My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:nio mój salfazin łyka i teraz mu kupie menmag********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
taka mi dziołszki zrobiłyście ochotę na frappe Mocca że wracając z miasta kupiłam sobie....... w ogóle odkryłam dużą dziurę w 7-ce i muszę iść do dentysty
, mi się zęby psuja od środka i jak się przeciera szkliwo i robi dziura to okazuje się że ząb pusty w środku, więc do wczoraj dziury nie było i dziś się pojawiła
muszę iść na wizytę póki nie boli
-
Biedroneczka83 wrote:hehhe fajny potworek
moja ciotka miała ale ta cholera nienawidziła dzieci
hahahha nasza na odwrót ludzi i dzieci uwielbia, jak kogoś widzi to szaleje z radości, gra w pile z moim synkiem po prostu nasz mały skarb:)
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:hahahha nasza na odwrót ludzi i dzieci uwielbia, jak kogoś widzi to szaleje z radości, gra w pile z moim synkiem po prostu nasz mały skarb:)
ale potrafiła chapnąć, jak była młodsza, a ktoś ją wybudził gwałtownie ze snu, poza tym - pieszczoch i wesołek
Lili83 lubi tę wiadomość
-
Anastazja, dzielna jesteś bardzo! Wiem, że żadne słowa nie pomogą, ale tak jak dziewczyny pisały, masz obok swoje skarby, które na pewno będą dla Ciebie źródłem wielkiego wsparcia i uczucia! Wszystko MUSI być dobrze, tego życzę
Anastazjaaa wrote:witam się popołudniowo
Noc była masakryczna - ból jak cholera, krwi masakra.... brrr i ta przeokropna świadomość że moja kruszyna ląduję w toalecie - załamałam się!
Dziś jest już lepiej, dobrze że mam Tiago!
Kontrolę mam za tydzień i wtedy powiedzą mi kiedy mogę wznowić starania.
Jedyna dobra rzecz z całej tej nieprzyjemnej sytuacji to fakt że przy następnej ciąży jestem pod szczególnym nadzorem jako ryzyko kolejnego poronienia - nie będą już czekali do 9 tyg na badanie tylko będę pod stałym nadzorem.
Dzięki za wsparcie,
Przepraszam że się długo nie odzywałam i nie zaglądałam co u was, ale jakoś ciężko mi się żyło wiedząc że noszę pod sercem martwe dziecko
teraz będzie dobrze - musi!!! Nie ma innej opcji!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:moi teściowe też mają takiego pieska, już wiekowa jest, 14 lat ma i swoje humory, śmiejemy się, że to księżna
ale potrafiła chapnąć, jak była młodsza, a ktoś ją wybudził gwałtownie ze snu, poza tym - pieszczoch i wesołek
No księżniczka pełną gębą!A co tam u ciebie Tamuś?Jak zdrówko?
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Konwalianka, zaciskam kciuki!
Lili83 wrote:No księżniczka pełną gębą!A co tam u ciebie Tamuś?Jak zdrówko?
a dziękuję, zdrówko ok, poza tym, że codziennie tu marudzę, że boli mnie podbrzusze/biodro/krzyż/jajnikdo tego wyskoczyły mi pryszcze
generalnie mulenie już mnie nie męczy tak bardzo, czasem lekkie się włączy, głowa też coraz rzadziej pobolewa, cycki nie rosną ale bolą
a jak u Ciebie? pisałaś, że jeszcze mdłości Cię męczą ...