My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie jak tak się już 2 miesiące temu zastanawiałam jak sie wysyp ciąż zaczął kogo to spotka. Statystycznie kogoś musiało. Bardzo mi przykro Anastazja i Blondik że na was trafiło, mam nadzieję że odnajdziecie szybko w sobie siłę, tą którą wszystkie mamy jako kobiety żeby walczyć z przeciwnościami losu, i rozpoczniecie starania od nowa. Wierzę w was bardzo mocno i przesyłam moc uścisk ów
******************************GANG18+***************************** -
Nieukowa wrote:Smarta, mocne slowa ale masz racje... 1/6 ciaz sie tak konczy... my jestesmy leciwe wiec moze nawet 1/5 w przypadku 30latek... to brutalna i niesprawiedliwa loteria ;(
******************************GANG18+***************************** -
kochana ja jestem z czerwca i mój tata
i fakt jestem szczęśliwa
nio spadek spadek bo jak mam być w ciąży jak miałam takie ładne wysokie loty a teraz coraz niżej nawet podpaske w majciochy wsadziłam coby w pracy nie miec wpadek hehhe -
zgredka wrote:Ze niby to jest spadek Biedro?
Przynajmniej urodzisz w czerwcu a wtedy szczesliwe dzieci sie rodza. Ja jak oznajmilam mamie to tylko uslyszalam "w maju?? zly termin, wtedy sie rodza nieszczesliwi ludzie" ...
chowno prawda kochana nie mysl o ty u mojego meża w maju z rodziny ur sie jecho chrzstana mama i jej dzieci oboje pluss zięcia ma z maja wszyscy są szczęśliwi i są cudownymi ludzmi