My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
o czego się dowiaduję kwasek dla m... hmm trzeba go pofaszerować
ja mam umyte okna ciasto zrobię, mama sernik i całą rodzinka na obiedzie w niedzielę
martwię się poniedziałkiem, bo jedziemy do teściów a tam szwagierka też się stara, tylko że bardzo krótko i jak oznajmi że jest w ciąży to coś mnie szarpnie w sercu..... ale nie żebym jej nie życzyła, tylko obawiam się tej łezki w oku... -
Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucićRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Oj wiem, tez mnie nie tyle wkurza, ale tak wkurza że komus sie udało a mnie jeszcze nie, dzisiaj spotkałam mamę koleżanki na poczcie i wspominała, że po ślubie w czerwcu kolezanka zacznie sie starac, a ja pierwsza myśl qrcze fajnie ale ja też juz chce!
-
chmurreczkaa wrote:Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucić
-
a mnie to jakoś dziewczynki nie rusza. brat mojego mężczyzny z żoną też się starają. W zeszłym roku raz im się udało, ale niestety pozamaciczna dziewczyna prawie na tamtym świecie wylądowała, bo lekarze się nie zorientowali. Konowały. Jakby się okazało, że im się udało to strasznie bym się cieszyła. Jak z wiadomości od każdej z Was. Na każdą przyjdzie swoja kolej, wierzę w to.
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Alfetka wrote:ja tez w stolicy śląska górnego
Jak blisko Alfetko Mój MĘŻCZYZNA jest z ZałężaAlfetka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Alfetka wrote:Panewniki pozdrawiaja
No to Alfetko trzeba zaplanować jakieś spotkanko, najlepiej z brzuszkami, np. w Parku ŚląskimRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
A to fakt chociaz powiem Wam, ze słyszę czasem straszne historie, np. kolega pracujacy w szpitalu mi ostatnio opowiada, że przyszła na dyzur dziewczyna 22l. w 4-5 miesiacu ciaży ze strasznym bólem głowy i okazało się, ze ma guza ;( życie jest niesprawiedliwe.
-
Krokodylica wrote:To jak to tak, nikt się ze mną nie napije? ;>
maximka też piła winko
ja jeszcze chwilka i spać bo na 2:30 do roboty, buuuRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Alfetka wrote:Jestem za Ale fajnie, to nic chmureczko musimy sie postarac bedziemy miały o czym rozmawiać z wózeczkami
haha, ale fajnie by było
Nic dziewczynki, ja uciekam, bo na 2:30 do roboty, a jeszcze z psem trzeba spacerek odbębnićRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Pa dziewczynki :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!