My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
haha, a te dalej o jedzeniu
ale lody też lubiłam z macanigdy nie jadłam tych flury, mówicie ze dobre?z czym najlepsze?
wmusiłam bułkę z ryba po grecku i okropnie się czuję, mdli mnie, boli głowa, kręci mi się w niej.. dzijzes, ale beznadziejny dzieńArienna lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:haha, a te dalej o jedzeniu
ale lody też lubiłam z macanigdy nie jadłam tych flury, mówicie ze dobre?z czym najlepsze?
wmusiłam bułkę z ryba po grecku i okropnie się czuję, mdli mnie, boli głowa, kręci mi się w niej.. dzijzes, ale beznadziejny dzieńmniam
-
Nieukowa, uśmiałam się, Choco - padłam!
ja kiedyś jak miałam kota i spałam na takim rozkładanym materacu ze skrzynią z tyłu, obudziłam się i zobaczyłam centralnie wpatrzone we mnie wielkie ślepia - kicia siedziała sobie na skrzyni, zwiesiła łebek i patrzyła z zainteresowaniem jak śpię, lekko się spięłam
kurde, noż tak mi napitala coś po lewej stronie, nie wiem, czy to jajnik, czy to biodro, czy to pachwina, czy to krzyż...
Arienka, a nie mówiłam, że dzisiaj Ci owu wyznaczy -
nick nieaktualnykonwalianka wrote:a jakieś ze snikersem słyszałam?
Mc Flurry masz promocyjne Snickers z polewą karmelowo-czekoladową; a standardowe są do wyboru: posypka lion lub kit-kat i do tego polewa: karmel, truskawka lub czekolada :]
smoothies sa owocowe :] frappe jest kawowe karmelowe lub mocha -
nick nieaktualnyDronka pytałaś o orgametrill. Ja mam to zamiast luteiny i dupka. Dupek na mnie słabo działa, lutka ostatnio coś szwankuje. To bardzo silny lek, hamuje owulkę, więc mi ginek powiedział, że mogę go sobie przesuwac tka jak mi pasuje w cyklu :]
Na orgametrillu w ciążę zaszłam. Się śmiał że nieźle kombinuję; bo mu powiediałam że kiedyś też tak było że brałam lutkę i przestała po jakimś czasie działać, a potem mi orgametrill przepisali i o :] mam synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Pikantny sos meksykański, sałata i mięsko z kurczaka :]
Dobre ale dla mnie lepszy chikker - sos miodo-musztardowy, pikantny kawałek polędwiczki z kurczaka i sałata :]
Bo ten sos miodowo-musztardowy mnie nie przekonuje, nie lubię ani musztardy ani miodu -
Czarnula87 wrote:Mc Flurry masz promocyjne Snickers z polewą karmelowo-czekoladową; a standardowe są do wyboru: posypka lion lub kit-kat i do tego polewa: karmel, truskawka lub czekolada :]
smoothies sa owocowe :] frappe jest kawowe karmelowe lub mocha
i dobra ta nowość promocyjna? ale bomba kaloryczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:OMG ale to skomplikowane:P
i dobra ta nowość promocyjna? ale bomba kaloryczna
smoothie mega pyszne, osobiście wolę ananasa z mango, bo truskawka-banan dla mnie za mdłe
frappe mi nie podchodzi ale ja kawy nie lubię więc to pewnie dlatego :]
mc flurry snickers mega pycha -
PsotkaKotka wrote:Tamus gratulacje z okazji 10go tygodnia
chociaż te suwaczki wprowadzają w błąd - właśnie dziś skończyłam 10 tydzień, a zaczęłam 11
Ty jesteś w 6 tygodniu - skończyłaś tydzień 5 i jesteś w 1 dniu 6 tygodniaCzarnula87 lubi tę wiadomość