X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja przelotem, bo Wy wszystko macie już przygotowane a ja w kuchni w lesie ;| Również Wam życzę zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w życzliwej rodzinnej atmosferze ;)
    Doris - gratulacje! Bardzo sie cieszymy ;)
    Maximka - dlaczego? ;( wróć do nas ;)

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris Skarbie gratuluję Ci z całego serducha ;) Strasznie się cieszę, wiedziałam, że tak będzie. Ja pewnie jutro oficjalnie przeniosę się na maj :/ nie będę płakać z tego powodu, ale też nie będę udawać, że się cieszę :/ @ pewnie przyjdzie w nocy lub z rana, bo wskazują na nią wszystkie objawy, co do których nie mam już żadnych wątpliwości. Nogi rwą jak na zmianę pogody, boli główka, brzuch i jajniki...

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Dziewczynki, zostałyśmy sierotkami, matka założycielka usunęła konto, Maximka, gdziekolwiek jesteś, cokolwiek robisz, POWODZENIA! :)
    ojej :( oby to był chwilowy kaprys...

chmureczko, Twoja tempka nie wskazuje wcale na to, żebyś miała witać się z majówkami ;) i tego Ci życzę!

u mnie cisza totalna w podbrzuszu, piersi też nie bolą, za to nogi mam opuchnięte i obolałe okrutnie, @ obstawiam jutro lub pojutrze a w kolejnym cyklu badam się tak, aż mnie będą mieli dość wszyscy w przychodni ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Chmureczka, ta Twoja tempka mówi co innego :) Ładna jest :)
    Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę ;) Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro :) Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr :)
    Ja coś nie czuję żeby owulka się zbliżała, na pewno nie przyjdzie tak szybko jak poprzednia...i ten śluz, też nie widzę tego dobrego, żrę ten wiesiołek a tu lipa...
    Kobietki, pojedzcie, popijcie jutro i pojutrze, odstresujcie się :) Dobranoc :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Niedługo Wielkanocne śniadanko.
    Dziewczyny złapał mnie okropny stres! Myślałam że dopiero jutro się zacznie ale niestety złapało mnie wcześniej.
    Ojjjj nerwik.

Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Doris-83 gratuluję!

• Tamka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej ;) jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" ;) i bedzie wspaniale!

cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęcia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 10:49

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Tamka, trzymaj się Kochana, odpocznij, odpuchnięcia nóg życzę ;) Ciekawi mnie ta Twoja tempka, może zmierz jutro :) Ale w sumie jak ma Cię to tylko stresować to olej termometr :)
    profilaktycznie nie wzięłam termometru ;) ale innej opcji niż @ niestety nie ma, eh

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    heheh, Krokodyl, teraz za późno na stres! teraz masz być wyluzowanaaaa, że hej ;) jak to mawia nasz skoczek narciarski - "luz w dupie" ;) i bedzie wspaniale!

cudownych emocji Ci życzę! i będę się dopominać o zdjęcia ;)

No widzisz, luz to ja miałam do tej pory i to niesamowity, dopiero dzisiaj rano mnie złapało. Jeszcze na domiar wszystkiego od rana boli mnie głowa i jest mi niedobrze :/ (Sądzę że to wina pogody i niskiego ciśnienia).
    Mam nadzieję że do rana będę jak nówka.

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica jesteśmy z Toba myślami - masz bajeczną pogodę ;)Będzie cudownie ;)

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ;) zlane dziewuszki jesteście ? hehehehe
    Krokodylica to owocnej nocy poślubnej ;)

Alfetka lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry, jestem, mokrego dyngusa Wam życzę, mnie już zalało :/ okres wredna niedobra

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mokrego dyngusa, Tamka wspieram ja też już się czuje na @ niestety. Krokodylica najlepszego w dniu ślubu ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, pojadły, popiły? :)
    Krokodylica, cudownego DNIA życzę, oby wszystko udało się tak jak to sobie wymarzyłaś :)
    Tamka, przytulam :( Bardzo krótki cykl Ci się trafił, chyba wspominałaś kiedyś, że tak krótkich nie miewałaś? Nowy cykl, nowe nadzieje...cóż więcej można rzec...Następny będzie Twój! :)
    Ja zanotowałam dzisiaj wzrost temp., dziwne, bo owulacji jakoś nie czuję... może to przez wczorajsze dwa drinki...ale wątpię bo słabe były i wypite do godziny 16stej.
    Miłego dnia dziewczyny :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak krótki nigdy mi się nie zdarzył więc muszę sprawdzić, co się dzieje...

Krokodylku, najlepszości! i zieloności ;)

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie narazie bóle @ ale jeszcze z tydzień do @, a mam takie uczucie mokra tam w środku że masakra. Święta minęły najadłam się za wszystkie czasy. Ciekawe jak tak Krokodylica się bawi ;-)

Anastazja trzymaj się i w końcu musi się udać, ciągle to sobie powtarzam. Co tam u was wszystkich po świętach? Tamka a ty rzeczywiście miałaś strasznie krótki ten cykl, ciekawe ile mój będzie trwał, może poprzedni był długi to teraz będzie krótki musi się wyrównać ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dziewczynki jestem i ja :) U mnie dziś niewielkie plamienie, więc @ się rozkręca i u mnie :( Pewnie będzie w nocy lub jutro, w każdej chwili zresztą jest to możliwe. Dziewczynki ja więc też zbieram się na maj, mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te wredne @ przychodzą, ahh

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • smarta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po powrocie ze świątecznych wypraw jestem i ja. Objedzona czekam na owu lub skok świadczący ze to juz po. Na wszelki wypadek pracujemy z mężem co by jej serduszkowo nie przegapić ;) ale od przyszłego cyklu lecę z soją ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny objadłyście się na święta, ja chyba z 5 kg więcej ;-)

Smarta pracujcie pracujcie ;-)

Malenq lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ