My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki
- u mnie jednak nie rozwinęło się zapalenie pęcherza, byliśmy wczoraj na basenie i mi przeszło
- okres mi się też chyba skończył, przestaje rozumieć ten mój organizm
- w ogóle to wybieram się na elektrostymulacjęma to na celu zredukować tkankę tłuszczową z brzuszka (1.5cm za jedno posiedzenie)ale najważniejsze , że ponoć tak pobudza pracę jajników że 7 na 10 kobitek zachodzi po tym w ciążę
marissith lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:hej laseczki
- u mnie jednak nie rozwinęło się zapalenie pęcherza, byliśmy wczoraj na basenie i mi przeszło
- okres mi się też chyba skończył, przestaje rozumieć ten mój organizm
- w ogóle to wybieram się na elektrostymulacjęma to na celu zredukować tkankę tłuszczową z brzuszka (1.5cm za jedno posiedzenie)ale najważniejsze , że ponoć tak pobudza pracę jajników że 7 na 10 kobitek zachodzi po tym w ciążę
Chciałabym troszkę tłuszczyku zgubić... Ale że owulacja taka fajna po tym jest to nie słyszałam
Super
-
Anulka u Ciebie odpada bo to nie wolno być w ciąży
a dziewuszka która u nas to prowadzi zastanawia się czy nie zacząć reklamować się tekstem, że pomaga w niepłodnościbo non stop któraś do niej przychodzi że zaszła i nie może więcej na zabiegi przychodzić, ponoć po kilku sesjach jak się któraś stara o dziecko zachodzi.... ba te które się nie starają to wpadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 11:53
-
Arienna wrote:Anulka u Ciebie odpada bo to nie wolno być w ciąży
a dziewuszka która u nas to prowadzi zastanawia się czy nie zacząć reklamować się tekstem, że pomaga w niepłodnościbo non stop któraś do niej przychodzi że zaszła i nie może więcej na zabiegi przychodzić, ponoć po kilku sesjach jak się któraś stara o dziecko zachodzi.... ba te które się nie starają to wpadają
Ale na elektrostymulację się zapiszę po @
-
Witajcie kochane po weekendzie jak zawsze za szybko zleciało
Widzę że szykują się następne Kropeczki mocno trzymam kciuki
Co do odchudzania to tak naprawdę 70% sukcesu to dieta, a raczej a nie dieta na chwilę a zmiana sposobu odżywiania i to na zawsze już, ćwiczenia to tylko 30 % więc do dzieła laseczki -
Arienna wrote:ale mnie nie chodzi laski o odchudzanie chociaż przydało by się
jak usłyszałam jak to wspaniale stymuluje działanie jajników to stwierdziłam ze się skusze
heheh nio dobra to ja tez pod tym kątem pomyślałam ale w duchu mam cichą nadzieje ze to ten cykl -
Anastazjaaa wrote:hej kochane staraczki i ciężarówki
No to ja się pochwaliłam.... tak się cieszyłam że mdłości mnie ominą, że od dwóch dni tylko rzygam i śpię.... masakra, dziś ledwo dałam radę w pracy
u to nie fajnie byle tylko sybko przeszło a moze L4 ??