X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o czego się dowiaduję kwasek dla m... hmm trzeba go pofaszerować ;)
    ja mam umyte okna ;) ciasto zrobię, mama sernik i całą rodzinka na obiedzie w niedzielę ;)
    martwię się poniedziałkiem, bo jedziemy do teściów a tam szwagierka też się stara, tylko że bardzo krótko i jak oznajmi że jest w ciąży to coś mnie szarpnie w sercu..... ale nie żebym jej nie życzyła, tylko obawiam się tej łezki w oku...

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku :) Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi :D a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucić :D

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiem, tez mnie nie tyle wkurza, ale tak wkurza że komus sie udało a mnie jeszcze nie, dzisiaj spotkałam mamę koleżanki na poczcie i wspominała, że po ślubie w czerwcu kolezanka zacznie sie starac, a ja pierwsza myśl qrcze fajnie ale ja też juz chce! ;)

• Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    Alfetko ja mieszkam na Śląsku, więc w góry mam niedaleko. Samochodem to nawet w ciągu godzinki jestem na szlaku :) Pochodzę trochę, zajmę myśli czymś innym, nie zaszkodzi :D a jak już będzie @, to chociaż nie będę miała czasu się smucić :D
    ja tez w stolicy śląska górnego ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmiana otoczenia ma dobrywpływ na psychike i organizm a świeże powietrze - świezsze niz u nas na pewno nie zaszkodzi ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    To ja dziś serwuję winko, ktoś chętny?
    Może jestem dziwna ale ja nie piję winka wcale --> nie trafiłam jeszcze na takie które by mi smakowało;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku winko jak najbardziej ale dziś jem czekoladę......

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie to jakoś dziewczynki nie rusza. brat mojego mężczyzny z żoną też się starają. W zeszłym roku raz im się udało, ale niestety pozamaciczna :( dziewczyna prawie na tamtym świecie wylądowała, bo lekarze się nie zorientowali. Konowały. Jakby się okazało, że im się udało to strasznie bym się cieszyła. Jak z wiadomości od każdej z Was. Na każdą przyjdzie swoja kolej, wierzę w to.

Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    ja tez w stolicy śląska górnego ;)

Jak blisko Alfetko :) Mój MĘŻCZYZNA jest z Załęża :)

Alfetka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja też się cieszę jak którejkolwiek z nas sie uda, ale z drugiej strony my starające sie chwilkę, a ktoś komu od razu sie udaje - faaajnie ;)

• Alfetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panewniki pozdrawiaja ;)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa mam tak samo.

Tylko szlag mnie trafia jak słyszę hasło, że babka nie cieszy się z ciąży, bo ona jeszcze nie planowała. No sorry ale tylko w łeb walnąć żeby się opamiętała.

To jak to tak, nikt się ze mną nie napije? ;>

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Panewniki pozdrawiaja ;)

No to Alfetko trzeba zaplanować jakieś spotkanko, najlepiej z brzuszkami, np. w Parku Śląskim :)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to fakt chociaz powiem Wam, ze słyszę czasem straszne historie, np. kolega pracujacy w szpitalu mi ostatnio opowiada, że przyszła na dyzur dziewczyna 22l. w 4-5 miesiacu ciaży ze strasznym bólem głowy i okazało się, ze ma guza ;( życie jest niesprawiedliwe.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    To jak to tak, nikt się ze mną nie napije? ;>

maximka też piła winko :)

ja jeszcze chwilka i spać bo na 2:30 do roboty, buuu :(

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za ;) Ale fajnie, to nic chmureczko musimy sie postarac ;) bedziemy miały o czym rozmawiać z wózeczkami ;)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana to faktycznie uciekaj już, bo będziesz nieprzytomna. Śpij słodko, spokojnej nocy i do jutra ;)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Jestem za ;) Ale fajnie, to nic chmureczko musimy sie postarac ;) bedziemy miały o czym rozmawiać z wózeczkami ;)

haha, ale fajnie by było :)
    Nic dziewczynki, ja uciekam, bo na 2:30 do roboty, a jeszcze z psem trzeba spacerek odbębnić :)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa dziewczynki :*

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Chmureczko ;)

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ