My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja przelotem, bo Wy wszystko macie już przygotowane a ja w kuchni w lesie ;| Również Wam życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w życzliwej rodzinnej atmosferze
Doris - gratulacje! Bardzo sie cieszymy
Maximka - dlaczego? ;( wróć do nasNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Doris Skarbie gratuluję Ci z całego serducha Strasznie się cieszę, wiedziałam, że tak będzie. Ja pewnie jutro oficjalnie przeniosę się na maj nie będę płakać z tego powodu, ale też nie będę udawać, że się cieszę @ pewnie przyjdzie w nocy lub z rana, bo wskazują na nią wszystkie objawy, co do których nie mam już żadnych wątpliwości. Nogi rwą jak na zmianę pogody, boli główka, brzuch i jajniki...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Nenaaa wrote:Dziewczynki, zostałyśmy sierotkami, matka założycielka usunęła konto, Maximka, gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz, POWODZENIA!
chmureczko, Twoja tempka nie wskazuje wcale na to, żebyś miała witać się z majówkami i tego Ci życzę!
u mnie cisza totalna w podbrzuszu, piersi też nie bolą, za to nogi mam opuchnięte i obolałe okrutnie, @ obstawiam jutro lub pojutrze a w kolejnym cyklu badam się tak, aż mnie będą mieli dość wszyscy w przychodniAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dokładnie Chmureczka, ta Twoja tempka mówi co innego Ładna jest
Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr
Ja coś nie czuję żeby owulka się zbliżała, na pewno nie przyjdzie tak szybko jak poprzednia...i ten śluz, też nie widzę tego dobrego, żrę ten wiesiołek a tu lipa...
Kobietki, pojedzcie, popijcie jutro i pojutrze, odstresujcie się DobranocTamka lubi tę wiadomość
-
heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" i bedzie wspaniale!
cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 10:49
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr
-
Tamka wrote:heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" i bedzie wspaniale!
cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęcia
No widzisz, luz to ja miałam do tej pory i to niesamowity, dopiero dzisiaj rano mnie złapało. Jeszcze na domiar wszystkiego od rana boli mnie głowa i jest mi niedobrze (Sądzę że to wina pogody i niskiego ciśnienia).
Mam nadzieję że do rana będę jak nówka. -
Cześć dziewczynki, pojadły, popiły?
Krokodylica, cudownego DNIA życzę, oby wszystko udało się tak jak to sobie wymarzyłaś
Tamka, przytulam Bardzo krótki cykl Ci się trafił, chyba wspominałaś kiedyś, że tak krótkich nie miewałaś? Nowy cykl, nowe nadzieje...cóż więcej można rzec...Następny będzie Twój!
Ja zanotowałam dzisiaj wzrost temp., dziwne, bo owulacji jakoś nie czuję... może to przez wczorajsze dwa drinki...ale wątpię bo słabe były i wypite do godziny 16stej.
Miłego dnia dziewczyny -
U mnie narazie bóle @ ale jeszcze z tydzień do @, a mam takie uczucie mokra tam w środku że masakra. Święta minęły najadłam się za wszystkie czasy. Ciekawe jak tak Krokodylica się bawi
Anastazja trzymaj się i w końcu musi się udać, ciągle to sobie powtarzam. Co tam u was wszystkich po świętach? Tamka a ty rzeczywiście miałaś strasznie krótki ten cykl, ciekawe ile mój będzie trwał, może poprzedni był długi to teraz będzie krótki musi się wyrównać -
No to dziewczynki jestem i ja U mnie dziś niewielkie plamienie, więc @ się rozkręca i u mnie Pewnie będzie w nocy lub jutro, w każdej chwili zresztą jest to możliwe. Dziewczynki ja więc też zbieram się na maj, mam nadzieję, że w tym miesiącu się udaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Po powrocie ze świątecznych wypraw jestem i ja. Objedzona czekam na owu lub skok świadczący ze to juz po. Na wszelki wypadek pracujemy z mężem co by jej serduszkowo nie przegapić ale od przyszłego cyklu lecę z soją
******************************GANG18+*****************************