My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no każdy w tej kwestii ma inne odczucia... moja koleżanka ostatnio mi mówiła, że żona kuzyna leczy się już długo i nic nie wychodzi a dowiedziała się, że jej siostra i kuzynka są w ciąży i popłakała się przy niej z bezsilności, że ona sama nie może zobaczyć upragnionej dzidzi i ja ją rozumie
-
nick nieaktualny
-
Witajcie u mnie dzisiaj pięknie słoneczko świecie okna mam pomyte, wysprzątane jeszcze ciasta zrobić, jakieś sałatki i można będzie świętować, zapowiada się piękna pogoda miłego dnia dziewczęta
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki!
widzisz Maximka, to hormony Ci wczoraj dowalały, miałaś pełne prawo do lekkiego dołka
u mnie też słoneczko ale zimno okrutnie! nawet przymrozek rano był
tempka w dół nie pozostawia wątpliwości - mnie też przyatakuje niedługo wredna @ no ale tego się spodziewałam więc nie będę rwać włosów z głowy i postanowiłam w kolejnym cyklu zbadać hormony - najpierw 4-5 dc, później 7 dpo, moim zdaniem coś jest nie halo, za bardzo bolą mnie piersi i coś czuję, że prolaktyna mi szwankuje , a to bardzo prawdopodobne bo przy Hashimoto i niedoczynności przysadka nie pracuje dobrze i może się to odbijać na prolaktynie właśnie
ufff, ale się rozpisałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 09:09
-
Cześć Kochane,
Wczoraj byłam cały dzień poza domem, słońce dak dawało, że ręce mi się lekko przypaliły Nos i czoło też. Krzywa strasznie ta opalenizna i wyglądam jak pajac
U mnie lipa, ciche dni...nie wiem z kim ja se to dziecko zrobię w tym cyklu... -
ooo, Nena! jak miło lepsza krzywa opalenizna, niż żadna, zapewniam Cię o tym ja - blada dupa
ciche dni powiadasz? nie lubię takich, źle mi działają na psychikę, może pokrzycz trochę, a później na zgodę zróbcie bebika? -
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ale czarno to widzę... Zawsze mi kuźwa musi coś przeszkodzić w staraniach i to szczególnie w dni okołoowulacyjne, w zeszłym cyklu przestraszyłam się plamień, teraz to...co za niefart...W ogóle mi się tych świąt nie chce też. Ja chcę do mamyyyyy! Buuuu...
-
Nenaa współczuje cichych dni może tak jak Tamka mówi zrób to na co masz ochotę jedź do domu odpoczniesz, chłop zatęskni to będzie chciał, żebyś szybciej wróćiła. U mnie dzisiaj dziwny dzień w głowie mi się kręci od rana masakra i strasznie mi się spać chce chociaż pogoda ładna, trzeba się za porządki znowu wziąć to przejdzie
Maximka nowy cykl nowe nadzieje
Tamka taki spadem może co innego oznaczać no ale ty wiesz najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 11:19
Tamka lubi tę wiadomość
-
Przemyslę to Tamuś...w sumie jakiegoś "poważnego" powodu do kłótni nie ma...działamy sobie po prostu na nerwy...a to też niedobrze. Chyba lekkie zmęczenie materiału.
Ale już dość tych moich smutów, będzie co ma być.
Tamka, spadek tempki widzę ale to jeszcze nie na @, więc głowa do góry.
U chmureczki też już niedługo się wyjaśni
Alfetka, super, że u Ciebie pozytywnie wszystko
Justta jak się pięknie ze sprzątaniem i gotowaniem uwinęła, zuch dziewczyna
-
zmęczenie materiału powiadasz...bywają takie dni i ja mam na nie receptę w postaci spotkania z moim sabatem czarownic, nic mi lepiej nie działa na psychikę i nastrój niż czas spędzony w ich towarzystwie, boki zrywać po prostu, im starsze my, tym głupsze
więc może jeśli masz taki babiniec w PL, a dodatkowo tęsknisz za domem, to pakuj się w samolot i przyleć na kilka dni!Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Teraz przed świętami nie pojadę, niech rodzinka ma chociaż spokojne święta, mój nagły przyjazd mógłby ich nieźle zmartwić i zburzyć ich względny spokój. Z nimi trzeba ostrożnie, hehe. Oni z tych nadopiekuńczych, nerwowych, strachliwych. Ja im oszczędzam takich niespodzianek. Im mniej wiesz tym jesteś zdrowszy
Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
rację masz ale zrób im w takim razie poświąteczną niespodziankę ceny biletów też na pewno będą mniej "świąteczne"
a ja analizuję sobie swoje objawy dzisiejsze i kurcze czuję się jakbym była w 11dpo, autentycznie - jakbym jutro lub pojutrze miała dostać @..