My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powiem ci ze nie wiem co to jest i nie wiem czy nie przyjdzie nerw z dwojoną siła ale na dziń dzisiejszy jestem spokojna i nawet powiedziałam małżowi że test to jak już dopiero 28 ranonie wiem moze ta pomieszana skacząca temperatura mnie tak uspokoiła opanowała dzisiejszy spadek nie wiem cieszymy sie bzykankiem i oto w tym chodzi nie mysle wtedy czy to juz czy nie wczoraj zasnęłam na brzuchu hehehe jak dziecko maż też już inaczej spokojnie bez nacisku wiec jest radośćcymcia wrote:Oddaj mi trochę tego spokoju.... Bo ja to juz mam dosyć tego rozemocjonowania mojego....
-
wiesz ja tez na poczatku sie zebrac nie mogłam ale jak po 2 tyg zaczełam sie mierzyć i zauwazyłam wyniki to mnie zmoblilizowałoAnia_84 wrote:mam nadziejeze bede miala na tyle silnej woli

bo u mnie tym kiepsko jesli chodzi o cwiczenia :0
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa staram się biegać codziennie (oczywiście jest ciężko i są przerwy a i dystans nie jest powalający bo tylko 3km i to nie non stop biegiem....). Przez kilka miechów jechałam z Jilian Michaels i było super. Ale zaczęłam się najzwyczajniej nudzić. Na Chodakowską patrzeć nie mogę a jak słyszę jej głos.... to mnie skręca.... nie wiem czemu

Diety jakoś nie mam siły stosować, więc póki co zostanę przy bieganiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 07:56
-
ja mam problem z bieganiemz racji tego e w dziecinstwie lekarz kategorycznie zabranial mi biegac... to po porstu nie umiem biega.. znazy przebiegne trohe i juz mi sie odechciewa
grac w pilke, plywac jak najbardziej ale do biegania chyba nigdy sie nei prekonam
zatanawiam sie nad powrotem na zumbe
-
ehh wredna tempka ;/ trzymam kciukimarissith wrote:Dzięki dziewczyny, Anuśka ratuj nasz honor, fasolkuj!
Trzymam kciuki za was, nieustająco

Dobrze, że jadę teraz na urlop, odpocznę od tego wszystkiego.
ps do konca roku wszytskie zaciazycie
a ja pozbieram wruski na nowy 2015 rok
hihih
marissith lubi tę wiadomość
-
kochana odp ci pod wykresemBiedroneczka83 wrote:Ania kurcze nie wiem ale nie pisałaś chyba kiedy IUI ??? przejrzałam co pisałas po wizyce suuuper małża masz

Kochana odnosnie pytanka o IUI
najpierw czeka nas wizyta wspólna z mezem ..zobaczymy co dr powie .na pewno bede musiala zrobic HSG , powtrozyc badania hormonow
zrobic AMH , sama procedura jest krotka.. ale mam dylemat czy zaczynac w tym roku.. mieszkamy w domku.. mamy stary piec do ktorego w zime trzeba zchodzc po stromych schodach co 2-3 h ... a jak sie nie dolozy to za niedugi czas jest 15 C w domu ;/ stray dom ..w tamtym roku chorowalam przez 2 miechy i nie wem czy po porstu nie odczekac do marca gdzies
na spokojnie porobic wszytskie badania.. uzbierac kase na lepsza metode IUI Evie z pompa
wszytsko zalezy od tego jak wypadnie ta wizyta tu u nas w meiscie 
pisałąm tylko moze tak w kawalkach
hihi
-
czekamy na wieści od ginaSmoczyca1 wrote:Dzień dobry dziewczynki

Ja dziś na chorobowym - lekkie przeziębienie ale przynajmniej sobie odpocznę i nareszcie umówię się do gina bo wreszcie z urlopu powrócił
już nie moge się doczekać 
Miłego dzionka życzę wszystkim
i trzymamy kciuki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH