X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a odnośnie gustów zwierzęcych, to wiecie czego ja nie mogę znieść?

tych kotków bez futerka... jejku, patrzę na nie i tak mi ich strasznie szkoda...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    dobra to koniec tych sporów kochane poprosze o konkret naturalnych środków od czego zacząć i kiedy zacząć brać :) bo jakby nie było to już pierwszy dzien nowej nadziei

może nie naturalny środek ale polecam INOFOLIK ... nie nie wiem czy to przypadek ale staraliśmy się kilka miesięcy z mężem bez rezultatów o lekarz mi go polecił i już w drugim cyklu spożywania go zaszliśmy. Niestety skończyło się niedobrze ale to nie za sprawą specyfiku. Jak tylko rozpoczniemy starania nowe to na pewno z niego skorzystam ponownie :)

• choco Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    a odnośnie gustów zwierzęcych, to wiecie czego ja nie mogę znieść?

tych kotków bez futerka... jejku, patrzę na nie i tak mi ich strasznie szkoda...
    Tamka też nie mogłam na nie patrzeć, do momentu aż spotkałam takiego na żywo.
    Nasz fotograf ślubny ma takie kociaki. Jak zaszliśmy uzgodnić szczegóły to kotka od razu nas obwąchała a późnije wlazła mi na ręęce.
    Zachowywała się trochę jak piesek. One są cudowne w dotyku, jak aksamit, bo wcale nie są łyse, mają taki meszek, i są bardzo przyjazne. No może trochę źle wyglądają, ale to kwestia gustu.
    Ja natomiast mam uraz do wszystkich dobermanów, pitbuli i innych wynalazków modyfikacji genetycznych (bez obrazy).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:55

**********************Gang 18+***********************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mam nadzieję, ze spotkam kiedyś jakiegoś na żywo, żeby móc się przekonać

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Konwalianka, zaciskam kciuki!

a dziękuję, zdrówko ok, poza tym, że codziennie tu marudzę, że boli mnie podbrzusze/biodro/krzyż/jajnik ;) do tego wyskoczyły mi pryszcze ;) generalnie mulenie już mnie nie męczy tak bardzo, czasem lekkie się włączy, głowa też coraz rzadziej pobolewa, cycki nie rosną ale bolą

a jak u Ciebie? pisałaś, że jeszcze mdłości Cię męczą ...

Mdłości nie do opisania, nie dam rady nigdzie iść a nie mówiąc już o jechaniu samochodem:(reklamówka obowiązkowo musi być!Piersi mam jak bomby jakby mialy zaraz wybuchnąć już na szczęście tak nie bolą a męzuś bardzi zadowolony:)zboczeniec jeden!pocieszam się, ze jeszce tylko ok. miesiąca i powinno być lepiej, mam taka nadzieję!Pierwsza wizytę mam już za sobą, ale wg gin ciąża gdzies ok tygodnia młodsza, następna wiztya 11 września, ale strasznie się boję

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh, Lily, to współczuję...

a ten stres jest niestety wszechobecny - najpierw się stresujemy, że nie możemy zajść, później jak już zajdziemy - stres jest jeszcze większy...

trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Lili83 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka a na jakie studia się zapisałaś?
    Mi się dzisiaj śniło że wróciłam do studiowania. :)

Biedroneczka jeśli lubisz masować to na kurs nie jest wcale za późno. :)

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję, że teraz nikogo nie będzie straszyć;)

choco, Tamka, Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • choco Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam ja do domku, a późnije z mamą do kina, życzę miłego wieczoru wszystkim.
    Niech moc plamniorów będzie z wami ;-)

Zakochana, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    mam nadzieję, że teraz nikogo nie będzie straszyć;)
    piękna księżna ;)

Lili83 lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kroko!doczytałam się, ze ciebie również mdlości męczą:(spróbuj wody lub herbaty z imbirem mi naprawdę pomaga!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i dupa..nic nie wiem.. teraz to mam mega doła.. dosłownie nic nie wiem.. to nic że nie widziałam malca od 4 tygodni.. ale przecież za kilka dni mam miec usg genetyczne to po co! szlag mnie trafi..a jak powiedziała, ze chce zwolnienie to powiedziała, że dopóki nie podpieram się nosem o podłogę to wolałaby abym pracowała..ech

ide do domu, do później

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili - no teraz wyglada jak ksiezna :D

Mam ochote na jakies cwiczenia ale czytam ze w I trymnstrze to nei wskazane :/. Myslalam, ze moze sie troche w domu na przyklad porozciagam. Co wy na to?
    Joga tez ponoc nei dobra w I trymestrze. Na mamazone jest video z cwiczeniami....normlnie jak dla 90letnich babc.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, no co za babsztyl! współczuję...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka ja ide na spacer zobaczymy czy udany;)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Zakochana Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej :) Nie wiem czy to ta pogoda na mnie tak dziala ale od 3 dni chodze nieprzytomna,ciągle tylko bym spała. Korci mnie zeby jutro zrobic test,chociaz wiem ze to za wczesnie .

momo1009 lubi tę wiadomość

Zakochana
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł,
    Leżę i nic nie robię, straszne. W Pl byłam taka aktywna a tutaj taki blin ze mnie :) To ta pogoda na bank, zdecydowanie upały nie dla mnie. Jak żyć...
    Byłam u położnej, między innymi odebrałam zaległe wyniki badań ( prenatalne i inne ), wszystko ok ale martwię się i tak...USG połówkowe za 4 tyg., 25 wrzesień. Kupę dni czekania...Wcześniej, 5 września jakaś wizyta u gina, nie wiem co będzie robił, się okaże, może wymuszę na nim jakieś króciutkie usg :)
    Pozdrawiam :)

Tamka, Zakochana lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w miedzy czasie podrzemałam, posprzatałam, zjadłam puszke brzoskwin mniammmmmiiiii

Kotka hahha dobrze ze mój Kolo nie wyglada groznie na avatarku :P
    Anastazja - przesyłam pozytywne fluidy - trzymaj sie <3
    Konwalianka - co za durna baba, ja juz na pierwszej wizycie mialam pytanie czy L4 nie potrzebuje

u mnie jak na razie mdłości nie wystepuja, natomiast jakoś mi tak ciezko, zle i sennie :P

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek, to dobrze, że wszystko dobrze! a hiszpańskie słońce rozleniwia :P jeju, już połówkowe będziesz mieć! jak ten czas zasuwa...

Nenaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od paru godzin probuje Was nadrobic i dupa :/ albo mdlosci, albo smapnie...potem obiad itp.

Anastazja, przytulam mocno. no nie wiem co pisac w takich sytuacjach.....przykro mi bardzo :(

Lili, piesek opiekny. mdlosci wspolczuje.

Psotka, w NO zalecaja spacer/marsz na poczatku ciazy.

Ja dzis bylam u lekarza ogolnego - ona bedzie moja ciaze prowadzila. takie mialma tam mdlosci, ze prawie co zwymiotowalam na jej biurko ;) od razu chciala dac mi 100% zwolnieniaq do konca wrzesnia, ale ja musze juz do prac chociaz na 2-3 godziny, wiec jestem od jutra na zwonieniu na 75% ;) obmacala mi brzuch i pow.,ze macica urosla i jest tam, gdzie powinna w tym tc :) cyto i innhych nie robila, bo skoro mam stalego partnera, to nie trzeba. w zw. ze zlym doswiadczeniem z pierwszego porodu, ktory odbyl sie tutaj na wyspie w szpitalu, przed tym porodem chce mnie umowic na wizyte z lekarzem i polozna, by porozmawiac, wyjasnic, bym pow.,czego sie teraz spodziewam itp. ;) generlanie ma to odbudowac moje zaufanie totutejszej placowki ;) zobaczymy.

zaskoczylo mnei, ze zrobila komplet badan - wlacznie z toxo ;) a na koniec ciazy bedzie posiew pobierala - nigdy wczesniej mi tego bad. tutaj nie robiono przed porodem.

o bolach podbrzusza pow., ze normalne ;) kolejna wizyta za miesiac.

mialam jeszcze cos napisac komus, ale wybaczcie...moja glowa w tej ciazy nie pracuje ;) urlopuje sie dalej. straszna ze mnie zapominalska :/

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 1786 1787 1788 1789 1790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ