My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:moim zdaniem kropka nie ma niestety nie zechciał się w tym cyklu pojawić , czuję się kompletnie normalnie , żadnych symptomów czegokolwiek
natomiast dowiedziałam się właśnie strasznie smutnej wiadomości - zmarła żona mojego kolegi, przy porodzie.... maleństwo przeżyło, ale ona nie... rozryczałam się jak głupia, jak to możliwe, że w dzisiejszych czasach nikt nie umiał jej pomóc??? myślę sobie jaka była szczęśliwa, jak szykowali wszystko dla maluszka... jak on sobie teraz poradzi... straszny ból -
Tamka wrote:moim zdaniem kropka nie ma niestety nie zechciał się w tym cyklu pojawić , czuję się kompletnie normalnie , żadnych symptomów czegokolwiek
natomiast dowiedziałam się właśnie strasznie smutnej wiadomości - zmarła żona mojego kolegi, przy porodzie.... maleństwo przeżyło, ale ona nie... rozryczałam się jak głupia, jak to możliwe, że w dzisiejszych czasach nikt nie umiał jej pomóc??? myślę sobie jaka była szczęśliwa, jak szykowali wszystko dla maluszka... jak on sobie teraz poradzi... straszny ból
Bardzo mi przykro, życie naprawdę jest niesprawiedliwe... -
jestem w takim szoku, że w ogóle nie mogę pozbierać myśli, taka młoda śliczna dziewczyna, wspaniały chłopak - ten mój kolega, to jest tak cholerna niesprawiedliwość... nie wiem, po prostu nie wiem jak w dzisiejszych czasach mogą jeszcze zdarzać się takie dramaty ((
-
Tamka, medycyna poszła do przodu ale lekarze to niestety nie cudotwórcy. Najgorsze gdy dotyka to kogoś kogo znamy.
Ja tez sie melduje -jakoś pracowity dzień dziś i nie miałam jak wpaść wcześniej.
******************************GANG18+***************************** -
Tamka wrote:jestem w takim szoku, że w ogóle nie mogę pozbierać myśli, taka młoda śliczna dziewczyna, wspaniały chłopak - ten mój kolega, to jest tak cholerna niesprawiedliwość... nie wiem, po prostu nie wiem jak w dzisiejszych czasach mogą jeszcze zdarzać się takie dramaty ((
Matko Święta- jakaś masakra strasznie to smutne i dołujące. Brak mi słów.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
eh, no , wiecie, pewnie nie powinnam tutaj opisywać tej historii, po prostu byłam i nadal jestem w szoku.. słyszy się czasem o takich tragediach w TV, czyta w gazetach ale jak dla mnie zawsze były takie surrealistyczne, mimo wszystko wierzyłam w naszą służbę zdrowia, nie jesteśmy w końcu trzecim światem... ale jakiś ułamek procenta, że coś się nie powiedzie niestety zawsze istnieje...
nie wiem, jak kolega poradzi sobie sam z maluszkiem, żal mi serce ściska, że mały nigdy nie pozna mamusi, serce mi pęka gdy pomyślę o niej... szczęśliwej i pełnej radości i nadziei... i tak sobie pomyślałam, że może im więcej kobietek pomyśli o niej dzisiaj ciepło, to może łatwiej będzie jej odejść na drugą stronę ..
także pomyślmy o niej chwilkę, Beatka miała na imię, i zakończmy temat -
Dziewczyny ja się odmeldowuję do jutra, coś humor nie ciekawy, trzeba się wyspać a i tak pewnie się obudzę o 4, na razie miłej nocki
Tamka dla niej [*]
Wiem jak to jest jak się ogląda takie tagedie tv i nigdy by nawet przez głowę nie przeszło, że to może dotyczyć ciebie, mnie, kogoś bliskiego, ja sama kiedyś tak na to patrzyłam, od śmierci mojej córeczki wiem, że to nie jest, tam, gdzieś, komuś. Takie właśnie jest życie nieprzewidywalne i niewiadomo co jest komu pisane, ale nie mamy na to większego wpływu, możemy się tylko cieszyć tym co mamy. Idę spać dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 20:38
-
Krokodylica wrote:Oj no ja bym się tak nie chciała upubliczniać dla wszystkich.
Krokodylku, fotograf na pewno zrobi Wam/Tobie jakieś "artystyczne" zdjęcia, na których nie widać wszystkiego ale pokazują piękno pary młodej chociaż takim się pochwal!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Lila84 jakoś nie Bezstresowo
Są inne rzeczy które mnie na chwilę obecną wkurzają
Tamka postaram się coś wybrać specjalnie dla Was
Pora na kolacyjkę
Kanapki z serem pleśniowym - jem póki mogęNenaaa, Tamka, chmurreczkaa, Anastazjaaa, Lila84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki jest tu ktoś jeszcze? Czy już wszystkie się serów najadły i poszły spać? Ja zwykle trzymam dietę, ale dziś zrobiłam jakieś odstępstwo od tego Takie zachciewajki, typowo przedmałpowe, więc cudów się po tym cyklu nie spodziewam Zeżarłam na noc krokieta, pół czekolady i poł pojemnika lodów bakaliowych. Hmm... chyba przesadziłam, ale może chociaż jutro moje zaparcia zniknąRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
smarta wrote:Chmureczka ja jeszcze jestem, ale dziś mąż mnie konsekwentnie upija
chmureczka, to ja Ci dzielnie sekunduję - zażeram właśnie świątecznego mazurka! zgrzeszyłam