My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Oddaj mi trochę tego spokoju.... Bo ja to juz mam dosyć tego rozemocjonowania mojego....
-
Ania_84 wrote:mam nadziejeze bede miala na tyle silnej woli
bo u mnie tym kiepsko jesli chodzi o cwiczenia :0Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa staram się biegać codziennie (oczywiście jest ciężko i są przerwy a i dystans nie jest powalający bo tylko 3km i to nie non stop biegiem....). Przez kilka miechów jechałam z Jilian Michaels i było super. Ale zaczęłam się najzwyczajniej nudzić. Na Chodakowską patrzeć nie mogę a jak słyszę jej głos.... to mnie skręca.... nie wiem czemu
Diety jakoś nie mam siły stosować, więc póki co zostanę przy bieganiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 07:56
-
ja mam problem z bieganiemz racji tego e w dziecinstwie lekarz kategorycznie zabranial mi biegac... to po porstu nie umiem biega.. znazy przebiegne trohe i juz mi sie odechciewa
grac w pilke, plywac jak najbardziej ale do biegania chyba nigdy sie nei prekonam
zatanawiam sie nad powrotem na zumbe
-
marissith wrote:Dzięki dziewczyny, Anuśka ratuj nasz honor, fasolkuj!
Trzymam kciuki za was, nieustająco
Dobrze, że jadę teraz na urlop, odpocznę od tego wszystkiego.
ps do konca roku wszytskie zaciazyciea ja pozbieram wruski na nowy 2015 rok
hihih
marissith lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Ania kurcze nie wiem ale nie pisałaś chyba kiedy IUI ??? przejrzałam co pisałas po wizyce suuuper małża masz
Kochana odnosnie pytanka o IUI
najpierw czeka nas wizyta wspólna z mezem ..zobaczymy co dr powie .na pewno bede musiala zrobic HSG , powtrozyc badania hormonowzrobic AMH , sama procedura jest krotka.. ale mam dylemat czy zaczynac w tym roku.. mieszkamy w domku.. mamy stary piec do ktorego w zime trzeba zchodzc po stromych schodach co 2-3 h ... a jak sie nie dolozy to za niedugi czas jest 15 C w domu ;/ stray dom ..w tamtym roku chorowalam przez 2 miechy i nie wem czy po porstu nie odczekac do marca gdzies
na spokojnie porobic wszytskie badania.. uzbierac kase na lepsza metode IUI Evie z pompa
wszytsko zalezy od tego jak wypadnie ta wizyta tu u nas w meiscie
pisałąm tylko moze tak w kawalkachhihi
-
Smoczyca1 wrote:Dzień dobry dziewczynki
Ja dziś na chorobowym - lekkie przeziębienie ale przynajmniej sobie odpocznę i nareszcie umówię się do gina bo wreszcie z urlopu powróciłjuż nie moge się doczekać
Miłego dzionka życzę wszystkimi trzymamy kciuki