My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiesz co wczoraj tak za mną smakołyki z Maca chodziły a mój mąż wrócił z delegacji wczoraj i wiesz co mi powiedział, że byłby wcześniej ale wjechał na autostradzie na big maca, no myślałam, że go zabiję! Mówi jakby dojechał to już byłoby zimne, ja tylko warknęłam "nieważne"
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWolowina orientalna, bekon delux (mio-musz) i klasyczny to podstawowa oferta.
Ten wloski wypada i hawajski tez. A szkoda bo hawajski mega pyszny.
My jeszcze znizke mamy pracownicza to wieszsa niektorzy co jedza codziennie, ale mi to kasy ny szkoda bylo
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Wolowina orientalna, bekon delux (mio-musz) i klasyczny to podstawowa oferta.
Ten wloski wypada i hawajski tez. A szkoda bo hawajski mega pyszny.
My jeszcze znizke mamy pracownicza to wieszsa niektorzy co jedza codziennie, ale mi to kasy ny szkoda bylo
A wypadają bo co? nie szły jak trzeba? Hawajski to pewnie z ananasem? -
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:noooo my czasami hasami na koleżanki kartę jadamy jeśli akurat jest w pracy;)
A wypadają bo co? nie szły jak trzeba? Hawajski to pewnie z ananasem?
Bo to sa oferty promocyjnejest kilka produktow ktore pojawiaja sie tylko na jakis czas. Na ich miejsce wchodza nowe tez na jakis czas itd. One za iles tam wroca
Hawajski z ananasem i sosem pikantnawym curry. Mniaaaaaam -
ale narobiłyście mi smaka na MC-a hehehehe chyba wybiore sie zmoją niunią ona kocha frytaski i kurczaczki
nio i zabawki rzecz jasna
Czarnulka ale skokważne ze jest
ja tak jak Asha chyba mam dość idealnych wykresówsmutno mi dziś strasznie choc wiedziałam że tak będzie
musze testy nowe zamówić i bede gadać dzi ś z ginem na temat cleo i ewentualnego monitoringu