My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:kochana odp ci pod wykresem
Kochana odnosnie pytanka o IUI
najpierw czeka nas wizyta wspólna z mezem ..zobaczymy co dr powie .na pewno bede musiala zrobic HSG , powtrozyc badania hormonowzrobic AMH , sama procedura jest krotka.. ale mam dylemat czy zaczynac w tym roku.. mieszkamy w domku.. mamy stary piec do ktorego w zime trzeba zchodzc po stromych schodach co 2-3 h ... a jak sie nie dolozy to za niedugi czas jest 15 C w domu ;/ stray dom ..w tamtym roku chorowalam przez 2 miechy i nie wem czy po porstu nie odczekac do marca gdzies
na spokojnie porobic wszytskie badania.. uzbierac kase na lepsza metode IUI Evie z pompa
wszytsko zalezy od tego jak wypadnie ta wizyta tu u nas w meiscie
pisałąm tylko moze tak w kawalkachhihi
a to faktycznie jak sama musisz jak małża nie ma palić to faktycznie poczekac wszystko sobie poukładactylko nie wiem czy on tzn twój slubny tyle jeszcze bedzie chciał czekac bo widze że chciałby jak najszybciej
trzymam kciuki za was bardzo bardzo mocno
-
Beszka trzymam kciuki, żeby te mdłości już odpuściły... No ile można
Biedronka no no... Jaka postawa... Ty w tym cyklu jakaś odmieniona jesteśSuper
Ania trzymam kciuki, za poprawę formy... Ja o tym myślałam ale na myśleniu się skończyłoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a to faktycznie jak sama musisz jak małża nie ma palić to faktycznie poczekac wszystko sobie poukładac
tylko nie wiem czy on tzn twój slubny tyle jeszcze bedzie chciał czekac bo widze że chciałby jak najszybciej
trzymam kciuki za was bardzo bardzo mocno
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No ja dzisiaj muszę... Taka jestem słaba, że masakra...
Kochana a Ty to weź sobie już L4 na ciążę i też leż w domku
A może się przeziębiłaś? do lekarza marsz!Anuśka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Anuśka aaa Twoja tempka jest boooska
No dzisiaj jest ładna, ale patrzyłam na moje poprzednie wykresy i wg tego co tam jest, to jutro moja tempka powinna jeszcze wzrosnąć a od pojutrza zacznie spadać, więc na piątek przewiduję @, albo najpóźniej w niedzielę, tak jak OF wyznaczył. -
Anuśka wrote:No dzisiaj jest ładna, ale patrzyłam na moje poprzednie wykresy i wg tego co tam jest, to jutro moja tempka powinna jeszcze wzrosnąć a od pojutrza zacznie spadać, więc na piątek przewiduję @, albo najpóźniej w niedzielę, tak jak OF wyznaczył.
-
Smoczyca1 wrote:hahaha znam to bardzo dobrze
też często mnie to dopada
no fakt trzeba tylko zaszyć się w domu i przeczekaćSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Właśnie siedzę pod kołderką, spijam inkę z mlekiem, ukradkiem patrzę na firmowy tel i modlę się żeby dzisiaj nie dzwonił
ja próbowałam się na inkę przerzucić, ale niestety tą jedną fusiastą dziennie muszę wypic bo łeb pęka -
Smoczyca1 wrote:o widzisz tak trzymać
ja próbowałam się na inkę przerzucić, ale niestety tą jedną fusiastą dziennie muszę wypic bo łeb pękaJa uwielbiam zapach fusiastej kawki, ale pić tego nigdy nie mogłam bo mi serce klekocze po tym
-
a mnie jakos od niedawna posmakował taka fusiata hehe i casem sobie wypije
choć nie za mocną bo tez palpitacja hehehe
w pracy pije rozpuszczlke w domku Inke
Anuś nie kracz hehe teraz juz tylko wysoko bedzieAnuśka lubi tę wiadomość