My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiem, tez tak mam ale staram sie mysleć pozytywnie, a poza tym pewnie tez tak masz że wokół co chwile ktos oświadcza ze jest w ciaży lub jakies maleństwo pojawia sie na swiecie jak to ostatnio któraś z dziewczyn napisała, że podczas starań nie myślec o tym ze musi się udać tylko poprostu have fun
maximka84 lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:o ... Na dore i na złe ... chyba się z Wami pożegnam ... ale zajrzę jutro ...
ściskam Was mocno i dziekuję za miłe słowa ... dziękuję za zrozumienie ... i przepraszam za marudzenie, po prostu - gorszy dzień ... za dużo tego , za dużo ...maximka84 lubi tę wiadomość
-
maximka miłego wieczorku
maximka84 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
ciekawe czy na Południu też mają taki zwyczaj, opowie jak się pojawi
spadam dziewczynki, jakieś pranie muszę zrobić, psa przewietrzyć, odkurzacz schować bo musiałam przecież do Was lecieć i nie zdążyłam go włożyć do szafy
miłego wieczoruchmurreczkaa, justta lubią tę wiadomość
-
miłego wieczoru i miłej nocy Tamka. Ja chętnie jeszcze zostanę, ktoś ze mną?
Tamka lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Pa Alfetka, zaraz zostanę tu samaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Alfetka wrote:Oj Chmureczka kusisz to jeszcze chwilke posiedze
No i fajnie
-
to chyba najfajniejszy okres Alfetko, u mnie teraz odliczanie do @, nawet nie wiem kiedy powinna się pojawić, ale myślę, że może być już w piątek, a najpóźniej chyba we wtorek po świętach. okropne jest to odliczanie.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nie pokładam specjalnych nadziei w tym cyklu, ale to odliczanie jest paskudne. właściwie ciężko zająć myśli czymś innym, pomimo, że człowiek wcale nie chce wciąż myśleć tylko o jednym. nie będę zrozpaczona jak @ przyjdzie, dobija mnie tylko to czekanie i niepewnośćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!