SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o czego się dowiaduję kwasek dla m... hmm trzeba go pofaszerować ;)
    ja mam umyte okna ;) ciasto zrobię, mama sernik i całą rodzinka na obiedzie w niedzielę ;)
    martwię się poniedziałkiem, bo jedziemy do teściów a tam szwagierka też się stara, tylko że bardzo krótko i jak oznajmi że jest w ciąży to coś mnie szarpnie w sercu..... ale nie żebym jej nie życzyła, tylko obawiam się tej łezki w oku...

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku :) Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi :D a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucić :D

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem, tez mnie nie tyle wkurza, ale tak wkurza że komus sie udało a mnie jeszcze nie, dzisiaj spotkałam mamę koleżanki na poczcie i wspominała, że po ślubie w czerwcu kolezanka zacznie sie starac, a ja pierwsza myśl qrcze fajnie ale ja też juz chce! ;)

• Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku :) Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi :D a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucić :D
    ja tez w stolicy śląska górnego ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmiana otoczenia ma dobrywpływ na psychike i organizm a świeże powietrze - świezsze niz u nas na pewno nie zaszkodzi ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    To ja dziś serwuję winko, ktoś chętny?
    Może jestem dziwna ale ja nie piję winka wcale --> nie trafiłam jeszcze na takie które by mi smakowało;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku winko jak najbardziej ale dziś jem czekoladę......

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie to jakoś dziewczynki nie rusza. brat mojego mężczyzny z żoną też się starają. W zeszłym roku raz im się udało, ale niestety pozamaciczna :( dziewczyna prawie na tamtym świecie wylądowała, bo lekarze się nie zorientowali. Konowały. Jakby się okazało, że im się udało to strasznie bym się cieszyła. Jak z wiadomości od każdej z Was. Na każdą przyjdzie swoja kolej, wierzę w to.

Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    ja tez w stolicy śląska górnego ;)

Jak blisko Alfetko :) Mój MĘŻCZYZNA jest z Załęża :)

Alfetka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja też się cieszę jak którejkolwiek z nas sie uda, ale z drugiej strony my starające sie chwilkę, a ktoś komu od razu sie udaje - faaajnie ;)

• Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panewniki pozdrawiaja ;)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa mam tak samo.

Tylko szlag mnie trafia jak słyszę hasło, że babka nie cieszy się z ciąży, bo ona jeszcze nie planowała. No sorry ale tylko w łeb walnąć żeby się opamiętała.

To jak to tak, nikt się ze mną nie napije? ;>

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Panewniki pozdrawiaja ;)

No to Alfetko trzeba zaplanować jakieś spotkanko, najlepiej z brzuszkami, np. w Parku Śląskim :)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to fakt chociaz powiem Wam, ze słyszę czasem straszne historie, np. kolega pracujacy w szpitalu mi ostatnio opowiada, że przyszła na dyzur dziewczyna 22l. w 4-5 miesiacu ciaży ze strasznym bólem głowy i okazało się, ze ma guza ;( życie jest niesprawiedliwe.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    To jak to tak, nikt się ze mną nie napije? ;>

maximka też piła winko :)

ja jeszcze chwilka i spać bo na 2:30 do roboty, buuu :(

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za ;) Ale fajnie, to nic chmureczko musimy sie postarac ;) bedziemy miały o czym rozmawiać z wózeczkami ;)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to faktycznie uciekaj już, bo będziesz nieprzytomna. Śpij słodko, spokojnej nocy i do jutra ;)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Jestem za ;) Ale fajnie, to nic chmureczko musimy sie postarac ;) bedziemy miały o czym rozmawiać z wózeczkami ;)

haha, ale fajnie by było :)
    Nic dziewczynki, ja uciekam, bo na 2:30 do roboty, a jeszcze z psem trzeba spacerek odbębnić :)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa dziewczynki :*

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Chmureczko ;)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ