) Byłam u teściow w świętokrzyskim, ładne tereny, piękna pogoda, trochę ruchu i basen a pod koniec mi stanęły świeczki w oczach jak znowu @ przyszła. Ehh

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • kasiarzyna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.

mhsvp07wo8sn1zot.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Szczerze to tak bardzo bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że ni z gruszki ni z pietruszki bratowa zaszła w ciąże, a teraz moja najlepsza przyjaciołka,obie niemal od razu i zamiast się cieszyc to...wiecie co.
    Wrrrr.... Paskudnie... Kurczę to masakra jak wszyscy zachodzą a my się staramy i dupa z tego :/

Asha lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, a najgorzej jak jeszcze ględzi że się wcale nie cieszy. To wkurza.

‹‹ 1608 1609 1610 1611 1612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ