X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • METAXA Koleżanka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie, wszystkie zachodzą, jak słysze o wpadce, to nie mogę się nadziwić, jak to możliwe. słuchajcie ja mam 33 lata , 2 dzieci, 11 lat bez zabezpeczeń z mężem i nigdy żadnej wpadki - o każdego malucha kilka miesięcy starań, wpadka? ja jestem chyba jakaś inna :-(

ANIA 84- ta twoja koleżanka, ech.... ja bym nigdy dziecka nie zostawila, wiele razy - jak to w małżeństwie przegadywalam sie z mężem o głupoty np ja chce cos innego oglądac w tv niż on i on ówi, że jego tv przecież, więc mu na to , "weź wszystko, auta , dom, wszystko, co mamy, aj wyjdę jak stoje- biorę tylko dzieci :-P . mowię o takim głupim przekamarzaniu się. Postawa twojej koleżanki mnie zadziwiła bardzo, sorry, no ale rozumiem, że męża można przestać kochac, ale dzecko????

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa laseczki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wróciłam nie nadrabiam was co słychać która za fasolkowala u mnie @ brak miała być 3 dni temu ale może mi się w tamtym cyklu po przestawialo juz sama nie wiem z testów ovu wychodziło ze miałam 25 lipiec a z obserwacji tez coś innego zresztą temperatura tez sobie skakał jak chciała zobaczę co dalej będzie nic się nie nakręcam

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia no to sikaj :) Może cos tam już rośnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie jeszcze ja w lipcu praktycznie się nie seksilam dopiero jutro minie tydzień to raczej na 1000% za wcześnie poczekam na spokojnie jeszcze tydzień może przyjdzie @

Anuśka lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!
    Wróciłam, ale też bez nadrabiania. Wczorajsze zwiedzanie browaru super, bardzo się mężowi ten prezent rocznicowy spodobał :). A wcześniej wizyta w schronisku i mega dylemat na którego pieska mamy się zdecydować, bo wciąż wahamy sie miedzy trzema.

Nie wyspałam się tej nocy nic a nic, mieszkanie rodziców jest cholernie gorące, więc jak się obudziłam o trzeciej w nocy, tak już tylko dogorywałam do rana. I taki pomiar to nie pomiar.

Dobra, kończy się mój sztandarowy wyciskacz łez Pearl Harbour :) to będę szła spać. Jutro całodzienny służbowy wyjazd do Radomia, pojutrze wizyta w klinice, w piątek wesele a ja wciaż nie schudlam tyle ile chciałam.. No nie mam czasu żeby się nudzić.

Śpijcie dobrze, miłego jutra dla Was :) :*

PS. Mariska, siknij jeszcze trochę później :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 23:25

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Na wstępnie chciałam podziękować za kciuki, niestety u mnie jak to u mnie, temperatura spadła także cytując klasyka "chuj i dupa i kamieni kupa". Jutro przyjdzie @
    Załamana jestem no :(

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej machaqmz domku jeszcze zaraz budze Zuze i do pracy rodacy :)
    jak ja was nadrowbie :)
    nam w rodzicnce w sobote w nocy urodził sie chłopczyk :) oj jak bym już i ja chciała :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dybry... Mariss co ta Twoja tempka taka podła... Kurczę no...
    Momo cieszę się że wycieczka udana :)
    Biedroneczka u mnie w domu też mógłby się jakiś chłopiec urodzic :) Nie obraziłabym się :) Nie chce mi się do roboty jechać... Chyba się jeszcze zdrzemnę a do klientów podzwonię później ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski... Nie spać, zwiedzać... WSTAWAĆ!!! Tempki mierzyć ;)

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, ja mam jakis kryzys znowu... Ryczeć mi sie chce a do @ jeszcze trochę....
    Marys- my to chyba razem u gina rudego wylądujemy :) bedzie nas pocieszać :)

Jak tam moje drogie??? Co dobrego słychać???

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Hej dziewczynki, ja mam jakis kryzys znowu... Ryczeć mi sie chce a do @ jeszcze trochę....

Może to jakieś okołoowulacyjne jazdy :) Ja tak mam zawsze, emocje mnie rozpierają wtedy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu mi szaleje, juz mam przesunięta owulke i dupa. Nawet nie chce mi sie robic testów, brać folika i innych takich.... Wiecie co, ja chyba serio zaczynam sie poddawać. Tzn może to duże słowo poddawać, ale mam dosyć tego wyczekiwania.... Wiele rzeczy ostatnio mnie przytłacza, wiem, ze powinnam skupić sie teraz na pracy, żeby nie zawalić terminów.... Esh.... Nie mam siły...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Ovu mi szaleje, juz mam przesunięta owulke i dupa. Nawet nie chce mi sie robic testów, brać folika i innych takich.... Wiecie co, ja chyba serio zaczynam sie poddawać. Tzn może to duże słowo poddawać, ale mam dosyć tego wyczekiwania.... Wiele rzeczy ostatnio mnie przytłacza, wiem, ze powinnam skupić sie teraz na pracy, żeby nie zawalić terminów.... Esh.... Nie mam siły...
    To skup się na pracy a serduszkuj przy okazji :) Jak nie będziesz tyle myślała to może wtedy się szybciej uda :) Tak piszą w internetach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    To skup się na pracy a serduszkuj przy okazji :) Jak nie będziesz tyle myślała to może wtedy się szybciej uda :) Tak piszą w internetach ;)
    Chyba tak trzeba zrobić... Nie wiem tylko jak zażegnać kryzys emocjonalny.... Eh.... Chyba muszę sobie strzelić w łeb :) a pózniej sie otrząsnąć :)

• beszka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymciu, przytulam :(

moze lepiej przestac meirzyc temp na jakis czas, by to napiecie zw. z wyczekiwaniem minelo?

Anuska, kiedy Ty sikasz?

ja dzis totalnei nieprzytomna :/ mdlosci dzien i noc wiec w nocy zamiast spac, to siedzialam z bananem nad miska :/ teraz dalej sie modle, ale nad kanapka i herbata (miska w pogotowiu obok). musze ise jakos ogranac i do pracy dojechac szefa poinformowac plus lekarz po zwolnienie :(

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

kochana owulkowe humory :P

cymcia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari kochana tulam mocno ale moze jednak jednak

Ania 84 wiem ze jakoś gtowa byłas na @ ale wiesz kciuki nie zaszkodzą buziaki

Anuśka aaa Twoja tempka jest boooska :) ja tez mam dzis jakies gazuszi hehe i do tego bolący jajcor wczoraj obowiązki były dzis tez będą a coo jak szalec to szleć hehehehe tempka wreszcie normalna hehehehe

nio maluszka nie widziałm bo sa wszpitalu ale ponieważ ma w połowie zrośniete paluszki u rączke dwa środkowe bedą mu robic dodatkowe badania w kierunku mam nadzieje zbraku zespołu Downa generalnie jest zdrowiutki pieknie je dostał 10pkt

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Cymciu, przytulam :(

moze lepiej przestac meirzyc temp na jakis czas, by to napiecie zw. z wyczekiwaniem minelo?

Anuska, kiedy Ty sikasz?

ja dzis totalnei nieprzytomna :/ mdlosci dzien i noc wiec w nocy zamiast spac, to siedzialam z bananem nad miska :/ teraz dalej sie modle, ale nad kanapka i herbata (miska w pogotowiu obok). musze ise jakos ogranac i do pracy dojechac szefa poinformowac plus lekarz po zwolnienie :(

uu mama nadzieje ze pomału ci minie najlepeij suchar zanim wogóe głowe od poduszki oderwiesz

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam na mnie jakis taki spokój spłyną i mam total luz aż sie sama sobie dziwie

cymcia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1610 1611 1612 1613 1614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ