My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
A co oznacza u Was ten podpis "*****Gang 18+****" jesli moge zapytacMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
raczej sie dobrze czuje, ale wnocy mialam atak bolu brzucha, przeszedl po dwoch godzinach, mialam stan podgoraczkowy i w momemncie zrobilam sie cala mokra, duzo krwi sie pojawilo,ale tak jeszcze bedzie przez jakis czas...trzeba przetrwac i tyle
dzis sprzatam, chowam poradniki ciążowe, kalendarze, zdjęcia usg sobie jakos zapakuję...
no i pojadę po wypis ze szpitala, zeby załatwiać kasę za pobyt w szpitalu -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:raczej sie dobrze czuje, ale wnocy mialam atak bolu brzucha, przeszedl po dwoch godzinach, mialam stan podgoraczkowy i w momemncie zrobilam sie cala mokra, duzo krwi sie pojawilo,ale tak jeszcze bedzie przez jakis czas...trzeba przetrwac i tyle
dzis sprzatam, chowam poradniki ciążowe, kalendarze, zdjęcia usg sobie jakos zapakuję...
no i pojadę po wypis ze szpitala, zeby załatwiać kasę za pobyt w szpitalu
Trzymaj sie kochana dzielna jesteś poradniki schowaj ale nie za głęboko bo zobaczysz szybko sie przydadzą a zdjęcia włóż w jakąś ładną kopertke i schowaj na pamiątke ale za czeto tam nie zaglądajMalenq, Czarnula87, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam się Słoneczka i życzę wszystkim miłego dnia
Nie wiem czy mi się termometr nie posuł, trzeci raz z rzędu pokazał tą samą temperaturę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Dzis już nie miałam rano czasu robic dodatkowych testów więc zaznaczyłam prostą krechę na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 08:27
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Witam się Słoneczka i życzę wszystkim miłego dnia
Nie wiem czy mi się termometr nie posuł, trzeci raz z rzędu pokazał tą samą temperaturę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Dzis już nie miałam rano czasu robic dodatkowych testów więc zaznaczyłam prostą krechę na wykresie
wczoraj jak zmierzyłam po wstaniu innym termometrem to tez miałam 36,4 wiec kreseczka sie rysuje hehehe oby ładnie owu sie pokazałomomo1009 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyki
Ale dziś miałam twardy sen. Wczoraj budziłam się co 1,5 h, a dziś 3 budziki mnie ledwo dobudziły.
Zaczynam nowy cykl, obmyślam plan działania: iść na monitoring czy nie iść, mierzyć tempke czy nie, a może tylko do owu. I robie sobie inhalacje z kawy
Zakochana ja ciągle trzymam za Ciebie kciuki.
Blondik dzielna z Ciebie kobitka. Pisz ile chcesz, od tego jest forum i gang 18+.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyA mnie dzisiaj mężu z rana zaskoczył, obudziłam się i jakos o 7:00 wzięłam termometr i tempkę mzierzyłam, a w tym cyklu mierze o 7:30; no ale mniejsza - a mąz do mnie mruczy do ucha - zmierzyłaś juz? i mnie w obroty
gorzej że po 5 minutach wparowało dziecko do pokoju i się władowało nam prosto do łóżka z wielkim bananem na twarzy
Malenq, Arienna, Lena83, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość