My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfetka wrote:Ale patrzę teraz na twój wykresik i temperaturka zaczyna Ci wzrastać, jesteś pewna tego @ ?
Kochana ja już kilka dni nie mierzę tempki, niczego nie jestem pewna, ale miałam kilka dni temu jeszcze jakieś objawy, teraz nic. Bóle małpowe się skończyły, wzdęcia też. Nie wiem, ale chyba raczej czekam na @.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Chmureczko poczekaj, ja wiem ze poroniłam, ale ja miałam takie objawy jak brak bólu piersi przed miesiaczka i w sumie chyba bezobjawowo, dopiero 1 dzień po terminie ból piersi sie zaczał, ale inny niż ten okresowy, i bóle jajników na przemian, aczkolwiek sama doskonale wiesz, ze kazdy ma inne objawy. dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki za namowa Neny zmierzyłam raz temperaturke z rana i było 37,2 - spokojnie - pomyśl święta - duzo wolnego - mozna odpocząc od pracy, pogoda sie poprawia, moze jakaś aktywność, troszkę spotkań rodzinnych, niekoniecznie wszystkie fajne, spróbuj skupic mysli na innych rzeczach.
-
Alfetka wrote:No to czekanie faktycznie jest męczace, ale poczekajmy kto wie, nadzieja zawsze jest a jakies dodatkowe objawy masz?
Alfetko wszystko jest u mnie w wykresie. Kilka dni po ovu zaczęły się wzdęcia, które trwały aż 5 dni i ustąpiły. Miałam też bóle typowo małpowe, w jeden dzień aż brałam nospę, ale przeszło. Teraz właściwie odnotowuję tylko senność i zmęczenie, nic więcej. Wg OF dziś 9dpo, moim zdaniem jest dziś już 11dpo. Czekam na @, która mam nadzieję, że jednak się nie pojawi. Ale byłby to dla mnie szok, bo tak jak mówię jakichkolwiek objawów brak.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Przestałam mierzyć tempkę jak OF wyznaczył mi na wykresie owulkę. Od tego momentu odpuściłam, żeby nie ześwirować.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Ja czasami odnoszę wrażenie że of coś przekreca z tym terminem owulki, powoli się uczę obserwować własny organizm, i wydaje mi się ze jestem w stanie stwierdzic po śluzie i bólu jajnika kiedy następuje ten moment, a kiedys mi of wyznaczył 2 dni po tym terminie i cos mi tu nie grało wiec stwierdziłąm, że ja lepiej wiem
Krokodylica, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Czekam więc cierpliwie, co mogłam to zrobiłam, a teraz co ma być to będzie. Nadziei za wielkich nie mam, ale oczywiście cień jest, dopóki nie ma @ zdarzyć może się wszystko.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Pa justtaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
ja okna myłam niecały miesiąc temu i uznałam, że wystarczy nie chce mi się zwyczajnie. jutro zakupy, w piątek sprzątanko, w sobotę jadę w góry na 1 dzień, a święta jeden dzień u moich rodziców, a drugi u teściów. Jakoś zleci ten czasRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
myślę, że ta dziewczyna nie tyle okres miała, co plamienia w terminie spodziewanych @. Czasem tak się zdarza.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Chyba jestem w kanale ;| ja nie mam jeszcze posprzatane, a mam urlop od poniedziałku, ale mnie prawie wcale nie ma w domu - o oknach nawet nie mówię - tylko jak pada to nie widzę sensu - wymówka lenia ale Ci fajnie z tym wyjazdem w góry, świeże powietrze i zmiana otoczenia zazdroszczę