X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, mojego męża kot obudził za to w nocy :)
    podobno spał na parapecie i coś mu sie musiało śnić bo się przez sen spieprzył mężowi na głowę :D Oboje byli przerażeni tym faktem ^^

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:17

Ania_84, Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    podobno spał na parapecie i coś mu sie musiało śnić bo się przez sen spieprzył mężowi na głowę :D Oboje byli przerażeni tym faktem ^^
    matko poplakalam sie ze smiechu :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Arienka ten Twoj pies to zgredziol jak.moj, zreszta tez spaniel,.moja sie wczoraj zlala na dywan, bo kolezanka mnie odwiedzila i pies nie dal rady z ekscytacjj
    mój zaczyna mieć starcze zachowania ....

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka na naukę nigdy za późno. A druga sprawa, podobno to wcale nie takie łatwe pieniądze z tymi masażami. Praca ciężka a zarobki nie adekwatne. Przynajmnije moja Sis tak twierdzi, bo ma wykształcenie własnie jako masażystka i rehabilitantka. Ale skubana za żadne skarby się nie daje namówić na żadne masaże. Jedynie jak tata był po operacji bioder to go masowała, no i psa kiedyś rehabilitowała jak miał paraliż tylnych łapek.

**********************Gang 18+***********************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo coś na poprawę humoru:)
    http://demotywatory.pl/4382282/Nikt-tak-jak-zona

nieukowa, ale akcja..chyba bym na zawał zeszła

choco lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie, ze na nauke nie jest zapozno. Poza tym nie mamy nawet 40 lat, choc blizej nam do 40 niz 18.
    Ja sie w tym roku zapisalam na studia podyplomowe, acz teraz zaluje bo zapisalam sie w pt a dzis juz bym tego nie zrobila.. koncza sie w czerwcu :///

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Biedronka na naukę nigdy za późno. A druga sprawa, podobno to wcale nie takie łatwe pieniądze z tymi masażami. Praca ciężka a zarobki nie adekwatne. Przynajmnije moja Sis tak twierdzi, bo ma wykształcenie własnie jako masażystka i rehabilitantka. Ale skubana za żadne skarby się nie daje namówić na żadne masaże. Jedynie jak tata był po operacji bioder to go masowała, no i psa kiedyś rehabilitowała jak miał paraliż tylnych łapek.
    zgadzam się z Twoją siostrą, jeśli pracuję się w umowie z NFZ to lipa, prywatnie owszem można zarobić ale trzeba się namachać ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• justta Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko chętnie poszłabym na masaż, teraz próbuje wygrzewania, trochę mniej boli

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

hehe mnie kot teściowej kiedys na głowe skoczył nad ranem bo mi mucha łaziła podrapał mi wtedy czoło gamoń

Nieukowa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:

wiesz ja nie móie że kokosy ale miałabym troszku chętnych których teraz od czasu do czasu masuje hehe hobbystycznie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Robaczki! Słonko u mnie dziś wygląda więc dodaje trochę dobrej energii w przeciwieństwie do wczoraj....

U mnie dziś zmiana w wykresie tempki - poszła do góry. Jeszcze nigdy nie miałam takiego wypłaszczonego wykresu... już myślałam, że do kitu bezowulacyjny, a tu może nie wszystko stracone.

Dbamy o serduszka by w razie czego nie przepuścić ;)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka i prosze :) super :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• choco Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja to miałam kiedyś ciekawą pobudkę. Śpię sobie smacznie i czuję coś mnie za włosy delikatnie ciągnie, machnełam ręką i czuję futerko. Otwieram oczy i widzę dwa małe ślepka wpatrzone we mnie. Wyleciałam z łóżka jak torpeda z wrzaskiem, przekonana że to mysz. Dopiero po chwili się zorientowałam że znam tą małą ryżą mysz. To był myszoskoczek współlokatorów. Nie zamkneli dobrze klatki więc sobie poszedł na spacer do mojego łóżka.

justta, konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Kotka: byłam w Armenii na wakacjach :) I w Gruzji i w Turcji :) Ale głownie Armenia. Wałesaliśmy się przez miesiąc to i trochę sie organizm przestawił na tamtejszą dietę :D Dużo owoców i warzyw, cukinia z orzechami i zupa jogurtowa mrrrr!

O to tak jak my :). Pojechalismy samochodem przez Turcje do Gruzji i Armenii. W Armenii w sumie bylismy krotko, tylko pare dni. Nas jakos gruzinskie jedzenei nie powalilo a naczytalam sie wczesniej ze to jedno z najlepszych an swiecie. Zupelnie nie rozumiem zachwytu. Dobre, nei powiem, na przyklad chachapuri w Batumi albo chinkali, kurczak w sosie czosnkowym. Ale generalnie troche za duzo ciasta a jesli chodzi o warzywa to troche biednie, zawsze tylko ta salatka z pomidorow i ogorkow :P.

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie znowu odpaliło dostałam takich rumieńcy że nawet kolega zapytał czy jajko bede znosic :P

Smoczyca1, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy ;) Najlepiej się nie nastawiać, nie napinać... ale myślę że każda z nas wie DOSKONALE jakie to trudne ;)
    Biedroneczka83 wrote:
    Kropka i prosze :) super :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Krokuś , kurcze , biedna jesteś ... ale drugi trymestr tuż tuż!

ja tam lubię Maca, nie zawsze i nie codziennie ale czasem mam taką chętkę, że hoho

tylko jakoś shake'i się skiepściły, coś zmieniliście Czarnula? jakoś inaczej smakują niż kiedyś, za dawnych lat :P

Nie mam pojęcia. My dostajemy gotowe mieszanki ktore wlewamy do maszyny i ona sobie juz je shake'uje ;) tak samo lody :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ale mnie znowu odpaliło dostałam takich rumieńcy że nawet kolega zapytał czy jajko bede znosic :P
    ha to były słowa prorocze kolegi :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    ha to były słowa prorocze kolegi :)

hehehe nio ja też parsknełam śmiechem :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko na chwilke wroce do smieciowego jedzenia.

Ja tez lubie jedzonko z KFC, kanapki z kurczakiem maja super. Ale juz frytki mi nie smakuja wcale. Takie nadmuchane wg mnie maja. Ostatnio troche zbastowalismy z nimi bo juz kilka razy surowego kurczaka dostawalismy w kubelkach :/

‹‹ 1779 1780 1781 1782 1783 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ