My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejooooooo
Tak sobie leżę i czytam o tych wrapach, hamburgerach i innych cudach mc"Donalds i mi slinka pociekla.... Zwłaszcza na tego wrapa ( jadłam ostatnio z wołowina ) chrupiący kurczak - najlepszy!!!!!
Miłego dnia -
Smoczyca1 wrote:No źle zgapiłam od Ciebie
ale już się odnalazłam
Jak się czujesz ze szczęśliwą wiadomością?Jakieś objawy?
Nie no chyba za wczesnie, ale caly czas czuje podbrzusze. Nawet mialam brac nospe to mi kolezanka o dzieciach ponospowych gadala i zrezygnowalam skoro bol nie jest uciazliwy..
Mam tez dzis zgage, ale to pewnie przez mleko, ktore zjadam na sniadanie od dwoch tyg z amarantusem jak wariat -
hej LaRa
nio robią smaka hehehe
Zgredka poczekaj spokojnie objawy to sie pojawią za 2 tygteraz bedziesz mozno kciuki za mnie zaciskać we wrzesniu
cichaczem wam tylko powiem ze cyce dalej mnie bolą ale objawów typowej brak nie mam biegunki, mokro mam strasznie sama nie wiem co jest chyba jednak jutro zatestuje jak dzis jej nie bedzie choc tak strasznie sie boje negatywnego że masakraże chyba wole dostać @ i miec jasność
-
ja pamiętam ze jak bylam w ciąży z Zuza to miałam mega ochote na big maca i co szłam załatwic coś na mieście wchodze ze sliną na brodzie a pni mówi teraz tylko śniadaniowe zestawy aaaaaaa szlag mnie trafił a pni pewnie sie myszy w domu zalęgły
-
No Biedra testuj, choc to dopiero 12dpo,to moze jutro z ranca
no i nie tym z netu paskowym bo nic nie widac, wczoraj zrobam dwa i na paskowym nic a na plytkowy bobotest pysznie bylo widac...
Chcialabym sobie juz nabyc ksiazke jakas i sie uczyc, ale lepiej chyba nic przed 1 wizyta nie robic... -
zgredka wrote:No Biedra testuj, choc to dopiero 12dpo,to moze jutro z ranca
no i nie tym z netu paskowym bo nic nie widac, wczoraj zrobam dwa i na paskowym nic a na plytkowy bobotest pysznie bylo widac...
Chcialabym sobie juz nabyc ksiazke jakas i sie uczyc, ale lepiej chyba nic przed 1 wizyta nie robic...
jutro jade na centrum to najwyżej kupie test narazie zro objawów nawet brzuch przestał bolećmam nadzieje ze mój łady cykl sie nie rozregulował
poza tym hmm ovu z datą @ sie zgadzało z jej przyjściem a skoro na jutro ja przesuneło wiec może jutro -
Biedra, tez tak miałam
cały czas zdawało mi sie ze @ mnie zalewa, latalam do wc dosłownie co chwile, zwłaszcza ze bole @ były ( i do tej pory co jakiś czas sie pojawiają), bol piersi pojawił sie po zrobieniu testu, a teraz są taaaaaakie jędrne i bolące x:)
-
dzień dobry
zaraz zabieram się za swoje poranne musli, Smok - widzę, że mi towarzysz
Zgredka, mnie się objawy pojawiły na początku 7 tygodnia i męczyły dwa tygodnie, teraz czuję się już bardzo dobrze, staram się z tego cieszyć, a nie zamartwiać
co do nospy to różne są opinie, mnie dwóch ginów powiedziało, że w razie mocnych bóli i skurczy można wziąć, natomiast ja zawsze miałam dylemat - czy ból jest naprawdę silny i rzeczywiście należy wziąć nospę, więc do tej pory zdarzyło mi się wziąć 2 czy 3 i jeden apap
Biedro, ściskam kciuki -
Ja pierwszy test zrobiłam dzień przed spodziewana @ , ale robiłam tym paskowym z neta, coś tam wyszło ale bez szału, i dopiero na następny dzień zrobiłam test apteczny a efekty widzialyscie
-
Biedrona ja testowałam 11dpo i był piękny bladzioch więc myślę że możesz zatestować
A ja jem to musli
A Maca uwielbiamchoć do tej pory to zdarzało mi się jeść może raz w miesiącu ale czuję taką potrzebę mcwrapa że chyba znów pojadę choć byłam w sobotę, a co
-
LaRa nio moje też takie jedrne sie zrobiły a przy moim G to wyczyn sutki bolą sama nie wiem boje sie nawet marzyć ryczeć mi sie chce od rana
choć przecież wiedziałam że tak bedzie to ciężko jakoś
Myśle o dziwczynach o Blondi że ma dziś trudny dzien i Anastazjii jak sie czuje
dostałam w pracy nowiutki fotel szparki sekretarki i szef mi sie pyta to co pasuje czemu taka smutna a co mu powiem że mi nie wyszło
hmm Zgredka wiesz co masz racje moze faktycznie wyśle małża po testżeby już był ??
-
Smoczyca1 wrote:Biedrona ja testowałam 11dpo i był piękny bladzioch więc myślę że możesz zatestować
A ja jem to musli
A Maca uwielbiamchoć do tej pory to zdarzało mi się jeść może raz w miesiącu ale czuję taką potrzebę mcwrapa że chyba znów pojadę choć byłam w sobotę, a co
wiesz co obawiam sie dlatego ze temp spadła a w poprzedniej do naprawde sporo po teminie @ wyszedł dopiero bledzioch -
zgredka wrote:Ja jutro ide do dietetyczki zobacze jaki plan dla ciezarowki mi przygotuja chrup chrup
moja mam chodziła do dietetyczki pieknie schudał a potem sie okazałoco sie okazało teraz ma wage ok bo troszke schudła podczas leczenia i ma cudowne włoski nigdy nie wyobrażałam sobie jej z krótkimi a super wyglada wogóle z mamą łączy mnie wyjątkowa więż i jak o tym mysle to znów oczka mi sie szklą i płakac chce