My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieee, jakaś pani niby ma być, śpiewać w kościele, ale mi to wszystko jedno, może być sam organista.
Ja tam idę brać ślub a nie koncertu słuchać.
I ogólnie koleżanka stwierdziła dwa dni temu że jestem pierwszą tak wyluzowaną panną młodą jaką zna.Tamka, chmurreczkaa, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
fakt, luz z Ciebie aż tryska my mieliśmy Moon River ze Śniadania u Tiffany;iego, kocham Audrey Hepburn i ten film i bardzo tego chciałam i chłopak nam zagrał na saksofonie tę piosenkę, powiem Ci, że było warto, poryczałam się jak bóbr, mąż też
ale najważniejsza jest na pewno sam cel uroczystości, co do tego masz absolutną rację -
U mnie rodzice sobie wymyślili jakąś panią śpiewającą, mnie to niepotrzebne.
Dla mnie to już zbędny cyrk. No ale bajka, tak uzgodnili, niech im będzie.
Strasznie się wkurzałam na rodziców za to że mi pchali wszędzie swoje łapy do przygotowań a teraz to już nawet to mnie przestało wkurzać.
Mój narzeczony widzę panikuje za to coraz bardziej, on nie lubi być w centrum uwagi, nie cierpi wesel i nie tańczy, więc jest obcykany, bo jeszcze na sali siedzi w centralnym punkcie i wszyscy będą się na niego patrzeć. :PPP
Powiedziałam mu żeby się nie przejmował bo i tak wszyscy będą się patrzeć na mnie nie na niego ale go to chyba nie przekonało :PPPTamka lubi tę wiadomość
-
hehehe, masz 100% racji, naprawdę wszyscy patrzą na pannę młodą! a rodzicom ja też odpuściłam, na początku się złościłam, a później, tak jak Ci już kiedyś pisałam, doszłam do wniosku, że jeśli dane mi będzie wydawać za mąż czy też żenić własne dziecko, to dopiero odstawię cyrk
-
podejrzewam, że jak zobaczysz pierwszy raz swojego bebika to oszalejesz tak, że Ci się cały świat do góry nogami przestawi i sama będziesz organistę zamawiać i sztuczne ognie i milion innych atrakcji
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki:)
W szale kuchennym znalazłam chwilkę aby złożyć Wam życzenia:)
Wesołych Świat Wielkanocnych,
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości oraz wytrwałości w dążeniach do upragnionego celu:), a także prawdziwej miłości ze strony innych ludzi, żebyście czuły wsparcie ze strony najbliższych Wam osób:)
Tamka, zizia_a, Nenaaa, Krokodylica, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Piękne życzenia Malenq... Dzięki.
Dla Was
Maleńki baranek, co ma złote różki,
pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.
Kiedy nikt nie widzi chorągiewką buja
i beczy cichutko Wesołego Alleluja!Tamka, Malenq, chmurreczkaa, Doris-83, Alfetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyneczki moje drogie W iście małpowym nastroju ( bo czuję jak się zbliża ta franca) życzę Wam zdrowych, wesołych i szczęśliwie spędzonych Świąt Wielkiej Nocy Odpocznijcie Kochane. Pewnie spiszemy się dopiero po świętach. Postaram się choć na chwilę tu zaglądać, jak tylko @ rozpakuje walizki to Wam napiszę, by dłużej nie trzymać w niepewności. Buziaczki dla Was wszystkich
Krokodylku, a Tobie jeszcze dodatkowo życzę WSPANIAŁEGO WESELICHAKrokodylica, Nenaaa, Tamka, lemurek, Alfetka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kochane też wam wszystkim życzę spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych pysznego śniadanka i mokrego dyngusa będę zaglądać w wolnej chwili jak taka będzie miłego weekendu dziewczynki i żeby żadna @ nie przyszła tylko same fasolinki
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
A ja nie dziękuje bo się nie spełni
I wy też nie dziękujcie
A na poważnie to Kochane to spokojnych, wyluzowanych, spędzonych na przyjemnościach, świat wam życzę.
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość