My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Alfetka, szepnij do nas słówko, co u Ciebie, jak się czujesz?
chmurreczkaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
asiulka82 wrote:Jestem
Podgladanie, wynik z usg to:
3 pęcherzyki po prawie 18 mm.
Rosną jak szalone.
ładnie, ja miałam 1 pęcherzyk dominujący w tym cyklu, pękł jak urósł do 19mm. Ciekawe jak u Ciebie się rozwinie sytuacja, będę obserwowaćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Alfetko u mnie ostatni tydzien,odliczam. Mam jeszcze nadzieje,ale cos mi sie wydaje ze wredna @ przyjdzie w święta. Choć moze i dobrze, bo czeka mnie majowka w gorach,a tak martwilabym sie czy sobie nie zaszkodze gdybym miala duzo wedrowac.
Justa ja chodze caly czas spiaca,dzis wstalam o 12. I zasnelabym od razu po przełożeniu glowy do poduchy. No i jeszcze te glupie sny. Przesilenie wiosenne i ta zmienna pogoda tak chyba działająWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 18:14
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmureczko, ostatnio mi ginekolog powiedział, że jeżeli ciąża się prawidłowo rozwija, i wszystko się prawidłowo "przyczepi" to żadne noszenie, skakanie etc. nie jest wstanie doprowadzić do poronienia, a więc Kochana jakby się teraz udało, czego Ci z całego serduszka życzę, możesz być spokojna - planowany wyjazd w góry na pewno nie zaszkodzi
-
lemurek wrote:hejka
Tamka straszne.....
dziewczyny mnie martwi to, że temperatura u mnie bardzo dziwna i nie miałam śluzu rozciągliwego, więc raczej na marne wszystko. Posiłkowałam się żelem do par starających się i ślizg jest -
Chmureczka czuję, że będzie kropek
a co do snów, to ja mam często szalone sny jakieś strzelaniny, ucieczki, płacz i ostatnio w czwartek brudne stawy, jeziora a ja się w nich kąpałam i same bałwany na morzu a podobno to na chorobe jest.... tak bym chciała śnić o pięknych plażach, urokliwych zatoczkach..ahhh
-
wiecie co, chyba naprawdę każdy cykl jest inny, w poprzednim bolało mnie podbrzusze od dnia owulacji, w tym jest cisza , dopiero dzisiaj jakieś takie mulenie okresowe się pojawia , śluzu też nie widzę chociaż zawsze był.. to chyba tak żeby nam się nie nudziło
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam nową metodę, przed i w dni płodne noszę czarną bieliznę aby było widać "czarne na białym" a jak byłam przez krótka chwilke w ciąży znowu nosiłam białą bielizne aby wypatrzyc w razie czego nieprawidłowości. Ja, Tamka czasem mam mega rozciagliwy śluz, a czasem jest tylko go nie widać, faktycznie - cykl cyklowi nierówny.