My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania i bardzo dobrze, dyktuj warunki. Skoro wiedzą ze jesteś dobra to powinni ci wiecej zapłacić.
A mnie mdli jakoś -nie wiem czy clo czy inofolik czy papierosy. A inofolik jest teraz w promocji więc nie przeplacilam tak dużoa przy okazji kupiłam tabex z krotka datą, więc czas znów rzucać palenie.
Lena83 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
wiecie co jestem z mojego meza dumna..
kolega zadzwonil do niego czy ida na piwo a moj mezu mowi ze on moze isc na piwo ale on tylko soka wypijebo ne moze pic alkoholukolega sie pyta czemu a ten bo walczymy o nasze dzieciatko
o takmam zamiar z nimi sporo ponegocjowa ;P
justta, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ech dziewczyny przyszła znienawidzona @ ....
Metaliczny smak w ustach jednak nadal - chyba zmienię pastę do zębów
Drugi raz cykl 25 dni. A przez kilkanascie lat jak w zegarku 28.
I te plamienia .... Hormony? Niedobór progesteronu ?
Czy jest sens isc do ginekologa bez chociaz jednego cyklu obserwacji ?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena a jak z dziaslami ??
bo wiesz czesto przy slabych dziaslach nieraz krwawia nam nawet o tym nie wiemy
i wedy pojawia sie metaliczny smak..albo przy podraznionej watrobieja tak czesto mamokazalo sie z emam kamien w woreczku zolciowym / ;/
-
Ania,
No nigdy nie miałam problemow z dziąsłami .
Ogladnelam je w lustrze - normalne są.
Wątroba? A to nie powinno mnie coś boleć?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
ale aferkę rozpętałam..
napisałam ostatnio wpis na fejsie, miałam refleksję na temat zachowania znajomych moich, bo zawsze jak coś im opowiadam o sobie, to oni myślą, że to im daje prawo do komentowania każdego mojego ruchu (a ja nigdy nie komentuję ich życia, nie mówię im co mają robić), no i dałam wpis o tym, że najczęściej rady dają ludzie bez doświadczenia w danej dziedzinie..
a tu zaraz do mnie jeden dzwoni co też się stało, następnego dnia drugi pisze, urażony, że to pewnie do niego i coś mi zarzuca, że tak jest jak się za bardzo ekshibicjonuję..
to jest taka grupa znajomych, nazywają siebie przyjaciółmi, a jak kogoś nie ma, to jeden drugiego obgaduje i tak się ta "przyjaźń" trzyma
ahh a ja jestem osobą raczej skrytą, opowiadam dużo o sobie, ale kompletnych bzdur, rzecz które mogę kontrolować, moje myśli są raczej głęboko ukryte
i nie traktuję ich jak przyjaciół, boję się, że kiedyś pęknę i im wygarnę..
ale póki co mam plan wycofania się zupełnego z tej grupki cudownej..
Ania_84, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Ania,
No nigdy nie miałam problemow z dziąsłami .
Ogladnelam je w lustrze - normalne są.
Wątroba? A to nie powinno mnie coś boleć?
jak boli to woreczek zolciowy..
taknaprawde watroba daje inne oznaki, przemeczenie, oslabienie, swedzenie skoryludzie nawet nie raz nie wiedza dlugi sczas ze maja chora watrobe ..
ja tak narekalam na watroe a okazal sie kamien w woreczku -
Ania a ja od dwóch M-cy chodzę jak półśpiąca ....
.... I słaba ...
No nie chce wyjść na hipochondryka ale ogólne badania robilam i wszystko ok wiec ....
Co ja mam zbadać w związku z tą wątrobą?
Zgredka - dlatego ja tam na FB przestałam sie wypowiadać w ogoleMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie
Cześć laseczki!
Ania_84 bierz od dziadów kasę, jak ja nie lubię takich skompiradeł, trzepią grupy hajs a 1500 zł to dla nich fortuna, której nie mogą wydać...
U mnie teoretycznie 7dpo, jajnik mnie naparza, że ciężko mi było chodzić, no nic, trzymam się dzielnie, nic nie mierze, nic nie łykam, nie nakręcam się. Zaczęłam szukać nowej pracy, chyba już do mnie dotarło, że bycie mamą nie jest mi pisane.
Trzymajcie się dzielnie! Fasolkujcie a zafasolkowane niech się oszczędzają
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa dzieki.
Dziewczyny powiedzcie mi prosze jeszcze - dlaczego jesli ja mam cykl II z rzędu 25-cio dniowy to na wykresie zaznacza mi z uporem maniaka ze następna @ za 28 dni?
Nie rozumiem tego.Nadzieja87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lena tak jak pisaa Nieukowa Alat Aspat
ja mialam w normie tylko wyszedl ten woreczeki satd bol w okolicach watroby
Martissihi ja tez nie trawie skapiradel. a ci to juz sa wybitni ;/