My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj Droneczko..
spisałam wasze polecenia z maca i następnym razem coś zakupię abym wiedziała o czym wogóle mówicie:) na liście jest frappe - ja uwielbiam mrożoną kawę, w stanach byłam nałogowcem, wszystkie napiwki na nią mogłam wydać..no i na % i na ciuszki:P
mam też smoothie i mam też lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 12:38
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
Ja właśnie z pracy wróciłam... Ufff... Było ciężko dzisiaj i jedyna na co mam ochotę to spać
Wczoraj kupiłam ten super reklamowany Illadian i już wczoraj zaaplikowałam no i powiem Wam że działaOd rana już mi lepiej
Biedronka no widzę że dotrzymasz mi jednak towarzystwa we wrześniuSzkoda...
Tak czytam o tym fast foodzie i powiem Wam, że ja nie jem tego w ogóle... Jedynym wyjątkiem były wakacje w Maroko, gdzie jedzenie było zupełnie nie jadalne więc cały tydzień żarłam Chikenburgery i fryty z MCSchudłam na tym 3kg ale zatwardzenie trwało aż do powrotu na polską ziemię
-
Anuśka wrote:Hej laseczki
Ja właśnie z pracy wróciłam... Ufff... Było ciężko dzisiaj i jedyna na co mam ochotę to spać
Wczoraj kupiłam ten super reklamowany Illadian i już wczoraj zaaplikowałam no i powiem Wam że działaOd rana już mi lepiej
Biedronka no widzę że dotrzymasz mi jednak towarzystwa we wrześniuSzkoda...
Tak czytam o tym fast foodzie i powiem Wam, że ja nie jem tego w ogóle... Jedynym wyjątkiem były wakacje w Maroko, gdzie jedzenie było zupełnie nie jadalne więc cały tydzień żarłam Chikenburgery i fryty z MCSchudłam na tym 3kg ale zatwardzenie trwało aż do powrotu na polską ziemię
wkoncu obiecała ci towarzystwo -
Biedronka kondolencje
(( To w takim razie razem wrześniujemy
A po co ci CLO? Na te nieregularne cykle? Ja jestem straszna sceptyczka, czytałam że CLO samo bez IUI ani IVF Gie daje.
Btw moim zdaniem warto przeczytać i lekarzowi pokazać na twarz jak nie będzie chciał badań robićJa jutro zamierzam jak każe mi czekać nie wiadomo na co
http://spin.org.pl/wp-content/uploads/Poste%CC%A8powanie-z-niep%C5%82odna%CC%A8-para%CC%A8-2014.pdf -
hej Anuśka
a gdzie Asha? ona miała jakiś obiecujący wykres, z tego co pamiętam
do mojego marudzenia dodaję jeszcze, że schrzaniła mi się cerabyła piękna i czyściutka, a przez ostatnie 2 dni zasyfiło mnie jak nastolatkę ... czekam też na to obiecywane ciążowe niewypadanie włosów, bo jak na razie to wyłażą jak zawsze...
-
Tamka wrote:hej Anuśka
a gdzie Asha? ona miała jakiś obiecujący wykres, z tego co pamiętam
do mojego marudzenia dodaję jeszcze, że schrzaniła mi się cerabyła piękna i czyściutka, a przez ostatnie 2 dni zasyfiło mnie jak nastolatkę ... czekam też na to obiecywane ciążowe niewypadanie włosów, bo jak na razie to wyłażą jak zawsze...
-
Nieukowa wrote:Biedronka kondolencje
(( To w takim razie razem wrześniujemy
A po co ci CLO? Na te nieregularne cykle? Ja jestem straszna sceptyczka, czytałam że CLO samo bez IUI ani IVF Gie daje.
Btw moim zdaniem warto przeczytać i lekarzowi pokazać na twarz jak nie będzie chciał badań robićJa jutro zamierzam jak każe mi czekać nie wiadomo na co
http://spin.org.pl/wp-content/uploads/Poste%CC%A8powanie-z-niep%C5%82odna%CC%A8-para%CC%A8-2014.pdf
nie nie mam zrobić usg potem przyjść da mi clo i bedzie mi monitoring robił ale ja sie zastanawiam czy już czy moze coś zacząć naturalnego a potem clo
na bank dokupie małzowi menmag -
konwalianka wrote:nie łudź się.. wyglądam jakbym miała 17 lat i dojrzewała:( do tego włosów połowę straciłam, są matowe i zero z połysku..skóra ogólnie sucha.. bosz; no ale może Ty wyjdziesz z tego obronną ręką