My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no to smacznego Tamka
Mój chłop na nockę pojechał, a ja pół dnia przespałam i teraz mam ochotę buszowaćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Anastazjaaa wrote:Hej kochane, mam problem, mierzyłam dziś temperaturę jakieś pół godziny temu bo nienajlepiej się czuje, mam 36,7 temperatura ciała, i zmierzylam sobie temperaturę na piersiach bo aż mnie pieką z bólu i tam wyszło mi 37.0 czy to normalne?
nigdy nie mierzyłam tempki na piersiach, hmm...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
hmm, też nigdy nie sprawdzałam temperatury mojego biustu ale pamiętam, że kilka dziewczyn jako objaw ciąży podawało "rozpalone" piersi, dokładnie takiego sformułowania używały... może to TO?
a tak w ogóle to moim zdaniem Ty miałaś owulkę w 13dc, wcześniej niż pokazuje ovuFWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 22:12
Anastazjaaa, Alfetka lubią tę wiadomość
-
anastazjaa a ja nie widzę Twojego wykresu, więc za wiele nie mogę powiedzieć
-
tego Ci Anastazja życzę, a z tymi objawami to nie wiem, jak jest... Ty masz jedną ciążę za sobą więc więcej możesz powiedzieć ale po lekturze różnych przypadków z forum wnioskuję, że można mieć objawy już kilka dni po owu jak i kilkanaście czy kilkadziesiąt...
natomiast wydaje mi się, że coś powinno być inaczej niż w każdym cyklu, jakieś malutkie coś, jak choćby u Ciebie piersi, a u mnie nic wszystko identycznie, jak co miesiącAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa ja też uważam, że ovu mogłaś mieć w 13dc. Ciekawe, mam nadzieję, że te Twoje bóle piersi zwiastują zieloną kropę na koniec wykresu
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam się jako pierwsza no i od rana się wkurzyłam tą moją tempką, znowu mam góry same, wkurza mnie to, mierzyłam o 5:30 to było 35,92 a o 6 już 36,32, już mam dość tej temperatury chyba przestane wogóle mierzyć, a może nie miałam jeszcze tej owu,ale wszystkie objawy były i śluz piękny rozciągliwy był najbardziej w niedzielę, a już sama nie wiem
-
nick nieaktualnyBry:)
justta a po cholerę mierzysz co godzinę??? przecież wiadomo, że inna będzie...wystarczy, że wstaniesz, ruszysz się, zaczniesz rozmawiać, kawę wypijesz...itp. to tempka różnić się będzie od tej po przebudzeniu.....
nie stresuj się nią tak... zmierz raz jak tylko oczy otworzysz i tyle....
śluz moim zdaniem więcej Ci powie niż tempkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Mi tempka też skacze, mierze regularnie o 6, ale nie wiem czy plbede w stanie coś wyczytać z wykresu. Za to śluz zapalił mi zielone światło na of ale szyjka jeszcze nisko więc daje mu jeszcze ze 2 dni co najmniej
******************************GANG18+***************************** -
jeśli chodzi o temperaturę, to najciekawsze jest dla mnie to, że mam najwyższą po przebudzeniu ;)w ciągu dnia tylko mi spada... nie wiem, może to z powodu mojego niskiego ciśnienia i niedoczynności ale jak mierzę wieczorem czy po południu - w drugiej fazie cyklu - to zawsze jest niższa niż rano..
-
smarta wrote:Witajcie
Mi tempka też skacze, mierze regularnie o 6, ale nie wiem czy plbede w stanie coś wyczytać z wykresu. Za to śluz zapalił mi zielone światło na of ale szyjka jeszcze nisko więc daje mu jeszcze ze 2 dni co najmniej
Smarta, to do dzieła! pierwsze serducho już widzę jest -
Melduję się i ja Justa tempkę faktycznie mierz tylko raz, po przebudzeniu i zanim wstaniesz z łóżka. Nie stresuj się tak nią, u mnie też były wariacje ze wzgl. na te dziwne pory mierzenia, nie ma co się stresować. W II FAZIE DAŁAM SOBIE SPOKÓJ Z MIERZENIEM, BY SIĘ NIE WKURZAĆ ZA BARDZO.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny będę już mierzyć raz obiecuję, najbardziej wkurzają mnie to moje góry w jeden dzień w górę w drugi w dół i tak ciągle, ale może tak mam, a co ma być to będzie. Później zrobię test owu dla świętego spokoju. u nas dzisiaj strasznie zimno i zachmurzone ale jeszcze nie pada, a spać się chce.
Chmureczka u ciebie już niedługo będzie wiadomo trzymam kicuki
Smarta działaj działaj tak jak Nenaa zresztą
Tamka może już tak masz z tą tempka, taki z ciebie wyjątkowy egzemplarz
dziewczynki miłego dnia -
No mąż już powiadomiony że działamy, w weekend to mi nawet teściowa pod jednym dachem niestraszna jakoś mnie dziś rwie strasznie w brzuchu i mdli i chyba jednak testa owu zrobię w domu jak wrócę bo samopoczucie jakies wyjątkowo dziwne
******************************GANG18+***************************** -
Doris-83 wrote:Hello!
Dzisiaj test negatywny. @ brak
Co ma być to będzie.
Powtórzę test w przyszłym tygodniu w przypadku braku @.
Ja dalej kciukam, nie ma @ jest nadziejaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!