My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:A mnie dzisiaj mężu z rana zaskoczył, obudziłam się i jakos o 7:00 wzięłam termometr i tempkę mzierzyłam, a w tym cyklu mierze o 7:30; no ale mniejsza - a mąz do mnie mruczy do ucha - zmierzyłaś juz? i mnie w obroty
gorzej że po 5 minutach wparowało dziecko do pokoju i się władowało nam prosto do łóżka z wielkim bananem na twarzy
hehhe skąd ja to znammój z rana to nie bardzo chyba ze w weekend hehehe ale tez kiepsko z tym bo mała o 3-4 rano juz do nas przyłazi
ale zaskakuje mnie w tym cyklu heheh ochoty chłop takich nabrał ze nie daje mi spokoju co wieczóroby mu tak zostało na przyszły tydzien hehe
i wyczyał że jednak najlepiej w pozycji klasycznej heh wiec na koniec tak musi byc
dziś przerwa bedzie bo padne pewnie jak mucha po zebraniu i całym dniu zaganianym heheheCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:a jak sie czujesz LaRa?
Dzięki Blondik, hmmmm chyba nie mam na co narzekać, mdłości brak, wymiotów brak, jedynie na co cierpię to spadek energii, ciągła senność i niechęć do robienia czegokolwiek.
W piątek idę do giną na NFZ żeby przepisał mi badanie na toxoplazmoze. Niech przy okazji sprawdzi czy wszystko ok, bo wizytę u swojej ginki mam 18tego.
-
Biedroneczka83 wrote:Choco nio to powodzenia we wrzesniowym cyklu
ja miezre tylko do 4 dni po owu i koniec nakrecania
Weszłam na wątek o tym żelu, i tam prawie każda w pierwszym cyklu z żelem zafasolkowała, chyba wydam trochę kasy i go wypróbuję.**********************Gang 18+***********************
-
krcze, pojade do usc i szpitala wypytac jak to jest z tym aktem zgonu. niby szpital wysyla dokumenty w ciagu 3 dni do usc a potem my mamy zalatwic w ciagu 7 dni akt zgonu...tylko,ze na wynik okreslenia plci mamy czekac 3 tygodnie
kurde,ale to wszystko zagmatwane;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:14
-
Laski, za chwile w DZien Dobry TVN ma być Kossakowski z eksperymentem - podłączą mu elektrody, przez które bedzie odczuwał bole porodowe. Ciekawe jak to zniesie :p
Arienna lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Kurcze Biedra co ty tak późno owu masz? Chciałam Cię wykorzytsać jako królika doświadczalnego z żelem conceive plus, ale owu będziemy miały prawie razem.
Weszłam na wątek o tym żelu, i tam prawie każda w pierwszym cyklu z żelem zafasolkowała, chyba wydam trochę kasy i go wypróbuję.
heheh nio ja mam wrazenie ze w 17 dniu jest owu a program sie upiera ze w 20 a nawet 21 hehe ale wg gina okchoco lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Laski, za chwile w DZien Dobry TVN ma być Kossakowski z eksperymentem - podłączą mu elektrody, przez które bedzie odczuwał bole porodowe. Ciekawe jak to zniesie :p
widziałm zwiastuny hehehe szkoda ze w pracy jestem tez bym sobie obejrzała hehehe -
Blondik wrote:krcze, pojade do usc i szpitala wypytac jak to jest z tym aktem zgonu. niby szpital wysyla dokumenty w ciagu 3 dni do usc a potem my mamy zalatwic w ciagu 7 dni akt zgonu...tylko,ze na wynik okreslenia plci mamy czekac 3 tygodnie
kurde,ale to wszystko zagmatwane;( -
Hej laseczki, właśnie oglądam DDTVN i czekam na Kossakowskiego
kurcze laski u mnie trzy rzeczy:
- śluz jakby się rozwadnia
- mam takie odczucie dziwne że lada chwila będzie @
- dwa dni temu we śnie uśmierciłam mojego psa,dzień później mamę a dziś śniło mi się że chciał się na mnie zemścić jakiś strasznie poparzony człowiek twierdząc że go kilka lat temu podpaliłam żywcemzaczynam się bać kłaść spać
bolą mnie plecy, piersi czuję a reszta jakby odpuściła , tylko czasami mnie kłują jajniki hehe i jak kicham to czuje kłucie w prawym jajniku
tyle u mnie na dziś, ale poważnie czuję że dostanę @, ba jestem święcie przekonana że nic z tego nie będzie, nie wiem czemu ale nie mam wątpliwościKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna, tez tak miałam... Tzn. Takie horrory mi sie nie śniły. Natomiast uczucie ze idzie @ i co chwila bieganie do wc sprawdzać czy mnie nie zalało, i nie zalało
powodzenia
Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wiecie z tym testem o i tak pic na wodę..nich mu podłączą bóle z krzyża, które są o milion razy bardziej bolesne od tych co się piszą na ekranie..ja np. podczas porodu nie miałam zwykłych bóli, te brzuszne pisały się na poziomie 20, ale miałam krzyżowe a one się nie zapisują... lekarz się za głowę łapał, że przy słabych bólach ja miałam rozwarcie 8cm.. ale jak mówiłam, że boli jak cholera, to wierzyć nie chciał..
-
nick nieaktualny