My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Może coś w tym jest że takie geny
U mnie to jakby się głęboko zastanowić to z pewnością połowa mieszkańców mojej wsi to rodzina
Babcia mi zawsze mówiła, że u nas żenili się między sobą żeby ziemia nie poszła w obce miejsceMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że Zgredka jako kolejna wygrała Kropeczkę - Kochana, cieszę się ogromnie
Gratuluję!
A jak reszta owulantek? Pewnie jest tu gdzieś aktualna lista. Mimo, że mnie nie było kciuki trzymałam mocno i wchodziłam z bijącym sercem by ujrzeć stado kropeczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:hahaha dobre, z pewnością cudowne uczucie
czekam na to z niecierpliwością
jak tylko zaczynasz odpoczywać, to mija 5-10min i zaczynają się harce heheh
dzisiaj w nocy około 1wszej tak się rozbrykało, że się obudziłam, musiałam wstać, pochodzić, pogłaskać brzuchol, pośpiewać kołysanki (niech się przyzwyczaja do fałszowania matkii się uspokoiło, wtedy poszłam znowu spać....to było pierwszy raz, że mnie obudziło...heheh
a tak to po 5reno już mam pobudkę, potem koło 8smej, następnie około 13stej, około 18stej, potem około 20-21 heheh
Smoczyca1, LaRa, Kropka_1, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:tak bo jak chodzisz to "kołyszesz" dzieciątko i ono wtedy zazwyczaj śpi....
dzisiaj w nocy około 1wszej tak się rozbrykało, że się obudziłam, musiałam wstać, pochodzić, pogłaskać brzuchol, pośpiewać kołysanki (niech się przyzwyczaja do fałszowania matkii się uspokoiło, wtedy poszłam znowu spać....to było pierwszy raz, że mnie obudziło...heheh
a tak to po 5reno już mam pobudkę, potem koło 8smej, następnie około 13stej, około 18stej, potem około 20-21 hehehi na pewno nie fałszujesz, ale swoją drogą to niesamowite
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
Ja już po pracy i po zakupach z dzieciakami
Masakra jakaś... Miałam 500zł w portfelu a zostało mi 3,50
Na szczęście resztę podręczników brakujących już mam i troszkę ubrań do szkoły też
Nie wiem kobiety, czy Wy sobie zdajecie sprawę w co się pakujecie... Całe zakupy słuchałam tekstów: "Mamuń to chcę, i jeszcze tamto a bez tego to nie wyjdę ze sklepu..." Umęczonam jak żadnego roku
A jeszcze Piotrek dzisiaj mnie poinformował, że w czwartek wyjeżdża na jakieś zawody do Słubic i do Frankfurtu i dopiero w sobotę wraca no i trzeba mu kasiorkę na wyjazd dać
Ręce opadają a portfel popadł w anoreksję
Byłam w aptece i mam Illadian direct plus, pani powiedziała że najlepszy podobno jest... No zobaczymy
A co tu się działo jak mnie nie było?Smoczyca1, Malenq, Krokodylica, Nieukowa, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Malenq, a to przepraszam Kochana, musiało mi umknąć... Nie zawsze w pracy mam dłuższą chwilę, a jeśli wpadam z doskoku to nie nadążam
Z tą alergią na jabłka był kosmos... Mąż już chciał pogotowie wzywać. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło! Tydzień temu wyjechaliśmy weekendowo trochę odpocząć: fajny hotel z zapleczem spa więc trochę luksusu.. rowery, spacery. Stanowczo weekend to za krótko! W ten weekend też poprawiamy wyjazdowo. Czujemy, że musimy zwyczajnie ODPOCZĄĆ!
Niezmiennie działamy i staramy się, ale jak na razie cicho sza...
Malenq wrote:Kropuś witałam się z Tobą kilka godzin temu:P gadaj co u Ciebie dobrego??? oprócz tej alergii na jabłka...to mam nadzieję, że zdrówko dopisuje?Malenq lubi tę wiadomość
-
to musi być cudowne uczucie
Malenq wrote:tak bo jak chodzisz to "kołyszesz" dzieciątko i ono wtedy zazwyczaj śpi....
a tak to po 5reno już mam pobudkę, potem koło 8smej, następnie około 13stej, około 18stej, potem około 20-21 hehehMalenq lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki
Ja już po pracy i po zakupach z dzieciakami
Masakra jakaś... Miałam 500zł w portfelu a zostało mi 3,50
Na szczęście resztę podręczników brakujących już mam i troszkę ubrań do szkoły też
Nie wiem kobiety, czy Wy sobie zdajecie sprawę w co się pakujecie... Całe zakupy słuchałam tekstów: "Mamuń to chcę, i jeszcze tamto a bez tego to nie wyjdę ze sklepu..." Umęczonam jak żadnego roku
A jeszcze Piotrek dzisiaj mnie poinformował, że w czwartek wyjeżdża na jakieś zawody do Słubic i do Frankfurtu i dopiero w sobotę wraca no i trzeba mu kasiorkę na wyjazd dać
Ręce opadają a portfel popadł w anoreksję
Byłam w aptece i mam Illadian direct plus, pani powiedziała że najlepszy podobno jest... No zobaczymy
A co tu się działo jak mnie nie było?no i ta anoreksja ehhhhh
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:no ja jeszcze 55 minut i do domuuuuuuu
jak ja nie cierpię popołudniówek
a jutro na 7 ... byle do piątku
Niestety przed wrześniem w szkołach jest panika i muszę być wszędzie w tym samym czasie. Myślę, że w październiku się trochę uspokoi, bo narazie to nie wiem w co łapki włożyć. Masz rację Smoczku, oby do piątku
Smoczyca1 lubi tę wiadomość