My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:1 dzien krwawienia o tabletkach mam chyba uwazac za 1 dzien nowego cyklu tak? kurcze, pogubilam sie we wszystkim;(
Blondik mi ginka tłumaczyła, że dopiero następna miesiączka jest nowym cyklem po tym krwawieniu poronnym, może wystąpić po 4-6 tygodniach i to się liczy jako pierwszy cykl po poronieniu, ale czytałam też że niektórzy lekarze to krwawienie poronne zaliczają jako początek nowego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:16
-
Dobranoc Kochana!
Kurcze, właśnie ustaliłyśmy przez telefon z kolezanką, że zrobimy najazd naszej przyjaciółce z okazji jej urodzin, taki niespodziewany, dzwonek do drzwi i sto lat. Zatem zbieramy się, choć jakiś dół mnie złapał + smutek po słowach Blondika
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
KOchana jestesmy tu d tego zeby wysluchac i zeby mozna bylo sie wygadac
a jak psina pewnie steskniona??
A jamam wiadomosc ..
lekarze ktorzy mnie zrobili w jajo na poczatku tego roku
podpytuja sie przez asystentke czy bym nie wrocila do nich zajac sie rozliczeniami
4 lata im to robilam..a dziewczyna zrezygnowala po pol roku nastepna przyszla zrezygnowala w dniu kiedy przyszla
i teraz maja podobno do mnie dzownic ale sie wstydzaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ania i co zrobisz? ;P
no ale ...to byloza duzo .
wiec kazali to robic asystentce ;P ktora po pol roku stwierizla ze nie ma czasu dla siebiei zrezygnowala
tak wiec z racji tego ze kasa nam jest potrzebna ;/
i jk ustalimy nowe warunki to na pewno nie zejde ponizej 1500 zl albo niech dadza mi umowe nawet zlecenie na czas nieokreslony z najnizsza krajowa..ja bede zamiast 1100 zl zusu placic wtedy tylko 270 zl
a pozniej umowe sie przepisze na dzialanosc meza
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no coz zrezygnowali ze mnie bo wg nich 1500 zl to za duzo .. dodam ze kontrakt maja na 150 tys miesiecznie
no ale ...to byloza duzo .
wiec kazali to robic asystentce ;P ktora po pol roku stwierizla ze nie ma czasu dla siebiei zrezygnowala
tak wiec z racji tego ze kasa nam jest potrzebna ;/
i jk ustalimy nowe warunki to na pewno nie zejde ponizej 1500 zl albo niech dadza mi umowe nawet zlecenie na czas nieokreslony z najnizsza krajowa..ja bede zamiast 1100 zl zusu placic wtedy tylko 270 zl
a pozniej umowe sie przepisze na dzialanosc mezaTo teraz możesz stawiać warunki
I super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 20:14
Ania_84 lubi tę wiadomość