SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś mam co jakiś czas takie uczucie od pepka w dół jakby ktoś za sznurek ciągną sluzik piekny sie zaczyna robić wiec nawet jak owu test bedzie negat to działamy i żeby nie pominąć nic jak w 21 dniu tak jak ostatnio wyjdzie pozytywny tez działć bedzimy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry moje owulantki i ciężarówki!

cymcia - mam podobnie, nie mogę patrzeć na Chodakowską!

Ania co do ćwiczeń, proponuję Ci iść na siłownie, wykupić jeden trening z trenerem, nich ułoży Ci schemat ćwiczeń i później się go trzymać, nic nie daje tak szybkich efektów jak trening siłowy, oczywiście w parze z dietą - niestety tego nie da się ominąć;/

Mari - no co z tempką? nosz...

a ja Wam się przyznam.. wczoraj o 6 rano przyjechał mąż.. w szoku byłam.. rozmawialiśmy, w końcu mnie wysłuchał, obiecał poprawę/zmianę.. ja wiem, ze to słowa i wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy,,ale zobaczymy.. no nic - nadal jestem u rodziców, on pojechał do domu, bo powiedziałam mu że potrzebujemy od siebie odpocząć - zgodził się, powiedział, że ten czas dobrze wykorzysta, aby zmienić nastawienie, poszedł do spowiedzi, aby jak stwierdził "zacząć z czystą kartą", no a przyznać się muszę, do tego, że cholera puściłam się :D znaczy.. tak jakoś mnie i jego naszło, ze raz serduszkowaliśmy (oczywiście stres jest, bo po tych plamieniach i wogóle.. może nie powinnam, ale jestem tylko człowiek.. na szczęście nic się nie dzieje od tamtej pory- popołudniu, wiec może będzie dobrze?). Mam trochę wyrzuty sumienia..

buziaki słoneczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 09:19

momo1009 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej konwalianka :)
    Więc widzę promienie słońca na horyzoncie, to wszystko dobrze wróży :) trzymam kciuki aby wszystko już dobrze było :)
    cóż mnie też serduchowania brakuje, ale stwierdziliśmy że poczekamy n wizytę u gina i z nim to skonsultuję ;)

konwalianka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko powiem ci ze ja mialamzajecia z trenere.. ale moze trafilam na takiego nie bardzo :P
    o jaa pierdziu wiecie co siadlam na konto moje .. poszalelismy z mezem .. ufffff .. poszalelismy .. al luz :D tego nam trzeba bylo :D

co do cwiczen to polacze z praca bo wiecie wzielam na siebei i meza promocje szkoly wec przez miesiac bedziemy chpdic po osiedlach ulotkami :D
    6h diennei :P

Smoczyca1, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Konwalijko powiem ci ze ja mialamzajecia z trenere.. ale moze trafilam na takiego nie bardzo :P
    o jaa pierdziu wiecie co siadlam na konto moje .. poszalelismy z mezem .. ufffff .. poszalelismy .. al luz :D tego nam trzeba bylo :D

co do cwiczen to polacze z praca bo wiecie wzielam na siebei i meza promocje szkoly wec przez miesiac bedziemy chpdic po osiedlach ulotkami :D
    6h diennei :P
    no prawie jak nordic walking ;D
    a co trzeba czasami sobie zaszaleć jak nie teraz to kiedy :)
    ja marudziłam jak mój małż samochód kupił, ale w sumie dlaczego nie, jakoś damy radę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Ania możliwe.. warto najpierw popytać, kto jest warty.. u mnie w klubie jest 8 trenerów personalnych a do takich co bym się zapisała jest 2, więc wiadomo; najpierw wywiad :)

oo to się nachodzicie z mężem- hehe; a wyluzowanie, to podstawa!

Smoku - wiem wiem, czasem warto czekać..
    kiedy masz wizytę?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem, poczekam do bardziej przyzwoitej godziny bliżej południa i zadzwonię, myślę że jutro albo w czwartek bo tak przyjmuje.
    A mój małż wraca dopiero w czwartek późnym wieczorem więc pójdę z mamuśką na wizytę ;)i już nie mogę się doczekać mam nadzieję że będzie już coś widać :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dzień dobry moje owulantki i ciężarówki!

cymcia - mam podobnie, nie mogę patrzeć na Chodakowską!

Ania co do ćwiczeń, proponuję Ci iść na siłownie, wykupić jeden trening z trenerem, nich ułoży Ci schemat ćwiczeń i później się go trzymać, nic nie daje tak szybkich efektów jak trening siłowy, oczywiście w parze z dietą - niestety tego nie da się ominąć;/

Mari - no co z tempką? nosz...

a ja Wam się przyznam.. wczoraj o 6 rano przyjechał mąż.. w szoku byłam.. rozmawialiśmy, w końcu mnie wysłuchał, obiecał poprawę/zmianę.. ja wiem, ze to słowa i wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy,,ale zobaczymy.. no nic - nadal jestem u rodziców, on pojechał do domu, bo powiedziałam mu że potrzebujemy od siebie odpocząć - zgodził się, powiedział, że ten czas dobrze wykorzysta, aby zmienić nastawienie, poszedł do spowiedzi, aby jak stwierdził "zacząć z czystą kartą", no a przyznać się muszę, do tego, że cholera puściłam się :D znaczy.. tak jakoś mnie i jego naszło, ze raz serduszkowaliśmy (oczywiście stres jest, bo po tych plamieniach i wogóle.. może nie powinnam, ale jestem tylko człowiek.. na szczęście nic się nie dzieje od tamtej pory- popołudniu, wiec może będzie dobrze?). Mam trochę wyrzuty sumienia..

buziaki słoneczka

o i prosze bardzo dobrze on zrozumie zacznie poprawe dostał zachęte do tej poprawy :) cieszesie a tam puściłaś heheh poprostu czasem trzeba zostawic rozumek obok i byc razem :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Jeszcze nie wiem, poczekam do bardziej przyzwoitej godziny bliżej południa i zadzwonię, myślę że jutro albo w czwartek bo tak przyjmuje.
    A mój małż wraca dopiero w czwartek późnym wieczorem więc pójdę z mamuśką na wizytę ;)i już nie mogę się doczekać mam nadzieję że będzie już coś widać :)
    spokojnie już powinno serduch pikac :) bedziemy trzmac kciuki za wizyte i super wieści

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku na bank będzie wszystko ok- trzymamy mocno kciuki

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki nie dziękuję i kciukajcie dalej, jak się umówię dam Wam znać kiedy dokładnie macie trzymac kciuki :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Laseczki nie dziękuję i kciukajcie dalej, jak się umówię dam Wam znać kiedy dokładnie macie trzymac kciuki :)

OK :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OKi kochane lece na rozmowe w sprawie pracy :) buziaki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis sobie narzuciałm picie duzo picia żeby sluzik wspomóc hehehe a od 13 już nie pije i nie sikam o 16 zrobi owu testa :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

Trzymamy kciuki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Również kciukam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka super, że się zaczynacie dogadywać :) Bardzo się cieszę :) Smoczku trzymam kciuki za wizytę :)
    Ja jednak tel miałam i muszę popołudniu na zebranie jechać :/

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Konwalianka super, że się zaczynacie dogadywać :) Bardzo się cieszę :) Smoczku trzymam kciuki za wizytę :)
    oj tam oj tam do popołudnia daleko jeszcze 2 razy zdążysz się zdrzemnąć ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

e dopiero popołudniu dasz rade :)

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko jak tam samopoczucie??
    Tamka wstawać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1613 1614 1615 1616 1617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ