My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos naturalnych środków, ponoć picie octu jabłkowego dobrze działa na pH śluzu i generalnie calego organizmu. Kupiłam ze 3 tyg temu w rossmanie i piję dziennie jedną łyżkę rozcieńczoną w jednej szklance wody. Nie każdemu smakuje, mi akurat bardzo, mimo że za samymi jabłkami nie przepadam
.
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:A propos naturalnych środków, ponoć picie octu jabłkowego dobrze działa na pH śluzu i generalnie calego organizmu. Kupiłam ze 3 tyg temu w rossmanie i piję dziennie jedną łyżkę rozcieńczoną w jednej szklance wody. Nie każdemu smakuje, mi akurat bardzo, mimo że za samymi jabłkami nie przepadam
.
-
Lili83 wrote:Witam po dłuższej nieobecności:)
Mam nadzieję, że wszystko u was jak najlepiej!Postaram się was trochę nadrobić, chociaż nie będzie to łatwe jak was znam:)
Witaj LiliPrzed chwilą sama się podobnie witałam
A co u Ciebie?
********Gang 18+********
witam się popołudniowo
Noc była masakryczna - ból jak cholera, krwi masakra.... brrr i ta przeokropna świadomość że moja kruszyna ląduję w toalecie - załamałam się!
Dziś jest już lepiej, dobrze że mam Tiago!
Kontrolę mam za tydzień i wtedy powiedzą mi kiedy mogę wznowić starania.
Jedyna dobra rzecz z całej tej nieprzyjemnej sytuacji to fakt że przy następnej ciąży jestem pod szczególnym nadzorem jako ryzyko kolejnego poronienia - nie będą już czekali do 9 tyg na badanie tylko będę pod stałym nadzorem.
Dzięki za wsparcie,
Przepraszam że się długo nie odzywałam i nie zaglądałam co u was, ale jakoś ciężko mi się żyło wiedząc że noszę pod sercem martwe dziecko
teraz będzie dobrze - musi!!! Nie ma innej opcji!!! -
Anastazja, nie mam słów żeby powiedzieć Ci jak strasznie mi przykro... i jak bardzo chciałabym przesłać Ci siłę abyś to przetrwała...
tak jak piszesz - masz swój skarb, masz kochanego męża , będziesz pod nadzorem lekarzy i na pewno wszystko się ułoży!
przytulam Cię mocno...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja kochana pewnie nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak Ci ciężko.. po prostu trzeba przez to wszystko przejść żeby iść dalej.
Bądź dzielna a w razie czego pamiętaj, że oprócz Tiago i wsparcia tego "realnego" masz jeszcze nas :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Witaj Lili
Przed chwilą sama się podobnie witałam
A co u Ciebie?
Witaj Momo!U mnie ciężko ciężko tak od 2 tyg. mdlości niemiłosierne, niemoc totalna nic nie dam rady robić:(od wczoraj zaczełam pić herbatę z imbirem, wyczytałam, że pomaga przy mdłościach no i migdały, mam nadzieję że będzie lepiej!
Ale smutek mnie ogarnoł totalny doczytałam o Ana i Blondik, łzy same naplywają....osz brak mi slów, tak bardzo mi przykro dziewczyny trzymajcie się!!!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Anastazjaaa wrote:witam się popołudniowo
Noc była masakryczna - ból jak cholera, krwi masakra.... brrr i ta przeokropna świadomość że moja kruszyna ląduję w toalecie - załamałam się!
Dziś jest już lepiej, dobrze że mam Tiago!
Kontrolę mam za tydzień i wtedy powiedzą mi kiedy mogę wznowić starania.
Jedyna dobra rzecz z całej tej nieprzyjemnej sytuacji to fakt że przy następnej ciąży jestem pod szczególnym nadzorem jako ryzyko kolejnego poronienia - nie będą już czekali do 9 tyg na badanie tylko będę pod stałym nadzorem.
Dzięki za wsparcie,
Przepraszam że się długo nie odzywałam i nie zaglądałam co u was, ale jakoś ciężko mi się żyło wiedząc że noszę pod sercem martwe dziecko
teraz będzie dobrze - musi!!! Nie ma innej opcji!!!
Blondii na ciebie też czekamy!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość