My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlfetka wrote:A jak zaraz Ci nawrzucam wątków na temat tego jak dziewczyny w podobnej sytuacji jak my pozachodziły w mocne ciąże - prawidłowo rozwijające się, że to nie ma zupełnie wpływu na kolejne ciąże - więc głowa do góry!
wiem, tylko że mój nie ma mocnego nasienia ... dlatego moje szanse sa dużo mniejsze ... nie oszukuję się, musze realnie patrzec na sprawe, jest jak jest ...
no to druga lampeczka winka ... a co, w ciązy nie jestem ... -
nick nieaktualnyAlfetka wrote:Ja tez mam "kolorowo", mam grupę krwi 0 - ma mniej zdrowych jajeczek i niedowagę, a maż jeszcze nie sprawdzaliśmy co w nim siedzi
to mnie pocieszyłas , ja mam 0rh+ ... mniej zdrowych jajeczek (?!!!!???) o matko, pierwsze słysze ...
a męza - badaj ... nawet okaz zdrowia okazać się może ''do poprawki'' . . . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlfetka wrote:Maximka spokojnie, ja mam 0 Rh-, da się? da się - raz zaszłyśmy tylko nie utrzymałyśmy - myślę że to kwestia czasu. jakoś dziwnie optymistyczne nastawienie mam, a cykle masz regularne?
cykle mam 28-32 czyli jak to ginka pow. regularne ... -
nick nieaktualnyAlfetka wrote:mnie gin powiedział, ze jak mam regularne to nie bedzie sprawdzał mi hormonów, bo to oznacza ze horony są ok liczę na jego doświadczenie i wiedzę
wiesz co ... nie uwierzysz - mi moja powiedział to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
a ja jestem mimo wszystko jakos nie tak do takiego podejścia nastawiona ... skąd to może wiedzireć - wróżka ???
myślałam żeby sama zrobić na własną rękę coś ,,,, ale jak jej o tym wspomniałam po poronieniu to powiedziała mi że jakby było coś nie tak z moimi hormonami to nie zaszłabym w ciążę ... niby logiczne , ale JA NIE MIAŁAM ŻADNYCH BADAŃ - przed staraniami i nawet teraz, jak o nie poprosiłam ...
postanowiłam czekać i odpuścic do wakacji - potem inny lekarz, który zaczyna od badań ... -
Cześć Krokodylica, dobrze że wpadłaś bo postów masę się produkuje teraz, a przynajmniej nie będziesz miała takich zaległości jak ja A z tym spaniem - pogoda dobije nas w końcu, a Nenaaa nasze forumowe słoneczko się gdzieś schowało!
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
No widzisz, dokładnie ta sama sytuacja. Też zaczęłam kombinować aby może tak na własną rękę badania se zrobić, ale ostatnio mi wizyta wypadła usg bo mame musiałam puścić na mój termin i na razie odpuszczam - plan do wakacji jak się nie uda zacznę szukać dziury w całym na razie potwierdza się to co lekarze nam mówią - więc może troszke za bardzo się nastawiamy na to że musi się udać - czytaj blokada psychiczna --> podobno najlepiej sie nie starac, bo jak za bardzo nasze mysli krążą wokół tego tematu to cos sie tam blokuje i organizm podobno stwierdza, ze to nie najlepszy moment na ciąże
-
nick nieaktualnyAlfetka wrote:No widzisz, dokładnie ta sama sytuacja. Też zaczęłam kombinować aby może tak na własną rękę badania se zrobić, ale ostatnio mi wizyta wypadła usg bo mame musiałam puścić na mój termin i na razie odpuszczam - plan do wakacji jak się nie uda zacznę szukać dziury w całym na razie potwierdza się to co lekarze nam mówią - więc może troszke za bardzo się nastawiamy na to że musi się udać - czytaj blokada psychiczna --> podobno najlepiej sie nie starac, bo jak za bardzo nasze mysli krążą wokół tego tematu to cos sie tam blokuje i organizm podobno stwierdza, ze to nie najlepszy moment na ciąże
wiem,,,blokada - ale jakos po tym wszystkim ''bardziej chce'' ... większe rozczarowanie ... ale mamy podobną sytuację, szok ...
ok, odpuszczamy do wakacji ... -
Alfetka wrote:C a Nenaaa nasze forumowe słoneczko się gdzieś schowało!
no przepadło nam dziewczę, pewnie sprząta albo święci Wielki Tydzień bo w Hiszpanii to oni szaleją w Wielkanoc, pamiętam jak mieszkałam na Północy Hiszpanii to dwa tygodnie przed Wielkanocą orkiestra miejska ćwiczyła do godziny 24 swoje żałobne rzępolenie, a później przez kolejny tydzień gdzie się nie poszło i nieważne o której godzinie to się człowiek natykał na procesję żałobną, noszącą postaci świętych, grób pański etc. - ja rano do szkoły - oni się snują, ja na sjestę na obiad - oni się snują, ja po południu na shopping - oni się snują, ja wieczorem na fiestę - oni się snują
ciekawy kraj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 20:47
Alfetka, Nenaaa lubią tę wiadomość