X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś mam co jakiś czas takie uczucie od pepka w dół jakby ktoś za sznurek ciągną sluzik piekny sie zaczyna robić wiec nawet jak owu test bedzie negat to działamy i żeby nie pominąć nic jak w 21 dniu tak jak ostatnio wyjdzie pozytywny tez działć bedzimy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry moje owulantki i ciężarówki!

cymcia - mam podobnie, nie mogę patrzeć na Chodakowską!

Ania co do ćwiczeń, proponuję Ci iść na siłownie, wykupić jeden trening z trenerem, nich ułoży Ci schemat ćwiczeń i później się go trzymać, nic nie daje tak szybkich efektów jak trening siłowy, oczywiście w parze z dietą - niestety tego nie da się ominąć;/

Mari - no co z tempką? nosz...

a ja Wam się przyznam.. wczoraj o 6 rano przyjechał mąż.. w szoku byłam.. rozmawialiśmy, w końcu mnie wysłuchał, obiecał poprawę/zmianę.. ja wiem, ze to słowa i wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy,,ale zobaczymy.. no nic - nadal jestem u rodziców, on pojechał do domu, bo powiedziałam mu że potrzebujemy od siebie odpocząć - zgodził się, powiedział, że ten czas dobrze wykorzysta, aby zmienić nastawienie, poszedł do spowiedzi, aby jak stwierdził "zacząć z czystą kartą", no a przyznać się muszę, do tego, że cholera puściłam się :D znaczy.. tak jakoś mnie i jego naszło, ze raz serduszkowaliśmy (oczywiście stres jest, bo po tych plamieniach i wogóle.. może nie powinnam, ale jestem tylko człowiek.. na szczęście nic się nie dzieje od tamtej pory- popołudniu, wiec może będzie dobrze?). Mam trochę wyrzuty sumienia..

buziaki słoneczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 09:19

momo1009 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej konwalianka :)
    Więc widzę promienie słońca na horyzoncie, to wszystko dobrze wróży :) trzymam kciuki aby wszystko już dobrze było :)
    cóż mnie też serduchowania brakuje, ale stwierdziliśmy że poczekamy n wizytę u gina i z nim to skonsultuję ;)

konwalianka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko powiem ci ze ja mialamzajecia z trenere.. ale moze trafilam na takiego nie bardzo :P
    o jaa pierdziu wiecie co siadlam na konto moje .. poszalelismy z mezem .. ufffff .. poszalelismy .. al luz :D tego nam trzeba bylo :D

co do cwiczen to polacze z praca bo wiecie wzielam na siebei i meza promocje szkoly wec przez miesiac bedziemy chpdic po osiedlach ulotkami :D
    6h diennei :P

Smoczyca1, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Konwalijko powiem ci ze ja mialamzajecia z trenere.. ale moze trafilam na takiego nie bardzo :P
    o jaa pierdziu wiecie co siadlam na konto moje .. poszalelismy z mezem .. ufffff .. poszalelismy .. al luz :D tego nam trzeba bylo :D

co do cwiczen to polacze z praca bo wiecie wzielam na siebei i meza promocje szkoly wec przez miesiac bedziemy chpdic po osiedlach ulotkami :D
    6h diennei :P
    no prawie jak nordic walking ;D
    a co trzeba czasami sobie zaszaleć jak nie teraz to kiedy :)
    ja marudziłam jak mój małż samochód kupił, ale w sumie dlaczego nie, jakoś damy radę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Ania możliwe.. warto najpierw popytać, kto jest warty.. u mnie w klubie jest 8 trenerów personalnych a do takich co bym się zapisała jest 2, więc wiadomo; najpierw wywiad :)

oo to się nachodzicie z mężem- hehe; a wyluzowanie, to podstawa!

Smoku - wiem wiem, czasem warto czekać..
    kiedy masz wizytę?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem, poczekam do bardziej przyzwoitej godziny bliżej południa i zadzwonię, myślę że jutro albo w czwartek bo tak przyjmuje.
    A mój małż wraca dopiero w czwartek późnym wieczorem więc pójdę z mamuśką na wizytę ;)i już nie mogę się doczekać mam nadzieję że będzie już coś widać :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    dzień dobry moje owulantki i ciężarówki!

cymcia - mam podobnie, nie mogę patrzeć na Chodakowską!

Ania co do ćwiczeń, proponuję Ci iść na siłownie, wykupić jeden trening z trenerem, nich ułoży Ci schemat ćwiczeń i później się go trzymać, nic nie daje tak szybkich efektów jak trening siłowy, oczywiście w parze z dietą - niestety tego nie da się ominąć;/

Mari - no co z tempką? nosz...

a ja Wam się przyznam.. wczoraj o 6 rano przyjechał mąż.. w szoku byłam.. rozmawialiśmy, w końcu mnie wysłuchał, obiecał poprawę/zmianę.. ja wiem, ze to słowa i wiem, ze to jeszcze nic nie znaczy,,ale zobaczymy.. no nic - nadal jestem u rodziców, on pojechał do domu, bo powiedziałam mu że potrzebujemy od siebie odpocząć - zgodził się, powiedział, że ten czas dobrze wykorzysta, aby zmienić nastawienie, poszedł do spowiedzi, aby jak stwierdził "zacząć z czystą kartą", no a przyznać się muszę, do tego, że cholera puściłam się :D znaczy.. tak jakoś mnie i jego naszło, ze raz serduszkowaliśmy (oczywiście stres jest, bo po tych plamieniach i wogóle.. może nie powinnam, ale jestem tylko człowiek.. na szczęście nic się nie dzieje od tamtej pory- popołudniu, wiec może będzie dobrze?). Mam trochę wyrzuty sumienia..

buziaki słoneczka

o i prosze bardzo dobrze on zrozumie zacznie poprawe dostał zachęte do tej poprawy :) cieszesie a tam puściłaś heheh poprostu czasem trzeba zostawic rozumek obok i byc razem :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Jeszcze nie wiem, poczekam do bardziej przyzwoitej godziny bliżej południa i zadzwonię, myślę że jutro albo w czwartek bo tak przyjmuje.
    A mój małż wraca dopiero w czwartek późnym wieczorem więc pójdę z mamuśką na wizytę ;)i już nie mogę się doczekać mam nadzieję że będzie już coś widać :)
    spokojnie już powinno serduch pikac :) bedziemy trzmac kciuki za wizyte i super wieści

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku na bank będzie wszystko ok- trzymamy mocno kciuki

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki nie dziękuję i kciukajcie dalej, jak się umówię dam Wam znać kiedy dokładnie macie trzymac kciuki :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Laseczki nie dziękuję i kciukajcie dalej, jak się umówię dam Wam znać kiedy dokładnie macie trzymac kciuki :)

OK :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OKi kochane lece na rozmowe w sprawie pracy :) buziaki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis sobie narzuciałm picie duzo picia żeby sluzik wspomóc hehehe a od 13 już nie pije i nie sikam o 16 zrobi owu testa :)

Nona lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

Trzymamy kciuki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Również kciukam :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka super, że się zaczynacie dogadywać :) Bardzo się cieszę :) Smoczku trzymam kciuki za wizytę :)
    Ja jednak tel miałam i muszę popołudniu na zebranie jechać :/

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Konwalianka super, że się zaczynacie dogadywać :) Bardzo się cieszę :) Smoczku trzymam kciuki za wizytę :)
    oj tam oj tam do popołudnia daleko jeszcze 2 razy zdążysz się zdrzemnąć ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

e dopiero popołudniu dasz rade :)

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 11 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko jak tam samopoczucie??
    Tamka wstawać :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1613 1614 1615 1616 1617 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ