X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja przelotem, bo Wy wszystko macie już przygotowane a ja w kuchni w lesie ;| Również Wam życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w życzliwej rodzinnej atmosferze ;)
    Doris - gratulacje! Bardzo sie cieszymy ;)
    Maximka - dlaczego? ;( wróć do nas ;)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris Skarbie gratuluję Ci z całego serducha ;) Strasznie się cieszę, wiedziałam, że tak będzie. Ja pewnie jutro oficjalnie przeniosę się na maj :/ nie będę płakać z tego powodu, ale też nie będę udawać, że się cieszę :/ @ pewnie przyjdzie w nocy lub z rana, bo wskazują na nią wszystkie objawy, co do których nie mam już żadnych wątpliwości. Nogi rwą jak na zmianę pogody, boli główka, brzuch i jajniki...

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Dziewczynki, zostałyśmy sierotkami, matka założycielka usunęła konto, Maximka, gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz, POWODZENIA! :)
    ojej :( oby to był chwilowy kaprys...

chmureczko, Twoja tempka nie wskazuje wcale na to, żebyś miała witać się z majówkami ;) i tego Ci życzę!

u mnie cisza totalna w podbrzuszu, piersi też nie bolą, za to nogi mam opuchnięte i obolałe okrutnie, @ obstawiam jutro lub pojutrze a w kolejnym cyklu badam się tak, aż mnie będą mieli dość wszyscy w przychodni ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Chmureczka, ta Twoja tempka mówi co innego :) Ładna jest :)
    Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę ;) Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro :) Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr :)
    Ja coś nie czuję żeby owulka się zbliżała, na pewno nie przyjdzie tak szybko jak poprzednia...i ten śluz, też nie widzę tego dobrego, żrę ten wiesiołek a tu lipa...
    Kobietki, pojedzcie, popijcie jutro i pojutrze, odstresujcie się :) Dobranoc :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Niedługo Wielkanocne śniadanko.
    Dziewczyny złapał mnie okropny stres! Myślałam że dopiero jutro się zacznie ale niestety złapało mnie wcześniej.
    Ojjjj nerwik.

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Doris-83 gratuluję!

• Tamka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej ;) jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" ;) i bedzie wspaniale!

cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęcia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 10:49

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę ;) Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro :) Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr :)
    profilaktycznie nie wzięłam termometru ;) ale innej opcji niż @ niestety nie ma, eh

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej ;) jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" ;) i bedzie wspaniale!

cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęcia ;)

No widzisz, luz to ja miałam do tej pory i to niesamowity, dopiero dzisiaj rano mnie złapało. Jeszcze na domiar wszystkiego od rana boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ (Sądzę że to wina pogody i niskiego ciśnienia).
    Mam nadzieję że do rana będę jak nówka.

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica jesteśmy z Toba myślami - masz bajeczną pogodę ;)Będzie cudownie ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;) zlane dziewuszki jesteście ? hehehehe
    Krokodylica to owocnej nocy poślubnej ;)

Alfetka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, jestem, mokrego dyngusa Wam życzę, mnie już zalało :/ okres wredna niedobra

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mokrego dyngusa, Tamka wspieram ja też już się czuje na @ niestety. Krokodylica najlepszego w dniu ślubu ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, pojadły, popiły? :)
    Krokodylica, cudownego DNIA życzę, oby wszystko udało się tak jak to sobie wymarzyłaś :)
    Tamka, przytulam :( Bardzo krótki cykl Ci się trafił, chyba wspominałaś kiedyś, że tak krótkich nie miewałaś? Nowy cykl, nowe nadzieje...cóż więcej można rzec...Następny będzie Twój! :)
    Ja zanotowałam dzisiaj wzrost temp., dziwne, bo owulacji jakoś nie czuję... może to przez wczorajsze dwa drinki...ale wątpię bo słabe były i wypite do godziny 16stej.
    Miłego dnia dziewczyny :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak krótki nigdy mi się nie zdarzył więc muszę sprawdzić, co się dzieje...

Krokodylku, najlepszości! i zieloności ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie narazie bóle @ ale jeszcze z tydzień do @, a mam takie uczucie mokra tam w środku że masakra. Święta minęły najadłam się za wszystkie czasy. Ciekawe jak tak Krokodylica się bawi ;-)

Anastazja trzymaj się i w końcu musi się udać, ciągle to sobie powtarzam. Co tam u was wszystkich po świętach? Tamka a ty rzeczywiście miałaś strasznie krótki ten cykl, ciekawe ile mój będzie trwał, może poprzedni był długi to teraz będzie krótki musi się wyrównać ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczynki jestem i ja :) U mnie dziś niewielkie plamienie, więc @ się rozkręca i u mnie :( Pewnie będzie w nocy lub jutro, w każdej chwili zresztą jest to możliwe. Dziewczynki ja więc też zbieram się na maj, mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wredne @ przychodzą, ahh

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • smarta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po powrocie ze świątecznych wypraw jestem i ja. Objedzona czekam na owu lub skok świadczący ze to juz po. Na wszelki wypadek pracujemy z mężem co by jej serduszkowo nie przegapić ;) ale od przyszłego cyklu lecę z soją ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny objadłyście się na święta, ja chyba z 5 kg więcej ;-)

Smarta pracujcie pracujcie ;-)

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ