My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
NO DZIEWCZYNKI U MNIE TEŻ BĘDZIE CO ZRZUCAĆ TYM BARDZIEJ ŻE ŚWIĘTA PRZYPADŁY MI NA CZAS PRZEDMAŁPOWY, WIĘC APETYT DOPISYWAŁ teraz jeszcze dociskam trzecią kanapkę, ale od jutra postRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja się tak obżarłam w te święta że dzisiaj to już prawie nic nie zjadłam byłam pełna, od jutra wracamy do codzienności i normalnego odżywiania
ciągnie mnie brzuch na @ a to jeszcze ponad tydzień, nadzieje mam, a potem będę ryczeć jak się nie uda -
ja miałam nie ryczeć, ale się nie udało Mężuś mnie pocieszał i przytulał eh...dobrze, że on jest taki kochany, bo ciężko by było jeszcze @ nie ma, a ja już ryczę też jestem wariatka, ale czuję ją każdą częścią ciała i jestem pewna, że lada moment zawitaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
tylko na chwilke i uciekam spac bo od jutra codzienna poranna rutyna czyli trzeba wstawac skoro swit. Te @ atakuja z kazdej strony, nawet moja sunia dzisiaj oierwsza cieczke dostala
Chmureczka, Justa - mam nadzieje, ze jednak mimo objawow to nie okres sie pojawi tylko dwie krechy!
Anastazja, ja tez nie mialam szans testowac.... Oby w maju bylo nam to dane!
Buzka babeczki i do jutra, mnie od slodkosci az zeby bola po swietachAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze cały czas czekam na skok tempki, jakoś nie liczę na 2 kreski w tym cyklu ale chciałabym mieć ten cykl za sobą. Myślę że bez soi lub donga się nie obędzie, zresztą clo od poprzedniego gina też mam tyle że bez monitoringu się trochę boję
******************************GANG18+***************************** -
Jestem Razem z moją wredną @. Przyszła nad ranem i niestety pozbawiła wszystkich złudzeń. Zaczynam od nowa, z maja nie dam się tak łatwo wyrzucićRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Witam
Święta, Święta i po Świętach Tak Justta, wracamy do rzeczywistości Brzuch mi trochę tą rzeczywistość przesłania, taaaki duży, no nic...zrzuci się może ten świąteczny nadbagaż
Chmurka, szkoda, że @ przylazła Może maj będzie dla nas łaskawszy i szczęśliwszychmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja też nie wiem Nie czułam nic, jajniki mnie zawsze napierniczają na owu, a tu cisza, i ta interpretacja śluzu też taka trochę naciągana, nie miałam tego najkorzystniejszego chyba. Jakie to wszystko dziwne i popieprzone Wiem, że nic nie wiem
-
Hejka :d Jestem nowa na forum ale myślę że zostanę na dłużej jestem młoda trzydziestoletnia a w sumie w tym roku i 31 zastuka do drzwi . W kwietniu postanowiliśmy jako że był nowy cykl starać się o małego potomka . ( Wcześniej miałam problem z zajściem w pierwszą ciążę nawet stwierdzoną bezpłodność ale ku mojej radości w wieku 27 lat urodziłam syna). Teraz uregulował mi się cykl. Od ponad 3 lat mam regularne miesiączki co 30 dni. Dziś boli brzuszek i test pozytywny. Mam nadzieję że uda się szybciej :d niż poprzednim razem. Czy możecie ewentualnie zerknąć na link.
PS. Mam na imię MonikaNenaaa, chmurreczkaa, monaaa85 lubią tę wiadomość