My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurcze to faktycznie kiepsko ale wiesz ja jak to mówi każą przypadłość da sie wytrzymac ważne żeby maluszek był zdrowy i pieknie rósł
ja już czekam na te mdłościz utęsknieniem haha choć pewnie potem bede na nie zła
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Witam Was Dziewczyny
chcialabym dolaczyc do Waszej rodzinyczytam ten watek od maja (czyli od czasu kiedy zaczelismy sie starac o bejbika) - ciezko was nadrobic
nas się nie da nadrobić , ba nawet same nie dajemy rady
witam serdecznie, czuj się jak u Siebie w domciumożesz nawet chodzić na Waleta
nas nic nie zraża
Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:biedroneczka niedługo ja będę narzekać że jestem wielka jak wieloryb a ty w tym czasie będziesz męczyć się z mdłościami
i zaś będziemy się wspierać - mocno trzymam za to kciuki
o tak tak własniepotem ty bedziesz narzekac na bóle kręgosłupa i strach przedporodowy a ja się bede turlac
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:zaraz wypłaczę wiadro łez.... no nie wiem, co się dzieje.... zero radości, wszystko mnie wnerwia....AAAAA!!!!!! i ryczeć non stop mi się chce....
wiesz to takie poowulacyjne reakcje na nadchodzący zielony czas -
cymcia wrote:zaraz wypłaczę wiadro łez.... no nie wiem, co się dzieje.... zero radości, wszystko mnie wnerwia....AAAAA!!!!!! i ryczeć non stop mi się chce....
-
nick nieaktualny
-
dzieki za miłe przyjęcie
jestem od Was uzalezniona
kłade sie spać - czytam Ovu, wstaje - czytam Ovu.... a i tak z nadrobieniem nie daję rady
"dochodze" do 1000 str dopiero,a niby to TYLKO kwestia miesiaca
krótko o mnie: mieszkam na Śląsku, w listopadzie skoncze 31 l., mąż skonczył 34 l., dopiero od maja zaczelismy starac sie o dzidziulka. Myślelismy, ze to jakoś łatwo przyjdzie, ale na razie nic... mozliwe ze teraz "coś" się urodzi hahhaBiedroneczka83, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:dzieki za miłe przyjęcie
jestem od Was uzalezniona
kłade sie spać - czytam Ovu, wstaje - czytam Ovu.... a i tak z nadrobieniem nie daję rady
"dochodze" do 1000 str dopiero,a niby to TYLKO kwestia miesiaca
krótko o mnie: mieszkam na Śląsku, w listopadzie skoncze 31 l., mąż skonczył 34 l., dopiero od maja zaczelismy starac sie o dzidziulka. Myślelismy, ze to jakoś łatwo przyjdzie, ale na razie nic... mozliwe ze teraz "coś" się urodzi hahha
oo to mieszkamy gdzieś niedaleko siebie
o prosze i rocznik ten sam
udostepnij swój wykres