My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
mi tez zmienilo owulke..ale tujuzpredzej sie przychylam
wczesneij byl 12 dc teraz 18 dc wiec w to jestm sklonna uwierzyc
-
Dzień dobry królewny! Odpoczywamy weekendowo wyjazdowo, trzeba nabrać sił jakby co..
Zakochana, Katja, kurcze przykro
Asha, a może @ nie będzie? Tego z całego serduszka życzę
Ściskam Was wszystkie na dobry dzień!Zakochana, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katja, Zakochana - tulam mocno
Ja od rana na nogach, chociaz cholernie mi sie nie chcialo - musialam pozabierac z salonu wszystkie graty bo przyjezdza do nas majster konczyc robote ktora zaczal pol roku temu (serio az tyle...) bedzie nam plytki w salonie kladl na kawalek sciany i robil cokolik przy podlodze. w koncu te zalegajace salon plytki znikna i jutro kupujemy duzy telewizor w ich miejsce
Ja sie dowiedzialam ze kolejni znajomi z liceum urodzili i teraz zostalam chyba jedyna bezdzietna w mojej starej klasie ze szkoly ;((( ech no nie da sie o tym nie myslec, a juz mi sie wydawalo ze sie pogodzilam z tym ze idzie nam wolniej niz reszcie spoleczenstwa a to gie prawda
Co gotujecie na obiadek bo nie mam pomyslu?Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki. Ja dziś miałam piękny sen ... Śniło mi się że zrobiłam test i wyszły dwie krechy. Obudziłam się o 4, i nie mogłam spać, bo u mnie takie sny sprawdzają się odwrotnie. Dopiero ok wpół do szóstej wpadłam na pomysł wykorzystania męża dla odstresowania i zasnęłam jak dziecko
dopiero się obudziłam
Zakochana i Katja tule i ściskam.
Nieukowa znajomymi się nie przejmuj, u moich już w większości druga runda idzie, ale to nie wyścig.Arienna, Krokodylica, Czarnula87, Kropka_1, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
a mi się śniło, że mój zaczął mnie zdradzać emocjonalnie ze swoją byłą i chodził na imprezy z erasmuskami, a mnie olał..
a ponoć sny z piątku na sobotę są istotnejak to moja ciotka mawia..
odebrałam sobie dzisiaj betkę, wiem miałam nie robić, ale chciałam się uspokoić, że Heniek tam jednak jest i mi wyszło 2456 mlU/ml..
a na obiad robie kurczaka po włosku: czyli pomidor papryka pieczarka cebula kukurydza makaron razowy no i kurak rzecz jasna. -
nick nieaktualny
-
ooo u mnie niedługo też będzie królować dynia.. (jak dietetyczka przygotuje mi posiłki z niej)
zjadłam właśnie ohydną kulkę pralinkę z Biedry o smaku coli (o czym nie wiedziałam kupując), pies oblizuje się po niej już drugą minutę..
-
Hej misie, u mnie tempka poszybowała w górę jak mało kiedy
(i kolejne 10 punktów w detektorze
), zaraz przyjedzie mi gazownik przerabiać rurę gazowa i będę bez ciepłej wody do odwołania
, czyli dopóki mój miś nie połozy kafelek na ścianie z piecykiem , a że miś wraca dopiero jutro wieczorem potem w poniedziałek jedzie do pracy, potem kafelki w poniedziałek, fuga we wtorek, to ciepłą wodę będę miała najszybciej w środę
.... będę musiała się chodzić kąpać do teściowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:47
-
Hej, u mnie dzis jakiś spadek energii, nie mogę zwlec sie z łóżka, wstałam na chwile i wróciłam do niego szybciej niż myślałam, 30 min drzemki i jakby lepiej... Mieszkanie samo sie nie posprząta, a i prasować trzeba. ktoras z Was pisała o nasileniu kłótni z mężem. U mnie wczoraj wieczorem wystąpiła kulminacja nerwów i powiedziałam, żeby już sie lepiej nie odzywał, bo każde wypowiedziane słowo, dźwięk doprowadzało mnie do szału. Chyba hormony tak walczyły
bo dzis już jest wszystko ok
i nawet śniadanko do łóżka było :p
Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:karte ciazy juz mam zalozona, czyli pozostaje mi wizyta u lekarza nfz tylko po to zeby dopisał badanie toxo
dobra, w poniedzialek lece sie zarejestrowac
dzieki Nieukowa
A ja nadal nie mam karty ciaży, nie rozumiem czemu?
Witam wszystkie dziewczynki. -
Kroko, ginka ciąże potwierdzila i zalozyla karte, myslisz ze za szybko
??? juz kilka rzeczy mam wpisane, np. badanie cytologiczne ktore niedawno bylo robione, wiek ciazy, a dodatkowo informacje po badaniu ginekologicznym.
Krokodylica wrote:A ja nadal nie mam karty ciaży, nie rozumiem czemu?
Witam wszystkie dziewczynki.