X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może coś w tym jest że takie geny ;) U mnie to jakby się głęboko zastanowić to z pewnością połowa mieszkańców mojej wsi to rodzina ;)
    Babcia mi zawsze mówiła, że u nas żenili się między sobą żeby ziemia nie poszła w obce miejsce :D

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq a Ty czujesz maleństwo jak się rusza? :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mi co u Yasmin? Justty? helenq? a Nenaa to nadal w PL?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ostatnio rzadko tu bywałam, więc ja to nic nie wiem :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Malenq a Ty czujesz maleństwo jak się rusza? :)
    Codziennie i już się nauczyłam "HARMONOGRAMU" fikania hehehe

Smoczyca1, Tamka lubią tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że Zgredka jako kolejna wygrała Kropeczkę - Kochana, cieszę się ogromnie :) Gratuluję!

A jak reszta owulantek? Pewnie jest tu gdzieś aktualna lista. Mimo, że mnie nie było kciuki trzymałam mocno i wchodziłam z bijącym sercem by ujrzeć stado kropeczek :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ja to ostatnio rzadko tu bywałam, więc ja to nic nie wiem :(
    nio mnie też....dlatego wiem, że nic nie wiem....

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie jestem sama :(
    Malenq wrote:
    nio mnie też....dlatego wiem, że nic nie wiem....

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropuś witałam się z Tobą kilka godzin temu:P gadaj co u Ciebie dobrego??? oprócz tej alergii na jabłka...to mam nadzieję, że zdrówko dopisuje?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Codziennie i już się nauczyłam "HARMONOGRAMU" fikania hehehe
    hahaha dobre, z pewnością cudowne uczucie :)
    czekam na to z niecierpliwością :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    hahaha dobre, z pewnością cudowne uczucie :)
    czekam na to z niecierpliwością :)
    tak bo jak chodzisz to "kołyszesz" dzieciątko i ono wtedy zazwyczaj śpi....
    jak tylko zaczynasz odpoczywać, to mija 5-10min i zaczynają się harce heheh
    dzisiaj w nocy około 1wszej tak się rozbrykało, że się obudziłam, musiałam wstać, pochodzić, pogłaskać brzuchol, pośpiewać kołysanki (niech się przyzwyczaja do fałszowania matki ;) i się uspokoiło, wtedy poszłam znowu spać....to było pierwszy raz, że mnie obudziło...heheh
    a tak to po 5reno już mam pobudkę, potem koło 8smej, następnie około 13stej, około 18stej, potem około 20-21 heheh

Smoczyca1, LaRa, Kropka_1, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    dzisiaj w nocy około 1wszej tak się rozbrykało, że się obudziłam, musiałam wstać, pochodzić, pogłaskać brzuchol, pośpiewać kołysanki (niech się przyzwyczaja do fałszowania matki ;) i się uspokoiło, wtedy poszłam znowu spać....to było pierwszy raz, że mnie obudziło...heheh
    a tak to po 5reno już mam pobudkę, potem koło 8smej, następnie około 13stej, około 18stej, potem około 20-21 heheh
    dobre, normalnie drugi zegar biologiczny :) i na pewno nie fałszujesz, ale swoją drogą to niesamowite :)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :) Ja już po pracy i po zakupach z dzieciakami :) Masakra jakaś... Miałam 500zł w portfelu a zostało mi 3,50 :/ Na szczęście resztę podręczników brakujących już mam i troszkę ubrań do szkoły też :) Nie wiem kobiety, czy Wy sobie zdajecie sprawę w co się pakujecie... Całe zakupy słuchałam tekstów: "Mamuń to chcę, i jeszcze tamto a bez tego to nie wyjdę ze sklepu..." Umęczonam jak żadnego roku :) A jeszcze Piotrek dzisiaj mnie poinformował, że w czwartek wyjeżdża na jakieś zawody do Słubic i do Frankfurtu i dopiero w sobotę wraca no i trzeba mu kasiorkę na wyjazd dać :/ Ręce opadają a portfel popadł w anoreksję ;D Byłam w aptece i mam Illadian direct plus, pani powiedziała że najlepszy podobno jest... No zobaczymy :)
    A co tu się działo jak mnie nie było?

Smoczyca1, Malenq, Krokodylica, Nieukowa, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, a to przepraszam Kochana, musiało mi umknąć... Nie zawsze w pracy mam dłuższą chwilę, a jeśli wpadam z doskoku to nie nadążam ;)

Z tą alergią na jabłka był kosmos... Mąż już chciał pogotowie wzywać. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło! Tydzień temu wyjechaliśmy weekendowo trochę odpocząć: fajny hotel z zapleczem spa więc trochę luksusu.. rowery, spacery. Stanowczo weekend to za krótko! W ten weekend też poprawiamy wyjazdowo. Czujemy, że musimy zwyczajnie ODPOCZĄĆ!

Niezmiennie działamy i staramy się, ale jak na razie cicho sza...
    Malenq wrote:
    Kropuś witałam się z Tobą kilka godzin temu:P gadaj co u Ciebie dobrego??? oprócz tej alergii na jabłka...to mam nadzieję, że zdrówko dopisuje?

Malenq lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• LaRa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to musi być cudowne uczucie <3
    Malenq wrote:

Malenq lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszeczkę i Ty będziesz dzielić się z nami odczuciami :)
    LaRa wrote:
    to musi być cudowne uczucie <3

Malenq lubi tę wiadomość

Kropka_1
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej laseczki :) Ja już po pracy i po zakupach z dzieciakami :) Masakra jakaś... Miałam 500zł w portfelu a zostało mi 3,50 :/ Na szczęście resztę podręczników brakujących już mam i troszkę ubrań do szkoły też :) Nie wiem kobiety, czy Wy sobie zdajecie sprawę w co się pakujecie... Całe zakupy słuchałam tekstów: "Mamuń to chcę, i jeszcze tamto a bez tego to nie wyjdę ze sklepu..." Umęczonam jak żadnego roku :) A jeszcze Piotrek dzisiaj mnie poinformował, że w czwartek wyjeżdża na jakieś zawody do Słubic i do Frankfurtu i dopiero w sobotę wraca no i trzeba mu kasiorkę na wyjazd dać :/ Ręce opadają a portfel popadł w anoreksję ;D Byłam w aptece i mam Illadian direct plus, pani powiedziała że najlepszy podobno jest... No zobaczymy :)
    A co tu się działo jak mnie nie było?
    Ty to masz atrakcji że ho ho i w sumie taki niby maraton zakupowy ;) no i ta anoreksja ehhhhh ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropko, mam nadzieje :)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jeszcze 55 minut i do domuuuuuuu :) jak ja nie cierpię popołudniówek :/ a jutro na 7 ... byle do piątku ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    no ja jeszcze 55 minut i do domuuuuuuu :) jak ja nie cierpię popołudniówek :/ a jutro na 7 ... byle do piątku ;)
    U mnie też teraz masakra i maraton w pracy :) Niestety przed wrześniem w szkołach jest panika i muszę być wszędzie w tym samym czasie. Myślę, że w październiku się trochę uspokoi, bo narazie to nie wiem w co łapki włożyć. Masz rację Smoczku, oby do piątku ;D

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

‹‹ 1769 1770 1771 1772 1773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ