My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:a ja wpoiem wam ze odetchnelam.. wiem ze moze wydamy w bloto 9 tys i w tej cenie mielisbymyokolo 6 prob IUI z nasieniem dawcy .. ale.... jak nigdy wierze ze sie uda ..
jak przy powtornym badaniu nasienia i genetyce czulam ze nie bedzie dobrze..tak teraz czuje w srodku ... i wiem ze dobrze zrobilismy wstrzymujac sie z dawca ..i ze to ze napisalam tak na wszeliki wypadek tego maila do Dr to jakis znak ..
jak bylismy w Novum to bylo tam mnostwo zdj dzieci ktore sie urodzily dzieki opomocy lekarzy.. moj Misiek patrzyl na nie i powiedzial mi wiesz jak sie uda to zdj naszego dziecka tez tu przeslemy jako dow od ze sie da
a pozneij tekst do mnei to ktore sobie wybierzesz z tych zdja ja mu odp ze chce zdj naszego dziecka z jego oczami noskiem i charakterkiem
wiesz jak piszesz o was o tym jak Michał do tego podchodzi to aż łza wzruszenia i takie emocje pozytywne w tym sąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu, ja też szczerze wierzę, że Wam się uda! cały czas nieustannie to mówiłam, nawet jak byliście zdecydowani na dawcę
także wiesz - jak będzie dziewczynka to może być Kasia
konwalianka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Konwalianka, to może jest jakaś medyczna przyczyna tego tycia? chociaż uważam, że 2 kg na plusie to nic zlego i się zdarza, natomiast niedoczynność daje przyrost wagi i ... cukrzyca, także kochana może czas porozmawiać o tym z lekarzem?
-
Tamka wrote:Aniu, ja też szczerze wierzę, że Wam się uda! cały czas nieustannie to mówiłam, nawet jak byliście zdecydowani na dawcę
także wiesz - jak będzie dziewczynka to może być Kasia
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka tarczyca w normie, wyszła z 3 tygodnie temu na poziomie 1.
cukrzyca nie wiem.. niby wyszły te ciała ketonowe w moczu ale lekarz skomentował, że wyniki ok, to ok.. zresztą ja nie jem słodyczy..czasem zjem jakąś bułkę typu maślana, ale to tyle.. niby wiem, że 2kg to niedużo..ale tym razem startowałam z wyższą wagą i widzę na starej karcie ze w 17 tygodniu ważyłam 57kg a teraz jestem w 13 tygodniu i też tyle ważę
Biedroneczka, właśnie nie my rośniemy a ja rosnę.. dziecię waży ledwie co..
Ania, łącze się w bólu.. -
Konwalianka to że nie jesz cukru, słodyczy itp. nie znaczy że nie mozesz mieć cukrzycy (czego ci oczywiście nie życzę). Cukry są wszędzie, a cukrzyca polega na tym, że tówj organizm nie potrafi zareagować odpowiednią dawką insuliny na nie. Cukrzyca ciążowa może się pojawić u osób które nigdy nie miały problemów z cukrem, i przechodzi po porodzie. Może skonsultuj ten wynik z jakimś innym lekarzem ?
konwalianka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hejka kochane dzisiaj już trochę cieplej u nas, ale pochmurno
Ja już po śniadanku śledziowym, a wcześniej serek wiejski z ananasem
Konwalianka a samą glukozę miałaś robioną na początku ciąży?
Ania to na pewno mięśnie
Dzisiaj zmagam się z bólem karku, aućWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:00
-
hej kochaniutkie
dzień fuj, pies mnie obudził o 2 w nocy bo chciał siku i myślałam że mu nie wiem co zrobię bo mam od wczoraj taki apetyt że jak wróciłam z tego siku to normalnie w brzuchu mi burczało z głodu i zasnąć nie umiałam, wczoraj byliśmy na basenie i jak nigdy wieczorem nic nie jem, tak kazałam chłopakom zajechać do Mc`a po frytki, które się wydawały mi gorzkie(masakra jak mi czas poowulacyjny zmienia smaki) potem zjadłam kanapki z konserwą
i poszłam spać
rano chyba zepsuł mi się termometr, bo zaczął się zawieszać, zawiesił się dziś na temp 36,6 , potem go wyłączyłam i zmierzyłam jeszcze raz i wskazał 36,4 i się zawiesił, następnie zmierzyłam i zawiesił się na 36,8 więc zaznaczyłam 36,7i tak nie ma to już większego znaczenia bo owu byla więc teraz czekam aż @ nie przyjdzie
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka kochane dzisiaj już trochę cieplej u nas, ale pochmurno
Ja już po śniadanku śledziowym, a wcześniej serek wiejski z ananasem
Konwalianka a samą glukozę miałaś robioną na początku ciąży?
Ania to na pewno mięśnie
Dzisiaj zmagam się z bólem karku, auć
zapraszam na masaż
żałuje że nie poszłam na jakiś kurs miałabym papier i mogłabym dorabiacjustta lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:hej kochaniutkie
dzień fuj, pies mnie obudził o 2 w nocy bo chciał siku i myślałam że mu nie wiem co zrobię bo mam od wczoraj taki apetyt że jak wróciłam z tego siku to normalnie w brzuchu mi burczało z głodu i zasnąć nie umiałam, wczoraj byliśmy na basenie i jak nigdy wieczorem nic nie jem, tak kazałam chłopakom zajechać do Mc`a po frytki, które się wydawały mi gorzkie(masakra jak mi czas poowulacyjny zmienia smaki) potem zjadłam kanapki z konserwą
i poszłam spać
rano chyba zepsuł mi się termometr, bo zaczął się zawieszać, zawiesił się dziś na temp 36,6 , potem go wyłączyłam i zmierzyłam jeszcze raz i wskazał 36,4 i się zawiesił, następnie zmierzyłam i zawiesił się na 36,8 więc zaznaczyłam 36,7i tak nie ma to już większego znaczenia bo owu byla więc teraz czekam aż @ nie przyjdzie
ehehe nio i owu piekne a nie mówiłysmy