My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No leci Tamuś, a tu tyle przygotowań, zakupów przed nami
Nic jeszcze nie kupiłam ale z Polski wysłaliśmy przed wyjazdem wielką paczkę ciuszków i innych gadżetów, które Młode dostało od cioć i wujków. Mam nadzieję, że szczęśliwie dotrze
A gdzie tam jeszcze wózki, wanienki, łózeczka, foteliki, itp. hehe...kosmos
Tamka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:zgredka a na jakie studia się zapisałaś?
Mi się dzisiaj śniło że wróciłam do studiowania.
Biedroneczka jeśli lubisz masować to na kurs nie jest wcale za późno.
Prawo dowodowe, będę m.in. w instytucie oglądać zwłoki, ale bez sekcji ..
Biedro: ja w ty miechu, i tylko w tym brałam wiesiołka (nie tylko w tabsie, ale sypałam ziarna do jedzenia), castagnusa, a mojemu wpychałam salfazin i androvit + kwas foliowy
nie wiem czy to miało wpływ, bo niby krótko, ale kto wiemomo1009 lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Lili - no teraz wyglada jak ksiezna
Mam ochote na jakies cwiczenia ale czytam ze w I trymnstrze to nei wskazane. Myslalam, ze moze sie troche w domu na przyklad porozciagam. Co wy na to?
Joga tez ponoc nei dobra w I trymestrze. Na mamazone jest video z cwiczeniami....normlnie jak dla 90letnich babc.
no co Ty KOtka?? a ja idę na jogę dziś, to mam nie iść?? -
zgredka wrote:Prawo dowodowe, będę m.in. w instytucie oglądać zwłoki, ale bez sekcji ..
Zgredka! OMG! ległabym sama koło tych zwłok jak nic
co do jogi, mi nie pozwolili chodzić, szkoła wpuszcza od 12 tygodnia, sprawdzałam w innych - wpuszczają od 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 16:04
-
nick nieaktualnywitam po dentyście
jak na złość wykruszyła mi się trucizna z tej 7demki co 2tyg temu leczyłam kanałowo grrrrrrrrrrrrr i była powtórka z rozrywki...
teraz siedzę i się bujam, coby nie myśleć o bólu
Nenuś łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! już połówkowe niedługo....ulalalala ja mam w poniedziałek i już mnie nerwy zjadają....
co do wanienek, wózków i innych pierdół to ja też jeszcze nic nie mam....oprócz stojącego łóżeczka - bo w prezencie dostaliśmy:)Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciala, brrr w zyciu.... podziwiam.
Tamka, ciekawe przezyciemoglam wybrac miedzy lekarzem a polozna...w pierwszej ciazy, kotra tutaj na wyspie prowadzilam, mialm i kiepskiego lekarza i keipks apolozna. Polozna robi tylko bad. moczu a lekarka wszystko. lubie te moja doktorke i coraz bardziej jej ufam, wiec zdecydowalm sie na nia
polozna wkroczy do akcji po 30 tc. kiedy wizyty beda co 2 tygodnie czy jakos tak.
cieszylma sie dzisaj ze brzuch nie boli....aha dlugo sie nie nacieszylam
maz dzis jedzie na impreze firmowa po obiedzie. mam nadz.,ze dam rade ogranac sama dzieci
zrobilam dzis zapiekanka z cukini i ziemniakow, pomidorow i parmezan na obiad. smakuje mi jak nigdy!!! chyba zrobie jeszcze jedna jutro -
co do jogi, to moja przyjaciolka jest intruktorka....ponoc na zajecia dla ciezarnych mozna dopiero po 13 tc dolaczyc....
w ogole moja przyjaciolka miala straszne problemy z uregulowaniem hormonow tarczycowych. brala niezle dawki lekow. potem zmienila styl zycia i odzywiania sie. zaczela trenowac joge, jakies cwiczenia na uregulowanie hormonow i ma teraz ksiazkowe. bez lekow. odstawila. raz w mies. robi jej bad. i wszystko super.
mam nadz.,ze rozpocnzie jakis kurs dla ciezarowek od wrzesniachetnie bym poszla
-
beszka wrote:aaaa Konwalianka, straszna doktorka!!! on a cie prowadzic bedzie? mozesz zmienic na kogos innego?
to i tak nadprogramowy lekarz..docelowo czekam na wizytę tego, który będzie mnie prowadził..ale terminy do niego są mega odległe:(
-
konwalianka wrote:to i tak nadprogramowy lekarz..docelowo czekam na wizytę tego, który będzie mnie prowadził..ale terminy do niego są mega odległe:(
moze jak juz bedziesz na pierwszej wizycie, to potem bedziesz sie umawiala z wizyty na wizyte i nie bedzie koniecznosci odiwedzania tej baby jagi
a ja Wam zapomnialm napisac, ze od poczatku ciazy bardzo, ale to bardzo duzo przytylamlekarka pow.,ze mam odrobine opuchniete stopy, ale waga mnie przerazila
w sumie w ubraniach...ale i tak masakra. ciagle musze cos jesc bo inaczej rzygac sie chce...mam nadz.,ze nie skoncze jak w pierwszej ciazy...bylam jak hipcio