My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zanim zaczne czytac co napisałayscie od 15 napisze wam co mi sie przydarzyło a co sprawiło że poryczałam sie ale i przyszedł na mnie totalny spokój.
Tak wiec zadzwoniła do mnie kumpela ze idzie do swojego gina i czy nie poszłabym z nią bo tam sie troszke czeka i wogóle hm zadzwoniłam do taty któy powiedział mi ze Zuza zasnęła wiec ok moge iśc gdzie tam chce
poszłysmy ale dzięki temu mam nowego zajebistego gina jestem przeszczęśliwa
pan dr ma ok 70 lat miły sympatyczny konkretny a wizyta trwa 20-25min jest wizytą na NFZ ale pan dr odpowiada na wszystkie pytania szczegółowo
a USG wysyła do Feminy w Katowicach
pooglądał moje wykresy pochwalił ze tak skrupulatnie wszystkko mam zaobserwowane zakazał jakich kolwiek stymulaczy bo to tak naprawde teraz bedzie 3 cykl całkowicie wolny od hormonów anty zbadał mnie pomimo że juz conieco mi leci ale smiał sie ze nie takie rzeczy widział
po wszystkim odpowiedział na moje pytania i zaprosił za 1,5 miesiąca bo powiedział ze to bedzie wizyta ciążowa kazał przyjść 2 tyg po spóżniającym sie okresie hehe dał mi jakąś taka nadzieje zaraził spokojem
decyzja taka witaminki dalej łykamy tempka tylko do 4 dni po owu i testy od 11dc do max 22 i spokój a sex bez nacisko tylk dla przyjemnściMalenq, Tamka, zgredka, konwalianka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Hej laski. Ja tylko na moment, ale muszę Wam napisać. Pojechaliśmy sobie na popołudniowe grzybki i znaleźliśmy małe wiadereczko grzybów i dwa szczeniaczki
Nie rozumiem jak można wywalić małe pieski do lasu
Już są wykąpane, pozbawione kleszczy, nakarmione i śpią zawinięte w kocyk... Prześliczne są
LaRa, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie same ciężarne nie same
Anusia, pieski cudne. A ja chyba będę chora
mam stan podgoraczkowy
( chyba bo ciężko mi określić bo mój termometr zaniza temperature i nie wiem o ile)ale czuje tę gorączkę mam nadzieję że nie wpłynie to negatywnie na ewentualne zagniezdzenie
byle nie był to kolejny cykl do bani
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:jeden - CZarny - większy o jakieś 15 lat, drugi o jakieś 8 lat hehehehe....
jednego znaleźliśmy w lesie (tego czarnego), a tego "podpalanego" wyrzucono nam pod bramą.....
ale po lesie jak najbardziej:)Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Arienna współczuję, ja już na apapie jestem, bo ta moja 7demka dzisiaj reperowana była i boli....
to gorące mleko, czy co tam masz, aspirynka jakaś i siup pod kołderkę....
Groszku więc OFICJALNIE proszę o co miesięczne raporty na temat psiaków...bo jak małe, to tak szybko rosną.....ale cudowne, faktycznie najpiękniejsze grzybki na świecie:)Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Oj Arienna współczuję, ja już na apapie jestem, bo ta moja 7demka dzisiaj reperowana była i boli....
to gorące mleko, czy co tam masz, aspirynka jakaś i siup pod kołderkę....
Groszku więc OFICJALNIE proszę o co miesięczne raporty na temat psiaków...bo jak małe, to tak szybko rosną.....ale cudowne, faktycznie najpiękniejsze grzybki na świecie:)Jutro jedziemy do weta, żeby zobaczył w jakim stanie są pieski i zaszczepił, odrobaczył itp. No i na zakupy of course bo smyczki piękne trzeba zakupić i obróżki
LaRa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Naprawdę, jesteście cudni
Gdzie je znalazłas??? Tzn. Pod drzewem, przywiązane, czy chodziły sobie???? Takiego gnoja co je wyrzucił bym udusila chyba ;( nienawidze ludzi którzy robią krzywdę zwierzętom...