X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Tamka wykres się prezentuje bardzo ciekawie ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no faktycznie, teraz spojrzała ;) ładnie temperaturka wygląda ;) Kochana no to czekamy na dobre wieści ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:42

• Tamka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lemurek wrote:
    ale Tamka wykres się prezentuje bardzo ciekawie ;)

może i wygląda nieźle ale to tylko pozory, jeśli cokolwiek w tym cyklu wyjdzie, to się tak zdziwię jak się w życiu nie zdziwiłam ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu miałam mega rozciągliwy śluz i był na zewnątrz ;-)i tak jak mówicie każdy cykl jest inny naprawdę, mnie teraz podbrzusze boli tak okresowo ale leciutko tak muska i czuję jajnik, a i sprawdziłam w jakim położeniu mam szyjkę chociaż nigdy tego nie robiłam i jest mega wysoko i zamknięta

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja usiadłam na chwilę i słuchajcie, naprawdę jestem zmiennocieplna - 30 minut temu tempka 37,00 a teraz 36,25! albo ja naprawdę nie umiem mierzyć albo jakieś cuda się ze mną dzieją, chyba się przejdę do mojej lekarki pierwszego kontaktu niech nad tym poduma, może to objaw czegoś? np. choroby psychicznej? ;) już mi się może starania na mozg rzuciły ;)

Alfetka, lemurek, Anastazjaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, masz obiecujące objawy - no musimy się temu przyglądać, bo wygląda to na prawdę dobrze ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka nie wiem czy to możliwe, ale chyba takie wahania temperatury w krótkim czasie się nie pojawiają - może termometr? ja skończyłam z elektronicznymi bo mi jakieś dziwne temperatury podawały

• justta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te termometry tak mają tak mi się zdaje, cały czas pokazują różne tempki zwłaszcza te elektroniczne niestety, a u mnie to jeszcze za szybko na jakiekolwiek objawy ;-) ale ja jak zawsze mam wszystkie przed okresowe ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tez myślałam, że mam przedokresowe, a tu... ;)

• justta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka tak naprawdę to zawsze nadzieja jest i nigdy nie wiadomo tak do końca co będzie ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, zgadzam się z Tobą;) Napiszę w 2 zdaniach, gdzie mnie ostatnio wcięło, zważając na teorie, że w ciąży nie można farbować włosów, poleciałam do fryzjera jeszcze przed owulacja ;) nie koniec teorii, stwierdziłam, ze jak kiedyś zajdę w ciążę to przydałoby się duże auto, ja mam malutkie, i kupiliśmy auto, dużo latania i załatwiania a jutro odbiór - wmawiam sobie, ze jak juz sie uda to wszystko będę mieć gotowe, znaczy z pokojem to się wstrzymam, to byłaby juz przesada ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Alfetka to oblewamy nowe autko ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wolałabym co innego, no ale powiedzmy, że to przygotowania jakby sie w końcu szczęśliwie udało ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a swoją drogą mi też by się fryzjer przydał...... ale szkoda mi włosów po ostatnich rozjaśnianiach... dosłownie spalone włosy jak czesała to tumany kurzu z moich połamanych włosów !!!!!!!! bo niby musiała zastosować tyle rozjaśniacza na moje ciemne włosy...masakra

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wcale nie są w lepszym stanie, codzienne prostowanie daje im porządnie popalić, ale w poniedziałek idę na chrzciny i nie chcę aby moje odrosty były główną atrakcja imprezy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ...
    zapraszam na winko , pierdykam wszystko, nie mam sił babki, ie mam, nie ogarniam ...
    po poronieniu, po zabiegu, nie daję rady ... mimo że minęło trochę czasu ... mam dość ... generalnie chyba sie poddaję ...
    nie dosc że nasienie męża nie jest za dobre ... wydaje mi się że ten raz jak nam się udało,,,że to już się nie powtórzy...
    :(

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximka musiałabym się troszkę w postach wrócić, kiedy poroniłaś, na jakim etapie ciąży? 3maj się mocno.

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie naszych partnerów, czytałam kiedyś, że facet miał nasienie nie najlepsze i już się poddali, wcinał codziennie pomelo i zrobili badania po pół roku a nasienie było super, bardzo obiecujące, jak poszperasz troszkę na necie to pewnie znajdziesz ten post Kochana. Nie można się załamywać . Sama poroniłam tylko w bardzo wczesnym etapie ciąży.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Maximka musiałabym się troszkę w postach wrócić, kiedy poroniłaś, na jakim etapie ciąży? 3maj się mocno.

wiesz ... po poronieniu długo tu nie zaglądałam ... w skrócie - 11 listpoada 2 kreski na teście, 23 grudnia zabieg - ciąża przestała się rozwijać ... brak świąt ...

jakos brak nadziej , wiary ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    A odnośnie naszych partnerów, czytałam kiedyś, że facet miał nasienie nie najlepsze i już się poddali, wcinał codziennie pomelo i zrobili badania po pół roku a nasienie było super, bardzo obiecujące, jak poszperasz troszkę na necie to pewnie znajdziesz ten post Kochana. Nie można się załamywać . Sama poroniłam tylko w bardzo wczesnym etapie ciąży.

wiem... u mojego tez bardzo sie poprawiło od pojedynczyc plemników (!!!) do tysięcy ... może nie jest super, no ale mąz nadal łyka witaminy, ma jakaś większa wiare w to że sie uda ...

ja tez poroniłam we wczesnym etapie ale to że zaszłam było dla mnie cudem ... w który już nie wierzę ...

wiem wiem, nie poddawac się i wogóle, ale jak słysze że kuzynka, koleżanka ... no a najmłodsza już nie jestem ...

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ